Svärdlångsvägen 66, Årsta

5 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Svärdlångsvägen 66 - Årsta

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  110m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Årsta

  Avgift

  5 692 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och bastvutbud. Obligatoriskt tillägg om 195kr/mån för bredband.

  Accepterat pris

  5 350 000 kr

  48 636 kr/m2

  Smakfull gavelfemma högst upp i huset med balkong och öppen spis!

  ACCEPTERAT PRIS. VISNING SÖNDAG 10/3, kl 14:15 - 14:45. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Sällsynt tillfälle att förvärva en fantastiskt fin hörnlägenhet om 110 välbevarade kvadratmeter med låg avgift. Bostaden är i genomgående fint skick med moderna materialval och färgval samtidigt som man bevarat lägenhetens charm med fingertoppkänsla. Här erbjuds ett optimalt familjeboende med ett stilfullt kök, två fräscha hygienutrymmen och ett trivsamt vardagsrum med öppen spis, fantastiska pardörrar, originalparkett samt stora sällskapsytor. Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge. Idag disponeras bostadens som en 5:a med fyra väl tilltagna sovrum. För den som önskar kan lägenheten med enkelhet byggas om till en 6:a, se alternativ planlösning. Lägg där till ett familjevänligt område med endast ett stenkast från goda kommunikationer. Årsta har de senaste åren utvecklats till ett otroligt populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden, parker samt närhet till Årstafältet med fotbollsplaner, golfrange, vattendrag och kolonilotter. Även närhet till Årstaskogen/Årstaviken med trevliga promenadstråk och utegym. Vid Årsta torg och Liljeholmen/Liljeholmskajen erbjuds ett brett utbud av affärer, restauranger och diverse annan service. Som boende på adressen har du dem absolut bästa kommunikationerna inom promenadavstånd från bostaden. Vid Årstaberg hittar du citybanan/pendel, tvärbana samt bussar. Via tvärbanan är du på 5 minuter vid Liljeholmen eller 10 min till Gullmarsplan. Utöver detta så sträcker sig tvärbanan även till Sickla Köpkvarter eller Solna. Med bil i direkt anslutning till södra länken samt E4/E20. Utöver detta så cyklar du till Södermalm på 10 minuter via Årstabron, som i sin tur erbjuder mysiga caféer, restauranger och sitt härliga uteliv. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Ljus och välkomnande entréhall. I passagen mellan hallen och bostadens första sovrum finns platsbyggd förvaring samt gäst-WC.

  WC

  Praktisk gäst-wc, utrustat med handfat och toalett.

  Sovrum 1

  Bostadens första sovrum finner ni i direkt anslutning till hallen, ett ljust och väl tilltaget sovrum med plats för säng och andra möblemang. Här finns platsbyggda garderober.

  Sovrum 2 och 3

  Bostadens andra och tredje sovrum ligger med anslutning till badrummet. Två bra sovrum med fint ljusinsläpp samt gott om förvaring.

  Badrum

  Fräscht badrum med ljust kakel och ett mörkt klinkergolv samt ett vädringsfönster. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstorkad och badkar.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med ett vackert original parkettgolv, tidlösa pardörrar och en egen öppen spis. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp i lägenheten. Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge.

  Sovrum 4

  Innanför vardagsrummet finns ett rofyllt sovrum med två fina skjutdörrar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och andra möblemang.

  Kök och matsal

  I direkt anslutning till hallen finner ni det fantastiska köket. Ett modernt och stilfullt kök där man samtidigt har tagit tillvara på den charm som speglar sig i övriga bostaden. Köket är stort och praktiskt med väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys (två stycken). I köket finns en matsalsdel där hela familjen får plats.

  Balkong

  Från vardagsrummet nås bostadens rymliga och soliga balkong i bästa söderläge.

  Övriga utrymmen

  Tillhörande lägenheten finns två förråd i källarplan. Gemensamt i föreningen finns tvättstuga i port 60-62, och barnvagns-/cykelrum (kan nås via källargång från 66:an). Det finns en gemensam föreningslokal (vid port 56).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1951

  Genomförda renoveringar i föreningen: 1995: Byttes V/A-stammar, fasadens puts förbättrades och målades, fönster bekläddes med metall på utsidan och ljudisolerande glas installerades, balkongerna renoverades samt renoverades el-stigare i lägenheterna. 2010: Isolering av vinden. 2011: Renoverades fasaden, nya el-stammar, nya el-centraler med jordfelsbrytare i alla lägenheter installerades, nya entréportar installerades, balkongplattorna renoverades, fiber installerades i samtliga lägenheter samt byggde föreningen tvättstationer i tvättstugan. 2014: utfördes en radonmätning, frånluftsventiler installerades på Svärdlångsvägen 70 samt utfördes en rengörning av värme/kylsystem. Samma år renoverades trapphusen. 2017- OVK-besiktning utförd.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  På anslutande gator är det boendeparkering. Kostnaden är 500kr/mån och anmälan sker via Stockholm stad.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  665 kr/månad

  Försäkring:

  265 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  665 kr/månad

  Kommentar:

  Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

  Andel i föreningen:

  3,353%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-16

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Genomförda renoveringar i föreningen: 1995: Byttes V/A-stammar, fasadens puts förbättrades och målades, fönster bekläddes med metall på utsidan och ljudisolerande glas installerades, balkongerna renoverades samt renoverades el-stigare i lägenheterna. 2010: Isolering av vinden. 2011: Renoverades fasaden, nya el-stammar, nya el-centraler med jordfelsbrytare i alla lägenheter installerades, nya entréportar installerades, balkongplattorna renoverades, fiber installerades i samtliga lägenheter samt byggde föreningen tvättstationer i tvättstugan. 2014: utfördes en radonmätning, frånluftsventiler installerades på Svärdlångsvägen 70 samt utfördes en rengörning av värme/kylsystem. Samma år renoverades trapphusen. 2017- OVK-besiktning utförd.

  Förening

  Föreningens namn:

  Värmeln

  Lägenhetsnummer:

  204

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2008 och består av 54 lägenheter varav 2 upplåts med hyresrätt. I föreningen finns 7 st lokaler.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  162 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-09-11

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor