Järnlundsvägen 22, Årsta

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Järnlundsvägen 22 - Årsta

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  25m2

  Våning

  7 av 7 (Våningsplan 7 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Årsta

  Avgift

  1 931 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme och vatten.

  Utgånspris

  1 995 000 kr

  79 800 kr/m2

  Charmig etta med balkong högst upp i huset!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Högst upp i huset på Järnlundsvägen 22 finner ni denna kvadratsmarta etta. Ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare bostadens gavelläge samt milsvid utsikt är det första man möts av! Lägenheten är mycket välplanerad med ett rymligt och lättmöblerat rum, där plats finns för säng i alkov. Smarta förvaringslösningar med platsbyggd förvaring i sovalkoven! I denna bostad kombineras charmigt original med stilrena renoveringar. Njut av förmiddagssolen på balkongen, som erbjuder en makalös utsikt över Årsta. Insynsskyddad och ogenerat läge! Här bor ni på utmärkt läge med närhet till allt. Goda kommunikationer vid Årstaberg, i form av bussar, tvärbana och pendeltåg. Vid Årsta torg finns all närservice samt ett flertal mysiga restauranger och cafeér. Vackra promenadstråk finns vid Årstaviken. Cykelavstånd till Södermalm! Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnade hall med ljusa väggar och grått golv. Goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i platsbyggda garderober.

  BADRUM

  Fräscht badrum med ljust kakel och grått golv. Utrustat med WC, badkar, handfat och spegelskåp.

  RUM

  Rymligt rum i fint gavelläge. Ljusa väggar och originalparkettgolv. Plats för soffmöblemang, mediamöbel och matbord. Smart sovalkov med utrymme för säng. Platsbyggd förvaring.

  KOKVRÅ

  Ljusa väggar och grått golv. Kokvrå utrustat med spis, ugn, fläkt, diskho. Gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor. Härligt fönster med utsikt mot Globen.

  BALKONG

  Fantastisk balkong med milsvid utsikt! Plats för balkongmöblemang.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953

  Gjorda renoveringar: 1995-1997 Stambyte där samtliga v/a-stammar i kök och badrum byttes. I samband med detta byttes även elstigare. 2008-2009 Installerades ny undercentral i fjärrvärmen. 2011 Nytt sophanteringssystem med sophus framför huset. Hissmålning och renovering av hisskorg. Källarförrådsrenovering 2012 Byte till sensorstyrda lågenergilampor i trappuppgång . Bygge av tvättstuga inklusive inköp av maskiner samt installation av elektronisk bokningssystem. Bygge av WC i källare. Lagning av fasad. Felsökning av södra VVS stammen. Bygge av pergola. Plantering av buskar, träd och lökar. Rivning av jordkällaren. Två brandsläckare installerade i trappuppgången. 2013 Byte till värmeisolerande vindsdörr mot tak. Obligatorisk OVK. Målning och lagning av tak samt takfönster. Byte av ytterport. Nytt cykelställ. Asfaltsarbeten runt källaringång. Rätta till stuprör. Kommande renoveringar: Planerad och påbörjade renoveringar 2016 Skapa en föreningslokal i den gamla jordkällaren Inventera samt åtgärda balkongplattor Byte av vitvaror i hyreslägenheter Spolning och filmning av avloppssystem Byte av termostater till element i lägenheter Kommande under en 10 års period Renovering av hiss Genomgång av tak Justering av ventilation Underhåll av fönster Ersätt yt- och tätskiktet på Piskaltanen Renovera våtutrymmen i hyreslägenheter

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,7881%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-06

  Förening

  Föreningens namn:

  Kallsjön 22

  Lägenhetsnummer:

  00044

  Antal lägenheter:

  47

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kallsjön 22 bildades under 2008. 2010 förvärvade föreningen tomträtten Kallsjön 2. Av föreningens 47 lägenheter upplåts idag 6 av dem med hyresrätt. Då dessa hyresrätter avyttras och upplåts med bostadsrätt kommer de innebära goda kapitaltillskott till bostadsrättsföreningen. Se även mer information på föreningens hemsida www.kallsjon22.se.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  204 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor