Budgivning pågår

Ätravägen 22A, Bagarmossen

Aktuellt bud

2 000 000 kr

Utgångspris 1 795 000 kr

Budgivare 1 02/07 kl: 17:09 - 2 000 000 kr

Budgivare 2 02/07 kl: 16:58 - 1 950 000 kr

Budgivare 1 02/07 kl: 16:56 - 1 930 000 kr

Budgivare 2 02/07 kl: 14:06 - 1 900 000 kr

Budgivare 1 01/07 kl: 11:57 - 1 850 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 18 Jul 18:00 - 18:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Ätravägen 22A - Bagarmossen

   Kommun

   Stockholm

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   32m2

   Areauppgift enligt ekonomisk plan

   Våning

   2 av 3 , Hiss finns

   Rum

   1 rok

   Område

   Bagarmossen

   Avgift

   2 350 kr/mån

   Inkluderar kallvatten, värme, bredband och basutbud på tv. Uppvärmning vatten och hushållsel tillkommer.

   Utgångspris

   1 795 000 kr

   56 094 kr/m2

   Smakfull gavelpärla om 32 kvm med alla de bekvämligheter som önskas i ett hem!

   Varmt välkomna till denna smakfulla etta om 32 kvm där inget har lämnats åt slumpen. Här bor ni på en lugn återvändsgata i mysiga Bagarmossen - ett perfekt område med närhet till natur, service samt kommunikationer! För den som vill känna stadens puls så tar tunnelbanan er in på knappt 15 min. Bostaden finner ni en trappa upp i ett avskiljt gavelläge med fönster i tre väderstreck, optimal planlösning med fullutrustat kök, stort lättmöblerat rum samt generöst badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen bildades 2016 och lägenheterna stod färdiga 2017. Området är lugnt och lummigt med mysiga uteplatser som föreningens medlemmar kan nyttja. På gångavstånd från bostaden ligger det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Promenadavstånd från lägenheten ligger både Kärrtorps centrum med tunnelbana och butiker samt Bagarmossens centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar dig in till Södermalm och Medborgarplatsen på ca 10 minuter. Det finns bussar (även nattbuss). Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-18 18:00:00 2019-07-18 18:30:00 40 Bostadsvisning Ätravägen 22A, Bagarmossen 59,28046417, 18,12317467 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréhall

   Praktisk och kvadratsmart hall med goda förvaringsmöjligheter.

   Kök

   Modernt kök med alla bekvämligheter som kan tänkas önskas. Här finns möjlighet till både storkok och härliga middagar med vänner. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl och frys.

   Vardagsrum

   Generöst rum som rymmer både soffa med bord samt dubbelsäng. Förvaringen är välplanerad i två garderober samt överskåp ovan säng.

   Badrum

   Smakfullt badrum med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, handfat, kommod, spegelskåp, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2017

   TV & bredband

   Bredbandsfiber via Ownit ingår i månadsavgiften.

   Bilplats

   Föreningen förfogar över 13 parkeringsplatser som det är separat kö till. De går att hyra för ca 400 kr/mån. I området råder boendeparkering via Stockholms stad om ca 300 kr/mån.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   1,5873%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-07

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Studion

   Lägenhetsnummer:

   11-1110

   Antal lägenheter:

   63

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Studion bildades 2016 och lägenheterna färdigställdes 2017. Föreningen är fördelad på två fastigheter på en lugn återvändsgata.   TV/Internet:

   Bredbandsfiber via Ownit ingår i månadsavgiften.   Parkering:

   Föreningen förfogar över 13 parkeringsplatser som det är separat kö till. De går att hyra för ca 400 kr/mån. I området råder boendeparkering via Stockholms stad om ca 300 kr/mån.   Gårdsplan:

   Det finns flera uteplatser som föreningens medlemmar kan nyttja. Perfekta ytor för grillkvällar och härligt umgänge under sommarmånaderna.   Annat:

   Varmvatten debiteras efter förbrukning och kommer på månadsavin. Separata mätare finns för varje lägenhet.


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor