Budgivning pågår

Klädesvägen 38 A, vån 5, Bromma

3 100 000 kr

Högsta bud 2 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Klädesvägen 38 A, vån 5 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

50m2

Våning

6 av 10 (Våningsplan 6 av 10 (5 trappor).) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Bromma/Brommaplan

Avgift

2 833 kr/mån

Accepterat pris

3 100 000 kr

62 000 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  ACCEPTPRIS FÖRST TILL KVARN Välkommen till denna ljusa och moderna 2:a om 50 kvm. Här erbjuds ett högt och fritt läge med vidsträckt utsikt över takåsar. Balkongen ligger i fritt och soligt västerläge, balkongen nås från såväl vardahgsrum som sovrum, bätter blir det inte. Insynsskyddat boende med generöst ljusinsläpp genom flera fönster samt full utblick över horisonten och årstidernas vackra färger. Synnerligen bekymmersfritt boende som en nyproducerad lägenhet ger med tillgång till gemensam pool på den grönskande gården. Ta tillfället att få bo i Brommas häftigaste bostadskvarter, bara 15 min från Stockholm City. Juridisk person OK! Bostaden är i genomgående toppskick med smakfulla och tilltalande materialval. Stor balkong längs hela lägenhetens soliga sida med plats för flera sittgrupper och planteringskrukor. Bostadens ytor är välplanerade och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härlig rymd, luftiga ytor och mycket ljus. Vidare finns här ett riktigt bra sovrum. Ett väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme samt egen kombimaskin. Köket är från kvalitativa HTH med maskiner från Siemens. Köket ger en påkostad känsla med smakfull kombination genom vita luckor, stilfulla handtag och knopar, grå bänkskiva samt stänkskydd i vitt. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allt i ett underbart ljusinsläpp från flera fönster. Vardagsrum inbjuder till lättmöblerade ytor och socialt umgänge. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter. Det tillsammans med det högt och fritt gavelläge gör att trivselfaktorn är mer än hög! Den stora innergården erbjuder en gemensam pool med soldränkt trädäck samt både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gemenskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast några minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Föreningen har parkeringsplatser utomhus och i garage under gården. Det är generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven! Välkommen till Klädesvägen 38, vån 5!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Inbjudande hall där man välkomnas och lägenhetens generösa ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för avhängning för ytterkläder och skor. Direkt till vänster hitta vi en klädkammare, vilket både är lyxigt och förenklar vardagen.Hallen är utrustad med säkerhetsdörr. Vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

  Vardagsrum

  Ljust och generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en luftig och social yta. Lättmöblerat med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Härligt ljusinsläpp genom flera fönster. Utgång till stor balkong. Vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

  Kök

  Modernt och stilrent kök från HTH med vita matta köksluckor och bänkskiva i grå laminat med rostfri diskho. Bra arbetsytor och gott om förvaringsskåp samt städskåp. Ovanför arbetsytorna återfinns ett stilrent vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen i köket är från Siemens och består av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Matplats för stora sällskap finns intill köket mot vardagsrum. Härligt ljus från flera fönster.

  Badrum

  Från hallen nås bostadens badrum. Badrummet är rymligt och stilrent med helkaklade vita väggar, grått klinkergolv och dusch bakom vikbara duschväggar. Bekvämt med golvvärme under klinkergolvet. Handfat med kommod och ytterligare förvaring genom spegelskåp och badrumsskåp. Spotlights i tak. Kombimaskin från Siemens för tvätt och tork.

  Sovrum

  Gott om plats för stor säng och förvaringsmöbler. Bra förvaringsmöjligheter genom garderobsvägg med tre garderober och två linneskåp. Fönster med vidsträckt utsikt samt utgång till den stora balkongen ger fint ljus till rummet. Vitmålade väggar samt parkettgolv i ek.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett förråd. Det finns också cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård med egen pool för föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40. Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus. Gården bjuder in till socialt umgänge med dina grannar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stor och delvis inglasad balkong med soligt läge som går längs bostaden hela västra sida. Här finns det plats för flera sittgrupper, utebord och planteringskrukor. Balkongen är delvis inglasad vilket förlänger säsongen. Balkongen nås smidigt från både vardagsrum och sovrum.

  Bilplats

  Det finns ca 80 stycken platser i föreningens garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 80 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platserna ute (2018-09-10).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  270 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  270 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,4117%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks.

  Lägenhetsnummer:

  3-1503

  Antal lägenheter:

  249

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  VÄLKOMMEN TILL BROMMA TRACKS! Här, i gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, har SSM Living AB nu uppfört Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder som vart klara under 2017. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Det har förts diskussioner mellan SSM Bygg & Fastighets AB och föreningen att parkeringsytan framför trapphus 3 (Klädesvägen 38) ska säljas till SSM och att en ansökan för ändring av detaljplan för byggnation på ytan ska skickas in till Stockholm Stad. Detta då ett optionsavtal hade upprättats innan byggnation av projektet. Det röstades igenom på en extra årsstämma i juni 2018 att marken skall säljas till SSM och att ansökan om planändring ska ske, detta då SSM fortfarande hade stämmomajoritet. På en extrastämma i april 2019, efter att SSM inte längre hade stämmomajoritet, röstade föreningens medlemmar igenom att upphäva beslutet att sälja marken till SSM. Kontakta mäklaren för mer information. TV/BREDBAND Bostadsrättsföreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal med ComHem. Paketet innehåller marknadens snabbaste bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s, Telefoni Bas samt Digitalt startutbud. Kostnaden för detta är 180 kr/mån och läggs på månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att skräddarsy utbudet av TV-kanaler. PARKERING Förhyrda p-platser om ca 82 stycken finns i garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 82 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platser utomhus. P-platser förvaltas av Parkando, 08-408 396 38. GEMENSAMMA UTRYMMEN Till varje lägenhet tillhör det källarförråd. Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40. Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus som bjuder in till socialt umgänge.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens ekonomi har fått en flygande start med lägre räntenivåer på föreningens lån än vad man antagit i den ekonomiska planen/kalkylen.Enligt ekonomiska plan ligger lånen på ca 163 miljoner vilket ger en belåningsgrad kring 13 500 kr/kvm och år. Föreningen äger marken och betalar INTE någon tomträtt.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor