Kolbäcksgränd 14, Bagarmossen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kolbäcksgränd 14 - Bagarmossen

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954

  Boarea

  68m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 7 (Våningsplan 2) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Bagarmossen

  Avgift

  4 328 kr/mån

  Inkluderat i avgiften: Värme, vatten, kabel-tv. Obligatoriska tillägg: 68 kr tillkommer för bredband i månadsavgiften.

  Smakfull trea med balkong i populära Brf Friheten, med hiss i fastigheten!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning! Ta chansen att förvärva denna fullträff till bostad som ger er allt och lite till! En trappa upp tar ni er bekvämt till lägenheten med hiss, väl inne i bostaden slås ni av smakfulla renoveringar i ren funkis-anda. Välplanerade kvadrat i kombination med smarta förvaringslösningar och originalcharm präglar bostaden. Det fantastiska ljusinsläppet är genomgående, då lägenheten har fönster i två väderstreck, dessutom i ett insynsskyddat läge. Väl ute på balkongen njuter ni av solen dess bästa timmar. Även funktionella renoveringar har gjorts i bostaden så som ny el. Till bostaden hör två förråd, ett vindsförråd samt ett källarförråd. I källaren finns även barnvagnsrum som ni bekvämt tar er till via hissen och kliver ut på markplan på husets baksida. Brf Friheten är en mycket omtyckt och välskött förening som består av 260 lägenheter. Via föreningen finns möjlighet att nyttja övernattningsrum, hobbyrum samt fest/föreningslokal. Den mysiga innergården är en given plats för hela familjen då det finns möjlighet till både avkoppling och lek. Föreningen tillhandahåller även tre lådcyklar, varav en är en elcykel, som medlemmarna kan låna. I området finns även flera skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger även det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar er in till innerstaden på ca 15 minuter. Varmt välkomna att uppleva detta charmiga boende med närhet till allt, oavsett intresse!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Rymlig och ljus hall med gott om plats för ytterkläder. Intill hallen finns en rymlig klädkammare.

  Sovrum 1

  Det rofyllda sovrummet är lättmöblerat och rymmer plats för stor dubbelsäng.

  Kök

  Smakfullt renoverat kök som går i klassisk funkis-anda. Här har ni alla bekvämligheter som önskas i ett hem. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Vid köksfönstret finns möjlighet att möblera med middagsbord samt tillhörande stolar. Den givna platsen för att avnjuta en lugn frukost eller en härlig middag med familjen.

  Sovrum 2

  Rummet är genomgående och här finns plats för möblering med stor säng samt förvaringslösningar. I rummet finns även en större garderob.

  Vardagsrum

  Det generösa vardagsrummet badar i ljus tack vara de härliga fönsterpartierna, här möblerar ni enkelt med soffa, fåtölj samt annan möblering om så önskas. Golvet är i original från byggåret. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong.

  Balkong

  Den generösa balkongen vetter mot sydväst. Här har ni ett fritt läge med vy mot grönska. Balkongen rymmer plats för både cafébord med tillhörande stolar, soffa och givetvis odlingar för dig med gröna fingrar.

  Badrum

  Badrummet går i ljusa nyanser, här finns WC, handfat, badkar samt tvättmaskin.

  Förråd

  Till bostaden hör två förråd, ett vindsförråd samt ett källarförråd.

  Tvättstuga

  Åtta tvättstugor i portarna 12, 30 och 33. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i samma byggnad som lägenheten.

  Övriga utrymmen

  Den lummiga innergården med äppelträd och vinbärsbuskar har lekplats, boulebana och grillplatser. Föreningen har även lånecyklar som medlemmar i föreningen kan nyttja. Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.brffriheten.se/.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Ownit 100Mbit. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 68kr/mån.

  Bilplats

  Föreningen har 46 garage och 39 p-platser till vilka det för närvarande är kö. På gatan utanför huset finns två parkeringar för allmänheten. Boendeparkering gäller i området för 300 kr/mån via Stockholmsstad, alternativt 20 kr/dygn (taxa 5). Gratis på söndagar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  0,42739%

  Andel av årsavgift:

  0,42781%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Friheten

  Lägenhetsnummer:

  164

  Antal lägenheter:

  260

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Friheten förvärvade fastigheten i samband med husets byggnation 1954. Föreningen består av 260 lägenheter i sju olika hus. Adresserna i föreningen är Kolbäcksgränd 1-33 och 6-36. Föreningens mark upplåts med tomträtt. Nytt tomträttsavtal är upprättat fram till år 2023-12-31. Föreningen har en informationsrik hemsida, http://www.brffriheten.se  Gjorda renoveringar:

  2013-15: målning och byte av armatur i trapphus 2012: renovering av tvättstugan i K 33 samt indragning av fiber 2011: renovering av tvättstugan i K12 2011: renovering av tvättstugan i K12 2010: förnyelse av rabatter 2008: renovering av fönster 2007-08: renovering av fasader & balkonger 2005: renovering av resterande stammar 2004: installation av fjärrvärme Mitten av 1990-tal: omläggning av tak med nytt tegel 1993: Stambyte av de flesta stammar samt renovering av badrum Under 2015 påbörjade föreningen renoveringsarbetet med de liggande avloppen under källargolven. Dessa liggande avloppsstammar är sedan husen byggdes 1954 och två av föreningens hus har genomgått relining. Avloppsarbetet i de övriga fem husen planeras/pågår redan. När dessa arbeten är klara är samtliga liggande avloppsrör i föreningen bytta eller relinade. Majoriteten av de stående avloppsstammar (de som går till lägenheterna) byttes 1993 eller 2005. De stående avloppsstammarna som återstår från 1954 finns till de gavellägenheter som har separata badrum och toalett, de kommer bytas när husets liggande avloppsstammar byts ut alternativt relinas. Kommande renoveringar: Föreningen har upplyst om att dom vet att inom en tio-års period behöver elstigarna bytas och det arbetet finns med i föreningens underhållsplan men är inte årsbestämt.  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: Ownit 100Mbit. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 68kr/mån.  Parkering:

  Föreningen har 46 garage och 39 p-platser till vilka det för närvarande är kö. På gatan utanför huset finns två parkeringar för allmänheten. Boendeparkering gäller i området för 300 kr/mån via Stockholmsstad, alternativt 20 kr/dygn (taxa 5). Gratis på söndagar.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och innergård. Föreningen har även tre stycken lådcyklar som kan lånas av medlemmarna.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  153 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-01-22

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor