Budgivning pågår

Skattungsvägen 6, Årsta

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skattungsvägen 6 - Årsta

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  59m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Årsta

  Avgift

  4 498 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, Kabel-TV samt bredband.

  Toppentrea med balkong i väst!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Säljs till accepterat pris, 2 800 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Varmt välkommen till denna trevliga trea balkong med eftermiddags- och kvällssol! Här bor vi i perfekt läge på lugn gata med utmärkta kommunikationer. Bostaden disponeras med en rymlig hall med gott om förvaring, bra fullutrustat arbetskök, ett stambytt badrum, två bra sovrum i varierande storlek samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Årsta har de senaste åren utvecklats till ett otroligt populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden och parker. Lägenheten placerad i Årstaberg ger oslagbara kommunikationer via pendeltåg/bussar (Årstaberg, 5min promenad). Tvärbanan (Årstafältet, 2min promenad) tar dig snabbt till Gullmarsplan eller Liljeholmen men även vidare till Solna eller Sickla. Närhet till Årsta torg och Liljeholmen där man finner ett brett utbud av affärer, restauranger och diverse annan service. Direkt närhet till grönområden såsom Storängsparken, Årstafältet och Årstaskogen med mysiga promenadstråk. På 10-15 minuter så är du på Södermalm via cykel. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Rymlig och välkomnande hall. Vitmålade väggar, klinkergolv precis vid dörren samt ett genomgående parkettgolv som löper genom hela bostaden. Gott om förvaring i anslutande garderob. Från hallen tar du dig till badrum, kök, vardagsrum samt det större sovrummet.

  Kök

  Fullutrustat och modernt arbetskök. Gott om förvaring i över- och underskåp. Silrent mosaikkakel ovan arbetsbänken. Den maskinella utrusningen består av diskmaskin, spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys.

  Vardagsrum

  Härligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt utgången till bostadens balkong. Plats för större soffarrangemang, soffbord, tv-möbel samt matpats. Vitmålade väggar och genomgående parkettgolv.

  Sovrum 1

  Större sovrum i insynskyddat läge med plats för dubbelsäng samt ytterligare garderobslösningar. Bra klädkammare som erbjuder ypperlig förvaring. Här finner vi också den genomgående parketten och väggarna är målade i ljusblå kulör.

  Sovrum 2

  Mindre sovrum / barnrum med, plats för dubbelsäng. Lugnt läge, parkettgolv, ljusmålade väggar och bra ljusinsläpp från fönsterpartiet som också letar sig in i vardagsrummet med öppen dörr.

  Badrum

  Stambytt badrum med badkar, handfat, spegelskåp och wc. Kaklade väggar och våtrumsmatta. Fönstret ger både ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och Uteplats.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  TV

  Basutbud via Com Hem.

  Bredband

  Com Hem.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Mysig möblerbar balkong i västläge

  Bilplats

  Föreningen innehar 8 st parkeringsplatser samt 6 st garageplatser. I övrigt i området så gäller boendeparkering via Stockholm Stad, kostnad 500kr/mån.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och är en av stadsdelarna inom stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm mellan Nynäsvägen, Johanneshovsvägen och Årstabroarna. Stadsdelen gränsar till Södermalm, Södra Hammarbyhamnen, Johanneshov, Enskede gård, Enskedefältet, Östberga och Liljeholmen. I Årsta har du både natur och city nära till hands. Årstaskogen, Årstaviken, Årstafältet är bara några som bör nämnas. Närhet till service vid Årsta torg, Liljeholmen eller Gullmarsplan och endast 10 minuter lång cykeltur till Södermalm Kommunikationerna är utmärkta med flertalet busslinjer, tvärbana och pendeltåg.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  4,706%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-17

  Förening

  Föreningens namn:

  Skattungen 1

  Lägenhetsnummer:

  611

  Antal lägenheter:

  24

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skattungen 1 bildades 2004 och är en välskött förening belägen på adresserna Skattungsvägen 6-12. Föreningen förvaltar fastigheterna Väsman 4 och Skattungen 1. Det finns 24 lägenheter totalt, varav 23 bostadsrättslägenheter samt 1 hyresrätt. 1 lokal finns inom föreningen som utgörs av en outhyrd föreningslokal. Föreningen är en äkta förening. Marken innehas med tomträtt. Tomträttsavtalet sträcker sig fram till år 2025.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsförändringar.  Gjorda renoveringar:

  Planerat: Tak: Styrelsen diskuterar åtgärder som behöver göras under året för att underhålla förenings tak. Fasad: Status 2018-03-29 pausat projekt i nuläget på grund av mer prioriterade underhåll Genomförda: Februari 2016 - Stamspolning OVK besiktning - 2015 Stamspolning - 2015 Renovering av takbeläggning - 2009 Byte av stammar bad - 1991-1993 El-stigar - 1991-1993  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  142 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor