Porlabacken 15, BANDHAGEN

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Porlabacken 15 - BANDHAGEN

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958

  Boarea

  69m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hagsätra

  Avgift

  4 765 kr/mån

  FÖRSPRÅNGSBOSTAD ® - FÖR MER INFO - 070 574 01 77

  ** Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång ** Välkommen till Porlabacken 15 - en lägenhet utöver det vanliga och som definitivt bör upplevas! Här bor du i en nyrenoverad lägenhet (2017), som har genomgående snygga och exklusiva materialval som ger en verkligt gedigen och påkostad atmosfär. Lägenheten disponeras som följande: Stor och rymlig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter, 2 stora sovrum, modernt badrum gjort i samband med stambyte (-13), kök (stambytt -13, renoverat -17) med full maskinpark, frikostiga arbetsytor, god förvaring i över och underskåp samt matplats för ca 6 personer. Vidare finns i lägenheten ett stort, lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, och balkong i bästa solläge. I direkt anslutning till fastigheten finns fina grönområden med promenadstråk och på ett par minuters promenad når du Hagsätra Centrum som har ett bra centrumutbud med affärer, caféer, restauranger, torghandel, apotek, gym och framförallt t-bana Hagsätra. Härifrån tar du dig smidigt in till Stockholm city på lite drygt 20 minuter. Bussar trafikerar även området med närmaste hållplats ca 20 meter från fastigheten. Kort och gott - Topprenoverad lägenhet, balkong i bästa solläge, lugnt och grönt område, nära till kommunikationer och serviceutbud.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Stor och luftig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Vitlaserat golv, ljusgrå väggar, spotlights i tak.

  Kök

  Rymligt kök som är nyrenoverat 2017. Här finns mycket goda arbetsytor, induktionshäll i vinkel, integrerad ugn och micro, diskmaskin och fullstor kyl/frys (ej 2017). Matplats för ca 6 personer. Mycket god förvaring i över och underskåp. Vita högblanka luckor med praktisk öppning i höjdled. Stänkskydd i en tilltalande mörkare ton samt svart bänkskiva med infälld diskho. Svart klinkergolv.

  Vardagsrum

  Stort och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Rummet har en snygg fondvägg som skapar en stilren och naturlig mediestation. Hit vänder man gärna blicken. Här finns plats för större soffgrupp med tillhörande inredning, såsom bokhyllor etc. På ena väggen finns en el-brasa(ej värme-givande), spotlights i tak, samt ljusslinga med dimmer och vitlaserat golv. Härifrån nås även balkongen i bästa solläge.

  Sovrum 1

  Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsängen och förvaring. Smakfull fondvägg med inbyggda spotlights skapar en ombonad och exklusiv känsla. Vitlaserat golv och ljusgrå väggar.

  Sovrum 2

  Stort sovrum med plats för dubbelsängen och förvaring. Vitlaserat golv och ljusgrå väggar.

  Badrum

  Smakfullt badrum med wc, badkar, handfat med tillhörande spegelskåp och kommod. Stambytt -13.

  Klädkammare

  Från hallen nås även den rymliga klädkammaren som erbjuder god förvaring.

  Övriga utrymmen

  På föreningens innergård finns en fin lekplats samt en grillplats för föreningens medlemmar. Välutrustad tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Föreningen har även cykelrum. Till lägenheten hör även källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  Godkänd OVK maj 2017 Tilläggsisolering tak december 2016 Taket ommålat 2014 Stambyte kök 2013 Stambyte bad 2013 Fasadrenovering 10-15 år sedan

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv via ComHem (basutbud) ingår i avgiften.

  Bredband

  Bredband via ComHem ingår i avgiften (50 Mbit/s). Snabbare uppkoppling går att få till reducerade priser.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge syd-väst.

  Bilplats

  13 st garage och 19 st parkeringsplatser. Separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,98646%

  Andel av årsavgift:

  1,98646%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-19

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Godkänd OVK maj 2017 Tilläggsisolering tak december 2016 Taket ommålat 2014 Stambyte kök 2013 Stambyte bad 2013 Fasadrenovering 10-15 år sedan

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Stockelden Bandhagen

  Lägenhetsnummer:

  46

  Antal lägenheter:

  49

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastighet, Stockelden 1 bebyggdes 1958 och ägs med tomträtt. På fastigheten finns två bostadshus med totalt 49 lägenheter och 3 st hyreslokaler. Lägenheterna är fördelade om: 3 st 1 rok 22 st 3 rok 24 st 4 rok  Föreningens ekonomi:

  Riksbyggen Mäklarbild RBFast.BRF@riksbyggen.se  Gjorda renoveringar:

  Godkänd OVK maj 2017 Tilläggsisolering tak december 2016 Taket ommålat 2014 Stambyte kök 2013 Stambyte bad 2013 Fasadrenovering 10-15 år sedan  TV/Internet:

  Kabel TV Comhems grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband Bredband. Leverantör: Comhem. Hastighet: 10 mbit.  Parkering:

  13 garage platser och 19 p-platser  Gårdsplan:

  På föreningens innergård finns en fin lekplats samt en grillplats för föreningens medlemmar.  Gemensamma utrymmen:

  Välutrustad tvättstuga finns i huset. I tvättstugan finns 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Föreningen har även cykelrum, barnvagns- och rullatorrum samt en föreningslokal som kan hyras för exempelvis barnkalas. Samtliga av dessa utrymmen är belägna i port nr 3.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  147 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-07-09

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor