Klädesvägen 40, vån 3, Bromma

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Klädesvägen 40, vån 3 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

43m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 6 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Brommaplan

Avgift

2 437 kr/mån

Inkl. värme, kallvatten (obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån för bredband 1000/1000).

Accepterat pris

2 695 000 kr

62 674 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Modern, ljus och välplanerad tvårumslägenhet med utsikt mot den lummiga innergården

  ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING. Här erbjuds en helt nybyggd och välplanerad tvårumslägenhet med stora fönster, fint ljusinsläpp och sociala ytor. En modern lägenhet med lättmöblerade rum och fina ytskikt. Här är det bara att flytta in och njuta! Här stiger du in i en trevlig, funktionell och praktisk hall med hatthylla och platsbyggda garderober och vidare in till ett ljust, öppet och socialt vardagsrum. Köket är fint, stilrent och välplanerat och lägenhetens badrum är fräscht, smakfullt och funktionellt. Boendet erbjuder ett rofyllt sovrum med utrymme för stor säng och förvaringsmöbel. Föreningen heter Brf Bromma Tracks och är en stabil sådan med god ekonomi som äger sin mark (!). Via föreningen får du bland annat tillgång till garage, parkeringsplats och det gemensamma poolområdet. I månadsavgiften om 2 437 kronor ingår värme, vatten samt tillgång till förråd. Föreningen har gemensamt elavtal och det är ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån för fiberbredband. Detta boende har ett av Brommaplans bästa lägen – alldeles intill Brommaplan! Med en kort promenad når du Lillsjön och inom några minuter med cykel är man vid Judarnsjön. Här finns det mesta för den kräsne som vill kunna njuta av det bästa i Bromma. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en trevlig, funktionell och praktisk hall med hatthylla och platsbyggda garderober. Här finns vitmålade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Fint, stilrent och välplanerat kök från HTH med bra förvaringsmöjligheter, höga skåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustning som finns är spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är ljust, öppet och socialt med vackert ljusinsläpp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

  Sovrum

  Från korridoren når du detta sovrum som är inbjudande och fint med plats för stor säng, fint ljusinsläpp och plats för förvaringsmöbel. Sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Ett fräscht, smakfullt och funktionellt badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat, spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Badrummet har stilrent klinkergolv och kaklade väggar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Rofylld balkong som vetter i söder. Här har du utrymme för stolar, bord och planteringskrukor eller varför inte en loungemöbel.

  Övrigt

  OMRÅDE Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven! Här erbjuds även kommunikation så som tunnelbanans gröna linje, bussar samt flygbussar.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  225 kr/månad

  Elkostnad:

  275 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,3541%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-04

  Pantsättningsavgift:

  474 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 185 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i källaren om ca 6-7 kvm.

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks.

  Lägenhetsnummer:

  1208

  Antal lägenheter:

  249

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  VÄLKOMMEN TILL BROMMA TRACKS! Här, i gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, har SSM Living AB nu uppfört Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder som vart klara under 2017. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Det har förts diskussioner mellan SSM Bygg & Fastighets AB och föreningen att parkeringsytan framför trapphus 3 (Klädesvägen 38) ska säljas till SSM och att en ansökan för ändring av detaljplan för byggnation på ytan ska skickas in till Stockholm Stad. Detta då ett optionsavtal hade upprättats innan byggnation av projektet. Det röstades igenom på en extra årsstämma i juni 2018 att marken skall säljas till SSM och att ansökan om planändring ska ske, detta då SSM fortfarande hade stämmomajoritet. På en extrastämma i april 2019, efter att SSM inte längre hade stämmomajoritet, röstade föreningens medlemmar igenom att upphäva beslutet att sälja marken till SSM. Kontakta mäklaren för mer information. TV/BREDBAND Bostadsrättsföreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal med ComHem. Paketet innehåller marknadens snabbaste bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s, Telefoni Bas samt Digitalt startutbud. Kostnaden för detta är 180 kr/mån och läggs på månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att skräddarsy utbudet av TV-kanaler. PARKERING Förhyrda p-platser om ca 82 stycken finns i garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 82 st kostar 1200 kr/mån och p-plats 18 st kostar 700 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Fortfarande finns möjlighet till en egen plats i garaget, det är kö till p-platser utomhus. P-platser förvaltas av Parkando, 08-408 396 38. GEMENSAMMA UTRYMMEN Till varje lägenhet tillhör det källarförråd. Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40. Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus som bjuder in till socialt umgänge.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens ekonomi har fått en flygande start med lägre räntenivåer på föreningens lån än vad man antagit i den ekonomiska planen/kalkylen.Enligt ekonomiska plan ligger lånen på ca 163 miljoner vilket ger en belåningsgrad kring 13 500 kr/kvm och år. Föreningen äger marken och betalar INTE någon tomträtt.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor