Skeppstavägen 9, Bandhagen

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skeppstavägen 9 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1953

  Boarea

  93m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Avgift

  5 456 kr/mån

  ink. värme, vatten, kabel-TV & internet (fiber)

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  32 204 kr/m2

  Välplanerad fyrarummare med med välbevarad 50-tals charm i populära Bandhagen!

  Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med stor balkong i bästa sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Huset är byggt 1953 med mycket välbevarad charm i bostaden och är beläget på en eftertraktad adress i Bandhagen med bara några minuters promenad till centrum och T-bana. Lägenheten disponeras som följer; Stor och välkomnande hall med gott om plats för avhäning och utmärkta förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. I anslutning till hallen ligger en mindre stambytt toalett rustat med WC och tvättställ. Vidare in i bostaden finner vi två väl tilltagna sovrum med bostadens stambytta badrum i modernt utförande som skiljer dem åt. Badrummet är utrustat med badkar med dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin. Utmärkta förvaringslösningar i mindre inner hall i anslutning till badrummet och de två sovrummen. Från det stora vardagsrummet som erbjuder sociala sällskapsytor når vi bostadens härliga balkong i bästa sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. I anslutning till vardagsrummet finns det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Det trevliga köket med välbevarad 50-tals charm i met rymlig matplats kopplar samman vardagsrum och kök med ett tidstypiskt fönsterparti. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och gott om arbetsytor. Köket är utrustat med gasspis med ugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt en extra frys. Föreningen är välskött med god ekonomi och har inga planerade avgiftshöjningar eller omfattande renoveringar på gång. Tunnelbanan som på ca 17 min tar dig till T-centralen ligger bara på någon minuts promenadavstånd. Likaså tvärförbindelse ”blå buss 173” som tar dig till Älvsjö pendeltåg på 7 minuter och Kungens Kurva på 20 minuter. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm. Här finns populära Bandängen med grönområden, mini zoo, lekplatser, dagis, skolor för de yngre och grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker. Bandhagen centrum som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden har ett bra utbud av restauranger, affärer och annan service. För den som gillar natur finns ett mindre skogsparti bakom huset och med en kortare promenad så är du i utkanten Svedmyraskogen. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Stor och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderob samt gott om palts för avhängning.

  WC

  Stambytt toalett i anslutning till hallen. Toaletten är utrustad med WC och tvättställ.

  Sovrum 1

  Väl tilltaget sovrum i anslutning till hallen. Gott om plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Fönster mot trevligt skogsparti.

  Badrum

  Stambytt och modernt badrum med kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med badkar med dusch, WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt tvättmaskin.

  Sovrum 2

  Väl tilltaget sovrum med gott om plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Bra förvaring med inbyggd garderob och fönster mot trevligt skogsparti.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med många välbevarade 50-tals detlajer som orginalparkett och dörrar. Vardagsrummet ebjuder generösa sällskapsytor och kopplas samman med köket via tidstypiskt glasparti. Från vardagsrummet nås det trevliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol.

  Sovrum 3

  Stort föräldrasovrum i anslutning till vardagsrummet med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i form av flertalet garderober. Fönster mot lummigt skogsparti.

  Kök

  Välbevarat 50-talskök med uppdaterade vitvaror. Köket är utrustat med gasspis med ugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt extra frys. Stor matplats i köket mot vardagsrummet.

  Övriga utrymmen

  Källarförråd finns två stycken förråd som hör till lägenheten, ett större källarförråd och ett mindre matkällarförråd. I föreningen finns det två tvättstugor utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. Förråd för cyklar och barnvagnar finns i källare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953

  2013 - Byte av 2 värmeväxlare 2005 - Stambyte av kök, bad och ventilation genomfördes 2005 - Elstammar bytta 2002 - Tak Man diskuterar att byta avloppsrören i gatan inom en 10-årsperiod. Föreningen planerar även att byta ut portar samt kodlås.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong med bästa sydväst läge, här kan man njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll.

  Bilplats

  Parkeringsplatser finns, 22 p-platser. 290 kr/mån utan elstolpe. 440 kr/mån med elstolpe. Intern kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,7746%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1953

  Fönster:

  2-glasfönster med tilläggsisolering

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2013 - Byte av 2 värmeväxlare 2005 - Stambyte av kök, bad och ventilation genomfördes 2005 - Elstammar bytta 2002 - Tak Man diskuterar att byta avloppsrören i gatan inom en 10-årsperiod. Föreningen planerar även att byta ut portar samt kodlås.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lådkameran 3

  Lägenhetsnummer:

  0941

  Antal lägenheter:

  96

  Byggår:

  1953

  Antal lokaler:

  11

  Allmänt om föreningen:

  Brf Lådkameran 3 Föreningen äger fastigheten Stockholm Lådkameran 3. Fastigheten består av 6 huskroppar om 3 våningsplan samt källare med 1-3 portar i varje i vilken man upplåter bostadsrätter, hyresrätter samt lokaler. Husen uppfördes 1953 och är grönklassade av Stockholms Stadsmuseum för sitt höga kulturhistoriska värde då bebyggelsen är att anse som särskilt värdefullt från historisk, miljömässig och konstnärlig synpunkt. Föreningen äger ej marken, den upplåts med tomträtt. Tomträttsavtalet läggs om 2020. Brf Lådkameran 3 upplåter 96 lägenheter varav 79 är bostadsrätter och 17 hyresrätter, dom sistnämnda ses som ett dolt kapital till föreningens ekonomi. Man har även 11 hyreslokaler. Adresserna är Skeppstavägen 9-33. Det finns 33 p-platser med elstolpe och p-platser utan el-stolpe, separat kösystem. Två tvättstugor i nr 11 och 29. Alla byggnader har utbytta yttertak och är stambytta mellan ca 2002-2005. Nya balkonger under 2011. Isolerglasruta på fönster mot skogssidan installerade. Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande års prisbasbelopp och köparen betalar denna. Pantsättningsavgiften är 1 % av gällande års prisbasbelopp som pantsättaren betalar. Föreningen förvaltas av Emvix Förvaltning och Bygg AB.  Annat:

  Tvättstuga finns i port 29. Där finns två tvättstugor, ena fri att använda utan bokning den andra är bokningsbar.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  186 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor