Arvid Mörnes väg 56, Bromma

2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Arvid Mörnes väg 56 - Bromma

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1951

Boarea

30m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

-0,5 av 3 (Sutterängplan) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Bromma - Blackeberg

Avgift

1 985 kr/mån

Inkl. värme, vatten och bredband.

Accepterat pris

2 100 000 kr

70 000 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING. Välkommen till denna väl bevarade etta belägen på -0,5tr med solig balkong i insynsskyddat läge. Öppna ytor och gott om ljusinsläpp med promenadavstånd ner till Mälaren. Här erbjuds en perfekt lägenhet med ett stort rum som har plats för säng, soffa, tv-möbel samt bord med stolar om så önskas. Gott om ljusinsläpp i vardagsrum och kök från stort fönsterparti. Välplanerad etta med välkomnande hall mot badrum och allrum som tar oss vidare in till det charmiga köket. Till lägenheten hör även ett förråd som ligger i intilliggande hus och nås genom källaren. Helkaklat och stambytt badrum med dusch, wc, handfat med överskåp och infälld belysning. Mycket trevligt läge där man bor granne med naturen samtidigt som det är gångavstånd till Blackebergs Centrum med T-Bana och all den service du behöver. Nära även till flera grönområden och bad längs Mälarens vatten så som Ängby- eller Kaananbadet. Välkommen till Arvid Mörnes väg 56!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och ljus hall med vita väggar och mörkare golv. Plats för avhängning till vänster och lägenhetens badrum till höger.

  Badrum

  Fräscht, helkaklat och stambytt badrum. Här erbjuds wc, handfat med spegelskåp och dusch med glasdörr.

  Allrum

  Praktiskt och rymligt allrum med gott om ljus från stort fönsterparti och utgång mot den härliga balkongen. Här har du plats för stor förvaringsmöbel, soffa och/eller säng.

  Kök

  Charmigt kök med bevarade orginaldetaljer. Plats för morgon- eller eftermiddagskaffet. Ljusgröna väggar tillsammans med nylagt ekparkett. Maskinell utrustning: Kyl/frys, spis, ugn. Härligt ljus från stort insynsskyddat fönster.

  Övriga utrymmen

  I källaren finns ställ för att förvara cyklar samt förråd för barnvagnar. Det finns ett stort rum för barnvagnar per huskropp och låsbara barnvagnsplatser bredvid cykelparkering i andra sidan av huskroppen. Cyklar ska placeras i cykelställen för att vi ska få plats med så många cyklar som möjligt och att de inte blockerar. I dessa utrymmen är det endast tillåtet att förvara funktionsdugliga cyklar och barnvagnar. Föreningens tvättstuga är belägen i ett fristående hus vid gaveln till port 60. I tvättstugan finns tillgång till fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1952

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Solig insynsskyddad balkong i sydväst med plats för stolar bord och planteringskrukor.

  Bilplats

  Föreningen har 4 stycken parkeringsplatser och 6 stycken garage. Hyran är 185kr/månad för parkeringsplats och 618kr/månad för garage. För närvarande kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  260 kr/månad

  Försäkring:

  130 kr/månad

  Elkostnad:

  130 kr/månad

  Total driftkostnad:

  260 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,5004%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-14

  Byggnad

  Byggår:

  1951

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Lägenheten har ett tillhörande förråd. Man kan ställa sig i kö för att hyra ytterligare ett mindre förråd.

  Förening

  Föreningens namn:

  Kinesen 1

  Lägenhetsnummer:

  823

  Antal lägenheter:

  55

  Byggår:

  1951

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Kinesen 1 bildades år 2009 och förvärvade fastigheten Kinesen 1 år 2011. Då föreningen nyligen sålt ytterligare två hyresrätter så är 48 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 7 st med hyresrätt fördelade på två flerbostadshus på adress Arvid Mörnes väg 46-60. RENOVERINGAR 2018 Dränering (pågående) 2018 Bygga ramp ner till barnvagn- & cykelförvaring (pågående) 2017 Byte elstammar källare 2017 Cykelverkstad 2016 Gemensam internetanslutning 2015 Byte fönster/portar 2013 Iordningställande av skyddsrum 2013 Ny tvättstuga 2012 Ny styrelselokal 2011 Sandningslådor utanför port 1996 Stambyte PARKERING Föreningen har 4 stycken parkeringsplatser och 6 stycken garage. Hyran är 188kr/månad för parkeringsplats och 628kr/månad för garage. För närvarande kö. TV & BREDBAND Tv: Föreningen har ett analogt grundutbud via Com hem. Debiteras separat. Bredband: AllTele där alla lägenheter kollektivansluts till en hastighet av 1000/1000Mbit. Obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån. GEMENSAMMA UTRYMMEN I källaren finns ställ för att förvara cyklar samt förråd för barnvagnar. Det finns ett stort rum för barnvagnar per huskropp och låsbara barnvagnsplatser. För närvarande byggs ramp ner till cykel- och barnvagnsförvaring. Föreningens tvättstuga är belägen i ett fristående hus vid gaveln till port 60. I tvättstugan finns tillgång till fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel. ÖVRIGT Föreningens 7 hyresrätter kan ses som en framtida intäkt, då marknadsvärdet av dessa går till föreningen när de i framtiden säljs. Föreningens tomträttsavtal löper t.o.m september år 2021. Under 2015 höjdes avgifterna med 2 % för att täcka fönsterbytet som genomfördes samma år. Årsskiftet 2018/2019 finns beslut om avgiftshöjning om 2%.  Annat:

  Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://www.brfkinesen.se/


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  193 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor