Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Prästgårdsgränd 11, Älvsjö

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 622 kr/mån Inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - Älvsjö

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Byggår: 1985

Boarea: 99 m2

Bostadens säljs med försprång! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information; Jessica Janze 0705 090 666 Välkommen hem! Med det perfekta läget i centrala Älvsjö. Mysig balkong med utsikt över föreningens trevligt grönskande innergård och en planlösning med väl avvägda rum som fyller sin funktion och mer därtill. Exceptionellt bra planlösning med väl avvägda rum. Tack vare fönsterpartier i flera vädersteck erbjuds ett härligt ljusinsläpp. Två badrum så att vardagslivet kan rumma på! Det större med jacuzzi är nyrenoverat och i toppskick. Område: Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har skapats en modern knytpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och det nya torget. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg. Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. Planerat är även att en tunnelbanelinje ska trafikera Fridhemsplan - Älvsjö. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4).

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   99m2

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   19112-01-01-0343

   Andel i föreningen

   1,9789%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   TV: Leverantör ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband: Leverantör ComHem. 50/10 ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1985

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-11-12
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   F

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Prästgårdsgränd

   Föreningens organisationsnummer

   769620-8870

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   63 st , varav hyresrätter: 22 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1985

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   På fastigheten Stockholm Prästgårdsgärdet 4 finns fem bostadshus med sammanlagt 63 bostadslägenheter, 22 hyresrätter (dolt kapital) och 2 lokaler som ska byggas om till lägenheter. Adresserna är Prästgårdsgränd 7-13 och 17. Föreningen äger marken. Föreningen godkänner delat ägande, dock ej juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna. Föreningen har en egen hemsida: www.brfprastgardsgrand.se

   Föreningens ekonomi

   Föreningen höjde nyligen månadsavgiften med 7%. (Information från föreningen 2020-07-08)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: 2014 Nytt yttertak 2017 OVK, injustering av ventilation 2018 Ny undercentral 2019 Stamspolning Kommande renoveringar (Kontrollerat 2020-07-08): 2020 Hissarna ska renoveras eller bytas ut efter sommaren Föreningen planerar att två lokaler ska byggas om till lägenheter. Föreningen har sökt om bygglov och arbetet kommer att börjas så snart bygglovet godkänts.

   Gemensamma utrymmen

   Barnvagnsrum: Barnvagnar, utomhusleksaker och handikapphjälpmedel förvaras i något av de två barnvagnsrummen. De ska inte bara kastas in i dessa utrymmen utan ställas i ordning så att nästa som ska hämta något därfrån ska behöva riva upp hela utrymme för att komma åt sina prylar. Cyklar och cykelrum Cyklar skall ställas i cykelrummet i källaren, däremot inte i förrådsgångar, i entréerna eller andra platser i fastigheten. OBS! I våra cyckelrum får inte motorcyklar eller moppeder förvaras, då dessa utrymmen inte uppfyller säkerhetsregler för detta. Tvättstugan Tvättid bokar du i entren till tvättstugan via din nyckelbricka, entren är öppen mellan 06.30-02.00.

   Parkering

   Tyvärr har föreningen inga egna parkeringsplatser men det finns 4 st garage (boendeparkering) som ligger i närheten av Brf Prästgårdsgränd vars ägare man kan kontakta för att hyra parkeringsplats. Det finns parkeringsplatser bakom Apoteket, Solberga Hagväg samt betalparkering.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. Försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg.

   Föreningens hemsida

   https://www.brfprastgardsgrand.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Prästgårdsgränd 11, Älvsjö

   Kommun: Stockholm

   Område: Älvsjö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 622 kr/mån Inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-30

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder