Stenkvistavägen 10, våning 8, Bandhagen

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Stenkvistavägen 10, våning 8 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  45,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  8 av 12 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Högdalen

  Avgift

  2 924 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kabel-tv varmvatten och hushållsel betalas separat, egen mätning för varje lägenhet.

  Pris

  2 495 000 kr

  54 835 kr/m2

  - LÅG AVGIFT - MODERN ARKITEKTUR & INREDNING - NÄRA TILL SERVICE & T-BANA - STOR BALKONG -

  Fantastisk möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet om 45 kvm vid Högdalen centrum - en av Stockholms mest expansiva stadsdelar. Bostaden är ljust färgsatt och utrustad med stora fönsterpartier. Social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum utan direkt insyn. Interiören sammanfattas av väggar i vit kulör, genomgående ekparkett, Marbodal kök i neutralt vitt med plats för matbord, bra förvaring i form av förråd, robusta garderober, helkaklat badrum med gott om förvaring, TT &TM. Sist men inte minst en stor och trivsam balkong i perfekt läge. Detta är hemmet för familjen alternativt paret som ställer krav på ett kvalitativt boende. Runt hörnet finner ni allt man kan tänka sig. Det är ett barnvänligt område med dagis, skolor och lekplatser men också ett område med närhet till natur och motion samt goda kommunikationsförbindelser. Bostaden säljs på ritning och kan ej visas. Inflytt vecka 3.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning 3D

  Planlösning 2D

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉ

  Välkomnande och ljus hall där man möts av kvalitet, funktionalitet och design. Golv i ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten, väggarna målade i vitt och säkerhetsdörr. I anslutning till hallen finns en väl tilltagen och inredd klädkammare för smarta & flexibla förvaringsmöjligheter.

  BADRUM & WC

  Badrum med helkaklade väggar i vitt samt golv i mörkt klinker. Badrummet är utrustat med, vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  KÖK

  Elegant och praktiskt kök från Marbodal i vit kulör med generös plats för förvaring. Kökets rostfria bänkskiva. Vitvaror från Siemens, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd fläkt. Plats finns även för matbord.

  SOVRUM

  Sovrum i insynsfritt läge som i anslutning till vardagsrummet med enkelhet inrymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang. För bästa möjlighet att utnyttja ytan används praktiska skjutdörrar till avskärmning.

  VARDAGSRUM

  Social, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Njut av generösa fönsterpartier som löper utmed hela väggen och släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet har gott om utrymme och det är enkelt att möblera en TV-hörna samt plats för matplats. Från vardagsrummet & kök nås den fantastiska balkongen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV/Tele/IT: basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften s k. Must Carry. Fiber indraget i huset. Trådlös uppkoppling inom lägenheten.

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong inrett i trall om 9,5 kvm med goda möbleringsmöjligheters som ligger i ett och optimalt soläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,8487%

  Andel av årsavgift:

  0,811%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Regissören i Teaterkvarteret

  Lägenhetsnummer:

  1-1804

  Antal lägenheter:

  98

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Helt nyproducerade hus klara för inflyttning 2018/2019. Föreningen består av ett höghus med 12 våningar och ett lamellhus med 5 våningar. Totalt är det 98 st lägenheter i föreningen, alla upplåts med bostadsrätt.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade, se den ekonomiska planen för mer info kring föreningens ekonomi.  TV/Internet:

  TV/Tele/IT: basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften s k. Must Carry. Fiber indraget i huset. Trådlös uppkoppling inom lägenheten.  Parkering:

  Garage under huset, hiss går ända ned. garaget beräknas vara klart vid årsskiftet 2019/2020. Föreningen har 34 st platser. Dessa beräknas kosta 1125kr/mån.  Gårdsplan:

  Lekplats och gemensamma grönytor/uteplatser  Gemensamma utrymmen:

  Barnvagns- och cykelförråd Hus för källsortering ligger på gården  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor