Rusthållarvägen 187, Bagarmossen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rusthållarvägen 187 - Bagarmossen

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954

  Boarea

  26m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Bagarmossen

  Avgift

  2 427 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt bredband.

  Charmig 1:a utan insyn, en kvart från innerstaden och med skogen som granne!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På våning två finner du denna pärla om 26 kvm - det perfekta första boendet! Välplanerade kvadrat i kombination med smarta förvaringslösningar präglar bostaden. Det fantastiska ljusinsläppet är genomgående, då lägenheten har ett stort fönsterparti som vetter i ett insynsskyddat läge med vy mot grönska och natur. I rummet, som enkelt möbleras med både soffa och matbord finns en praktisk alkov för en stor säng. Köket rymmer plats för både matlagning och förvaring i över- och underskåp och har ett fint köksfönster som gjort för kryddodling. Bostaden ligger på en lugn gata tätt intill det idylliska Nackareservatet som lockar med bad och soliga klippor på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader, löprundor och friluftsliv. På promenadavstånd från lägenheten ligger Bagarmossens trevliga centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Ni hittar bland annat det mysiga caféet Lilla Bagis som erbjuder nybakat bröd varje dag. T-banans linje 17 tar dig in till innerstaden på ca 15 minuter. Detta är ett boende som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välplanerad hall med plats för ytterkläder och skor. Intill hallen, mot badrummet finns det tre stora garderober med originaldetaljer från byggåret.

  Badrum

  Badrummet går i moderna kulörer, blått golv mot vita kaklade väggar. Här finns WC, badkar, handfat och spegelskåp. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

  Alkov

  Praktisk alkov som rymmer en 140 cm säng.

  Rum

  Rummet är optimalt, här möblerar du enkelt med soffa, soffbord, matbord, fåtölj mm. De härliga fönsterpartierna och den franska balkongen ger bostaden ett härligt ljus.

  Kök

  Köket har gott om förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen i köket består av spis, ugn samt kyl och frys.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd. I porten finns cykelrum och barnvagnsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  232 kr/månad

  Försäkring:

  124 kr/månad

  Elkostnad:

  108 kr/månad

  Total driftkostnad:

  232 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,48383%

  Andel av årsavgift:

  0,55%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-31

  Byggnad

  Byggår:

  1954

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sanningen

  Lägenhetsnummer:

  531

  Antal lägenheter:

  106

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen har 106 lägenheter fördelade på sex byggnader på adresserna Rusthållarvägen 159-181 samt 187-191. 94 av lägenheterna är bostadsrätter och 12 hyresrätter. Medlemmarna har tillgång till en renoverad föreningslokal som rymmer 30 personer. Lokalen har även övernattningsmöjlighet med plats för 4 personer. Kostnaden är förmånliga 200 kr per natt och 500 kr i pant som återlämnas när lokalen återlämnas och har städats. Ingång på baksidan vid port 179-181. Föreningens har en mycket bra och informativ hemsida som ni gärna kan besöka: www.brfsanningen.se Föreningen bytte vid årsskiftet 2016/2017 förvaltare från Storholmen Förvaltning till Princip förvaltning. Föreningen innehar tomträtt. Avtalet omförhandlas 2023-03-31.  Föreningens ekonomi:

  Senaste höjningen av årsavgiften var den 1/1-2016, på 3%. Inga ändringar är nu planerade.  Gjorda renoveringar:

  Gjorda renoveringar: 2017/2018: Målningsarbeten, belysning källargångar, underhålla balkonger, skorstensrenovering. 2017: Dränering. 2015: Stamspolning. 2013: Fjärrvärmesystemet renoverades, bytts ut och byggts om, två nya undercentraler har också installerats. 2011-2012: Utfördes byten av el-stigar i samtliga trappuppgångar. 2009: Balkongerna renoverades 2009: Ny festlokal med övernattningsrum (ingång baksida port 179) 2008: Energideklaration utfärdad. 2007: Målning av taköverhäng. 2006: Fasadrenovering och stamspolning. 2005: Badrumsfönster renoverades. 1993-94: Stambyte i alla lägenheter, både kök och badrum. 1993-94: Takrenovering. Pågående: Renoverar och justerar värmesystem Föreningen har en underhållsplan, de närmsta åren finns planerat för att se över dräneringen på de hus som det ej gjorts samt se över trapphus och avloppstammar.  Gemensamma utrymmen:

  Cykel- och barnvagnsrum finns på källarplanen. Gemensam tvättstuga finns i föreningen, de erhåller även en föreningslokal som kan hyras samt övernattningslägenhet.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  135 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor