Sofielundsvägen 9, Blåsut

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sofielundsvägen 9 - Blåsut

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  65m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 5 (Våningsplan 3 av 5.) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Blåsut

  Avgift

  3 792 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-tv, bredband & IP-telefoni.

  Stor tvåa med dubbla balkonger och exklusiva materialval!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Stor tvåa om 65 kvm med dubbla balkonger - Äntligen till salu! Välkommen till denna stora, moderna 2:a, nybyggd 2014/2015, i absoluta toppskick! Lägenheten präglas av stilrena tillval, dubbla balkonger, stora öppna ytor, fräscht ytskikt i form av mörkt parkettgolv och ljusa samt målade väggar. Lägenheten disponeras som följer: stor och välkomnande entréhall med bra förvaring, stort och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, väl tilltaget Vedumkök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter, maskinell utrustning i toppklass samt plats för matbord, ett stort sovrum med utgång mot den stora balkongen som vetter mot föreningens lugna bakgård, vardagsrum i öppen planlösning till köket med stora sällskapsytor och med utgång till bostadens andra balkong i rakt söderläge. Blåsut tunnelbanestation ligger i direkt anslutning till lägenheten. Härifrån tar du dig vidare mot Gullmarsplan och endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. Övrigt serviceutbud finns i detta nybyggda område, såsom livsmedelsbutiken Handlar'n där nybakat bröd och övriga förnödenheter hittas, restauranger, butiker och frisörer. Intill Hammarbyhöjden ligger det populära området Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. Över Nynäsvägen finns Globen shopping och Tele 2 Arena där vi hittar åtskilliga restauranger, livsmedelsbutiker, klädbutiker, apotek, frisörer, konsert- och idrottsevenemang m.m.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Mörkt parkettgolv och fina nymålade väggar. Rakt fram i hallen mellan vardagsrummet och sovrummet så ligger bostadens stora walk-in closet.

  Kök

  Väl tilltaget Vedumkök med generösa arbetsytor och plats för stor matgrupp. Vita skåp- och lådfronter med dörr och låddämpare, vitt kakel ovanför den stora arbetsbänken med nedsänkt diskho, belysning i form av spottar under överskåpen, mörk parkett i ek och ljus tapet. Den maskinella utrustningen består av: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, glaskeramikhäll, köksfläkt samt en inbyggd ugn. Köket är i anslutning till det mysiga vardagsrummet och balkongen i rakt söderläge. Ljusinsläpp från fönsterpartiet i rakt söderläge.

  Vardagsrum

  Trevligt vardagsrum som samspelar perfekt med både kök och den mysiga balkongen i rakt söderläge. Generösa sällskapsytor som ger plats för både soffgrupp och matmöbel alternativt arbetsplats. Utgång till den mindre av balkongerna i läge söder med plats för utemöbler och många soltimmar.

  Sovrum

  Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i stora garderober. Mörkt parkettgolv och ljusa tapeter. Ljusinsläpp från fönstren och balkongdörren med utgång mot den stora balkongen i anslutning till den lugna innergården.

  Badrum

  Stilfullt och modernt badrum med mörkt klinkergolv, vitt kakel och golvvärme. Badrummet från 2014 är utrustat med följande: duschhörna med praktisk duschvägg, WC, handfat med kommod samt tvättmaskin, torktumlare med bra arbetsbänk och förvaringsskåp.

  Övriga utrymmen

  Ett tillhörande källarförråd finns till bostaden. I övrigt finns också gemensamt cykel-/barnvagnsrum och soprum med källsortering.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014/2015

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Stor rymlig balkong som vetter ut mot föreningens lugna innergård. Plats för större möblemang. Balkongen nås från sovrummet. Uteplats 2: Trevlig balkong i rakt söderläge. Många soltimmar går att avnjuta, från morgon till eftermiddag. Balkongen nås genom det kombinerade köket / vardagsrummet.

  Bilplats

  46 garageplatser, går att hyra för 800 kr/mån. Lägenheten nås direkt via hiss. 19 parkeringsplatser, går att hyra för 350 kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,0769%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-02

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Almagrundet 2

  Lägenhetsnummer:

  05-1203

  Antal lägenheter:

  90

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Brf Almagrundet 2 är en stabil och välskött föreningen som bildades 2012. Föreningen består av två flerbostadshus på adresserna Fyrvaktarkroken 2-10 samt Sofielundsvägen 5-9 med 90 bostadslägenheter samt 3 lokaler. Föreningen äger marken och det finns inga planerade avgiftshöjningar. Ytterligare information om föreningen finns att läsa på; http://brfalmagrundet2.se/  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor