Skebokvarnsvägen 51D, Bandhagen

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Skebokvarnsvägen 51D - Bandhagen

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

90,5m2

Våning

5 av 5 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Högdalen

Avgift

4 982 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten och basutbud för tv. Ett obligatoriskt tillägg om 149 kr tillkommer för bredband.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fullträff till 4:a högst upp i huset med stor balkong i sydvästligt läge!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna toppenfyra om 90,5 välplanerade kvadratmeter som präglas av ljus, fina materialval och en öppen planlösning. Här återfinns en välkomnande entréhall, öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, dubbla badrum med dusch/badkar i båda, tre bra sovrum i varierande storlek där det största sovrummet har direkt ingång till klädkammare. Huset byggdes 2012 och ligger lugnt på återvändsgata nära skolan och ca 5 minuters promenad från t-bana och centrum. Varmt välkommen på visning! Läget är perfekt med stenkast från Bandhagens centrum med bageri, butiker, apotek, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. Inom gångavstånd finns även Högdalens centrum med ett stort serviceutbud med bland annat simhall, vårdcentral, Systembolaget och Coop forum. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, skolor, idrott- och lekplatser och populära bandängens parklek som ger både djur och natur inom gångavstånd.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns även ett rymligt förråd.

  Badrum 1

  I förlängningen av hallen hittar vi det första badrummet. Helkaklat, rymligt och modernt i stilrent utförande. Badkar, WC, handfat samt tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk.

  Kök

  Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum adderar ytterligare till känslan av rymd. Tack vare väl tilltagna fönsterpartier förses rummen med ett härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder ordentligt med arbetsytor, bra förvaring samt plats för matgrupp. Komplett maskinpark bestående av separat kyl och frys, spis, ugn, fläkt, integrerad miko samt diskmaskin.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet erbjuder generösa ytor för soffgrupp och andra möblemang. Från rummet finns också utgång till stor och trivsam balkong i bästa tänkbara sydvästliga läge. Plats för balkongmöbler och växtlighet.

  Sovrum 1

  Bra rum med gott om plats för säng och förvaringslösningar. Insynsskyddat med fönster ut mot balkongen.

  Hygienutrymme

  Mellan sovrum 1 och 2, hittar vi det andra badrummet. Även detta helkaklat och fräscht med dusch, toalett och handfat.

  Sovrum 2

  Storleksmässigt jämlikt med sovrum 1, gott om plats för säng och förvaringslösningar. Gott ljusinsläpp och insynsskyddat.

  Sovrum 3

  Det tredje sovrummet är också det största. Mycket generösa ytor där dubbelsängen får plats med god marginal. Från rummet finns också ingång till rymlig klädkammare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2012

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stor och rymlig balkong med utgång från vardagsrummet. Bästa läge högst upp i huset i sydvästligt läge.

  Bilplats

  P-plats finns att hyra hos föreningen för 350 kr/mån. Kostnadsfri gästparkering finns.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  650 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  650 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  3,24418%

  Andel av årsavgift:

  3,24421%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Hammarbandet

  Lägenhetsnummer:

  341

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Tegelstenen 4 (Skebokvarnsvägen 51 A-E) som består av två byggnader med totalt 36 bostäder. Samtliga upplåts med bostadsrätt. Byggnaderna är uppförda 2011-2012.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  91 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor