Klädesvägen 38, vån 2, Bromma

2 800 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Klädesvägen 38, vån 2 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

54m2

Våning

2 av 10 (Våningsplan 2 av 10 (1 trappa).) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Brommaplan

Avgift

3 060 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme & kallvatten. Samt obligatoriskt tillägg för bredband & tv om 180 kr/mån. Totalt 3240 kr/mån.

Accepterat pris!

2 800 000 kr

51 852 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Nyproducerad 2:a med stor balkong och rymliga ytor - Tillgång till pool med soldäck - Centralt läge!

  Accepterat pris 2 800 000 kr - Ring för visning och mer info! Toppfin och modern 2:a om 54 kvm med ljus och öppen planlösning. Stor balkong längs lägenhetens ena sida. Tillgång till grönskande gård med pool och soligt trädäck. Centralt läge nära Brommaplan all närservice man behöver och T-bana med ca 15 min till stan. Föreningen godkänner juridisk person som medlem. Bostaden är i genomgående toppskick med smakfulla och tilltalande materialval. Stor balkong längs hela lägenhetens soliga södersida med plats för utemöbler och planteringskrukor. Bostadens ytor är välplanerade och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härlig rymd, luftiga ytor och mycket ljus. Köket är från kvalitativa HTH med maskiner från Siemens. Köket ger en modern känsla med smakfull kombination genom vita luckor, snygga handtag och grå bänkskiva. Matplats för trevliga middagar i den öppna planlösning mot vardagsrum, allt i ett underbart ljusinsläpp från flera fönster. Vardagsrum inbjuder till luftiga ytor och socialt umgänge. Vidare finns här ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Härifrån finns även lägenhetens andra utgång till den stora balkongen i soligt söderläge. Ett väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar, snyggt klinkergolv samt egen kombimaskin för tvätt och tork. Bra förvaring genom flera garderober. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter. Det tillsammans med det högt och fritt gavelläge gör att man trivs här! Den stora innergården erbjuder en gemensam pool med soldränkt trädäck samt både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gemenskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast några minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Föreningen har parkeringsplatser utomhus och i garage under gården. Det är generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven! Välkommen till Brf Bromma Tracks och Klädesvägen 38!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  En inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här välkomnas man direkt av lägenhetens härliga ljus från flera fönster samt den öppna planlösningen. Ljusa och moderna ytskikt i form av vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Bra förvaring genom två garderober och två linneskåp. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr.

  Kök

  Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum från HTH med vita matta köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i laminat i färgen "betong" samt vitvaror i vitt. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt fläktkåpa. Smakfulla materialval i kök; - Vita matta köksluckor, NCS 1002-Y. - Vit Kyl/frysskåp från Siemens, iQ300. - Vit diskmaskin från Siemens, iQ100. - Vit inbyggnadsugn från Siemens, iQ300. - Vitt kakel blank 15x15, rak sättning - Handtag, Stål nude, CC 128 mm. - Bänkskiva, Laminat ton "Betong"

  Vardagsrum

  Vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en perfekt social yta. Stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Härifrån nås även lägenhetens balkong. Lättmöblerade ytor med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

  Badrum

  I anslutning till hallen finner vi ett stilrent helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv i färgen ljusblå. Det är dusch bakom glasvägg, spotlights i tak, spegelskåp, kombimaskin för tvätt och tork, WC och tvättställ med kommod. Materialval badrum: - Badrumspaket: "Light blue", ljusblått klinkergolv, vitt kakel på väggar.

  Sovrum

  Sovrummet ligger till vänster från vardagsrummet. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord samt övrigt möblemang om så önskas. Två garderober ger bästa möjliga förvaring. Fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även lägenhetens andra utgång till balkongen. I övrigt innehar sovrummet vitmålade väggar samt ekparkett.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett förråd. Det finns också cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård med egen pool för föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40. Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus. Gården bjuder in till socialt umgänge med dina grannar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong med soligt läge som går längs bostaden södersida. Balkongen är delvis inglasad vilket förlänger säsongen. Här finns det plats för utemöbler och planteringskrukor. Balkongen nås smidigt från både vardagsrum och sovrum.

  Bilplats

  Det finns ca 80 stycken platser i föreningens garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 80 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platserna ute.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Övrigt

  OMRÅDET Lägenheten och föreningen är attraktivt belägen precis intill Brommaplan. Från fastigheten är det bara några hundra meter till Brommaplan och här erbjuds ett stort utbud av närservice med ett flertal matbutiker, torghandel, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, träning m.m. Inom kort gångavstånd finns flera gym som SATS, Itrim Gym och Friskis & Svettis. Här finns också bra kommunikationer genom en mängd busslinjer samt T-banans gröna linje. Inom gångavstånd om ca 10-15 min ligger naturreservatet Judarn med omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana. Judarn är ett av Stockholms första naturreservat. Sommartid kan man också bada vid Ängbybadet och Solviksbadet där det finns mysiga sandstränder. Lillsjön och Kyrksjön erbjuder också promenad- och joggingrundor på lagom avstånd. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviteter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. I närheten finns också Åkeshovs sim- och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns Äppelvikens ridskola. Vid Brommaplan finns Bromma Träningscenter och Danshuset. Vill man shoppa finns Bromma Blocks endast 10 min med bil/buss. Här finns ett modernt shoppingcentrum med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes. Det finns spännande planer för Brommaplan som kommer att byggas om. Detta är under planering. Kontakta mäklaren för mer information.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Hushållsel: ca 80 kr/mån. Hemförsäkringen: ca 100-150 kr/mån. Obligatoriskt tillägg för varmvatten 150 kr/mån.

  Andel i föreningen:

  0,4447%

  Andel av årsavgift:

  0,44%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  474 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 185 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks.

  Lägenhetsnummer:

  3-1101

  Antal lägenheter:

  249

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  VÄLKOMMEN TILL BROMMA TRACKS! Här, i gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, har SSM Living AB nu uppfört Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder som vart klara under 2017. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Det har förts diskussioner mellan SSM Bygg & Fastighets AB och föreningen att parkeringsytan framför trapphus 3 (Klädesvägen 38) ska säljas till SSM och att en ansökan för ändring av detaljplan för byggnation på ytan ska skickas in till Stockholm Stad. Detta då ett optionsavtal hade upprättats innan byggnation av projektet. Det röstades igenom på en extra årsstämma i juni 2018 att marken skall säljas till SSM och att ansökan om planändring ska ske, detta då SSM fortfarande hade stämmomajoritet. På en extrastämma i april 2019, efter att SSM inte längre hade stämmomajoritet, röstade föreningens medlemmar igenom att upphäva beslutet att sälja marken till SSM. Kontakta mäklaren för mer information. TV/BREDBAND Bostadsrättsföreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal med ComHem. Paketet innehåller marknadens snabbaste bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s, Telefoni Bas samt Digitalt startutbud. Kostnaden för detta är 180 kr/mån och läggs på månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att skräddarsy utbudet av TV-kanaler. PARKERING Förhyrda p-platser om ca 82 stycken finns i garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 82 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platser utomhus. P-platser förvaltas av Parkando, 08-408 396 38. GEMENSAMMA UTRYMMEN Till varje lägenhet tillhör det källarförråd. Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40. Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus som bjuder in till socialt umgänge.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens ekonomi har fått en flygande start med lägre räntenivåer på föreningens lån än vad man antagit i den ekonomiska planen/kalkylen.Enligt ekonomiska plan ligger lånen på ca 163 miljoner vilket ger en belåningsgrad kring 13 500 kr/kvm och år. Föreningen äger marken och betalar INTE någon tomträtt.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor