Olshammarsgatan 85, Bandhagen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Olshammarsgatan 85 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  57m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1-2 sovrum

  Område

  Ormkärr / Hagsätra

  Avgift

  3 536 kr/mån

  Välplanerad - Stor balkong - Gott om förvaring - Stabil BRF - Nära kommunikationer

  Välkomme till denna trevligt disponerad bostad om 2 rok och 57 kvm. Lägenheten har genomgående fina ljusa ytskick och fönster i två väderstreck. Ett rejält tilltaget kök med matplats för 4-6 sittande matgäster vid stort fönster mot balkongen. Vardagsrummet är generöst med ett stort fönsterparti i fritt sydvästläge. Dessutom har man härifrån utgång till bostadens balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Sovrummet är ljust och luftigt, här finns plats för såväl bred säng som skrivbord och ytterligare förvaring. Sovrummet är lugnt beläget mot grön allmänning. Badrummet är stambytt. I den rymliga hallen finns det gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna, dessutom finns även garderob, linneskåp och en avundsvärd stor klädkammare. Föreningen har låg belåningsgrad och mycket god ekonomi. Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer. Lägenheten ligger nära Hagsätra centrum med ett utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bla Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av en stor anslutande klädkammare. Klinkergolv (lamintat) och ljusmålade väggar. Säkerhetsdörr installerad.

  Kök

  Snyggt och delvis nyrenoverat kök med goda förvaringsmöjligheter och gott om arbetsytor. Gråa köksluckor, vitt kakel ovanför disk och arbetsbänk, Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med pis med ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys.

  Vardagsrum

  Ljust och stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Utgång till balkongen som ligger i rakt väster mot grönområde i ett insynsskyddat läge. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

  Sovrum

  Väl tilltaget ljusmålat sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord eller dylikt. Här bor du insynskyddat med härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet.

  Badrum

  Stambytt badrum med kakel och klinkers i ljusa färger. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, spegelskåp samt vägghängd WC. Fönsterparti för ljusinsläpp och vädring. Förberett för tvättmaskin.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge sydväst.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  650 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Övrigt:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  650 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,2509685%

  Andel av årsavgift:

  0,25098%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Stockholmshus nr 17

  Lägenhetsnummer:

  ______

  Antal lägenheter:

  330

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Stockholmshus nr 17 består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Byggnaderna är uppförda 1959-1960. Fastigheternas adresser är Olshammarsgatan 71-93 och 54-66 i Hagsätra. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser. För mer info se föreningens hemsida: https://www.stockholmshusnr17.se/  Gjorda renoveringar:

  Enligt underhållplan kommer föreningen att, inom en 5-10 årsperiod, att renovera tak, balkonger och fasader. Kontrollerat 2018-01-31. Genomförda renoveringar: Indragning av fiber 2017 Takterasser 2016-2017 Belysning och lås i allmäna områden 2016 Fasadvingar i höghusen 2016 Tvättstuga 2016 Fönsterbyte vår 2014 Provtryckning av rökkanalerna 2014 Renovering av ventilation 2014 Nya vatten- och avloppsstammar 2005 Nya elledningar i lägenheterna 2005 Nya elledningar i husen 2005 Ommålning 2002 Det finns 3-fas till lägenheterna.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  174 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor