Vintrosagatan 5, Bandhagen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vintrosagatan 5 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  96m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  7 av 8 (Våningsplan 7 av 8. ) , Hiss finns

  Rum

  4,5 rok

  Område

  Hagsätra

  Avgift

  5 700 kr/mån

  FÖRSPRÅNGSBOSTAD ® - FÖR MER INFO - 070 574 34 99

  ** Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång ** Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av anslutande klädkammare, ytterligare en större innehall som kan användas som kontorshörna, ett stort och rymligt badrum separat WC, stort kök med morden och öppen planlösning mot vardagsrummet med generösa sällskapsytor och med utgång till lägenhetens balkong i högt och ljust läge med milsvid utsikt, samt tre stycken väl tilltagna sovrum. I Hagsätra centrum finner du det vanliga centrumutbudet av butiker samt även olika serviceinrättningar så som exempelvis vårdcentral, bibliotek och apotek med mera. I övrigt finner du även två matbutiker, konditori och olika restauranger. Området Hagsätra började byggas 1957 och är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Hagsätra gränsar till Älvsjö, Örby, samt Rågsved och Stuvsta. Området består av både låg- och våningshus där nya bostäder har tillkommit under både 1990- och 2000- talet. Hagsätra centrum är en torgplats med butiker grupperande kring en större torgplats med en damm i mitten. Vintrosagatan ligger med närhet till centrum och allmänna kommunikationer. I Hagsätra finns även Vantörsbornas stora sommaroas, Älvsjöbadet med bassänger, stora gräsytor och aktiviteter för stora och små. I närheten finner du även Hagsätra idrottsplats. Buss 143 mot Liljeholmen tar dig till Älvsjö Centrum på ca 12 min. Där finns flertalet busslinjer samt pendeltåget mot Stockholm Central. Ett stenkast från bostaden ligger Hagsätra centrum där du kan ta tunnelbanan, och med den gröna linjen når Stockholm Central på ca 20 min. Det finns också en smidig cykelväg till Älvsjömässan.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutgarderob med spegeldörrar samt anslutande klädkammare.

  Hygienutrymme

  Stort badrum med kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, kommod med tillhörande spegel- och förvaringsskåp.

  Kök

  Smakfull renoverat kök med modern och öppen planlösning mot vardagsrummet. Stilrena materialval med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn, inductionshäll, fläkt, inbyggd mikro samt diskmaskin.

  Vardagsrum

  Stort och ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor. Här erbjuds gott om plats för middagsmöbeln och soffgruppen. Stort fönsterparti och utgång till den härliga balkongen i bästa sydvästläge.

  Sovrum 1

  Väl tilltaget sovrum i anslutning till vardagsrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.

  WC

  Modernt renoverad WC med kakel och klinkers. Utrustat med WC, tvättställ och tillhörande spegel.

  Sovrum 2

  Väl tilltaget sovrum med plats för säng och skrivbord.

  Sovrum 3

  Väl tilltaget sovrum med plats för säng och skrivbord.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem & AllTele.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: ComHem & AllTele.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i bästa sydvästläge, med eftermiddags- och kvällssol.

  Bilplats

  48 st parkeringar och 13 st garage finns i anslutning till fastigheterna. Garageplats/parkeringsplats erhålls genom kölista som administreras av föreningen.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,8631%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-03-07

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Vinterrosen i Bandhagen

  Lägenhetsnummer:

  1030

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsförening Vinterrosen består av två hus på Vintrosagatan 5 & 7 i Hagsätra. Totalt består föreningen av 69 lägenheter som är byggda 1959 där ca 90% (1/6 2014) upplåts till bostadsrätt och resterande är hyresrätter. Föreningen bildades 1/10 2005. Läs mer om föreningen på www.vinterrosen.se  Gjorda renoveringar:

  Under hösten 2008 renoverades fönstren i bägge fastigheterna. Under 2012 relinades avloppstammar. Under 2012/2013 byttes tillvattenstammar ut. Under 2013 reparerades och tvättades fasaden Under 2014 byttes hissen ut i 7:an Under 2015 byttes hissen ut i 5:an Under 2015 reparerades balkongerna  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  119 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor