Sjösavägen 17, Bandhagen

Bostadsrätt, 1 rok, 30m2 Pris: 2 200 000 kr

RENOVERAT BADRUM - NÄRA TILL KOMMUNIKATIONER - LÅG AVGIFT - HÖGST UPP I FASTIGHETEN

Fräsch och välplanerad 1: a i välskött förening med låg avgift, lugnt läge, nära till kommunikationer och service. Här bor du på 30 välplanerade kvadratmeter med stambytt badrum/kök, ljust vardagsrum med goda sällskapsytor, stort fönsterparti med generöst ljusinsläpp samt ett väldisponerat och praktiskt kök. Ett mycket bra läge i direkt närhet till Högdalens centrum med stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till T-banan med restid in till stan på ca 19 min. Perfekt som första boende, måste upplevas på plats, välkommen på visning! Ring 070-574 01 74 för mer info!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ

Välkomnande hall med stora mörka klinker. Generösa ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier ger en ljuvlig känsla. God plats för avhängning samt rymlig garderob för förvaring

VARDAGSRUM & KÖK

Yteffektivt vardagsrum med vacker ekparkett, vitmålade väggar och social planlösning mot bostadens kök. Charmig platsbyggd säng med förvaring utöver det vanliga. Kök med gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Vitvaror bestående av gasspis/ugn, kul/frys och integrerad diskmaskin samt micro.

BADRUM & WC

Grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Handfat med kommod, spegel med infälld belysning. Fint badkar samt en praktisk vattenburen handdukstork. Här finns även förvaringsmöjligheter.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1953

Större renoveringar, planerade och genomförda: Föreningen planerar att byta elstammar i fastigheten. 2017 Inkoppling av fiber i lägenheterna. 2016 VA-stammar i källaren bytta. 2015 Alla fönster och balkongdörrar byttes till nya med 3 glas-isoler. 2015 Alla portar fick fina entrédörrar i massiv ek. 2015 Tilläggsisolerat vinden. 2013 Tak och fasad renoverades. 2006 Alla badrum har renoverats i samband med utfört VA-stambyte.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

ComHemBredband från ComHem och fiber från Stockholms stads stadsnät indraget i husen.

Bilplats

Föreningen har 12 p-platser, 350:- mån separat kö. Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Sjösavägen 17 - Bandhagen

Kommun

Stockholm

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1953

Boarea

30m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Bandhagen

Avgift

2 066 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud på TV samt tillhörande förråd finns i källaren.

Pris

2 200 000 kr

73 333 kr/m2

Ansvarig mäklare

Johan Güleç

Fastighetsmäklare

Läs mer om Johan Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Sjösavägen 17, Bandhagen

Bostadsrätt, 1 rok, 30m2 Pris: 2 200 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

1,4323% och andel av årsavgiften är 1,4323%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-14

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

BRF Sjösavägen 11-19

Lägenhetsnummer:

432

Antal lägenheter:

42

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Sjösavägen 11-19 är en förening med god ekonomi som ligger i ett lugnt och trivsamt läge mellan Bandhagen och Högdalen. Föreningens adresser är Sjösavägen 11-19. Föreningens fastighet förvärvades 2013, den upplåts med tomträtt som har omskrivning 2023. Den sammanlagda bostadsarean är 2489 kvm och lokalarean är 109 kvm. Föreningen har 44 bostadslägenheter. I dag upplåts 42 lägenheter med bostadsrätt och 2 med hyresrätt, vilka kommer att ge föreningen ett ekonomiskt tillskott den dag de blir aktuella för försäljning.

Inga beslut eller diskussioner om avgiftshöjning 2017-10-11. Föreningen har under hösten 2017 löst ett lån på 15.000.000 kronor. Överlåtelseavgift 2,5 % av ett prisbasbelopp (betalas av köparen) och pantsättningsavgift 1% av ett prisbasbelopp (betalas av pantsättaren).

Större renoveringar, planerade och genomförda: Föreningen planerar att byta elstammar i fastigheten. 2017 Inkoppling av fiber i lägenheterna. 2016 VA-stammar i källaren bytta. 2015 Alla fönster och balkongdörrar byttes till nya med 3 glas-isoler. 2015 Alla portar fick fina entrédörrar i massiv ek. 2015 Tilläggsisolerat vinden. 2013 Tak och fasad renoverades. 2006 Alla badrum har renoverats i samband med utfört VA-stambyte.

Huset har bredband från ComHem, men har även fiber från Stockholms stads stadsnät indraget i husen, men ej inkopplat ännu.

Föreningen har 11 p-platser med motorvärmaruttag, 350:- mån. med separat kö. Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Energideklaration

Energikonsumtion:

147 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola