Lövåsvägen 21, vån 2, Bromma

2 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Lövåsvägen 21, vån 2 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1929

Boarea

48m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (1 tr) , Hiss finns inte

Rum

1,5 rok

Område

Bromma - Ulvsunda

Avgift

2 627 kr/mån

Inkl. värme & vatten samt badutbud kabel-tv.

Accepterat pris

2 550 000 kr

53 125 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Stilfullt boende belägen i mysiga Ulsvunda

  ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING. Härligt boende som är beläget i ett mysigt trevåningshus med närhet till kommunikation, service och grönska. Det perfekta boendet för ensamhushållet eller för paret. Man har rymliga 48 kvm som är väldisponerade och väl genomtänkta. Här bor du med bra standard och mysig charm i populära Ulvsunda. Genom en välkomnande hall når du badrummet till höger. Ett helkaklat badrum med bra förvaring i och med sin kommod och spegelskåp. Vidare mot det charmiga köket och dess bevarade orginaldetaljer. Med utsikt mot grönskan kan du fixa och dona, även för de större tillställningarna då vardagsrummet bjudet på en rymlig känsla. Här har du plats för soffa, soffbord, tv- och mediamöbel samt lägenhetens naturliga matplats. Vardagsrummet har den snyggt avskärmade sovalkoven med plats för 160 cm säng. Här har du också stor platsbyggd garderob. Varmt välkommen till Lövåsvägen 21!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig och välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Vita väggar tillsammans med vitlaserade golvet som följer lägenheten.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt kakel med ljusblå bård tillsammans med vitt klinker. Wc, handfat i kommod för bra förvaring samt dusch.

  Kök

  Det charmiga köket har sina bevarade orginaldetaljer. Här har du bra förvaring bakom träluckorna och goda avställningsytor i form av bänkskiva i rostfritt och avställningsbänk. Maskinell utrustning: Kyl/frys, gasspis och elugn.

  Allrum

  Det rymliga allrummet är optimalt med sin sovalkov. Alkoven har plats för en 160 cm säng och här finns även en platsbyggd garderob. Soffgrupp och tv-möbel gör sig perfekt intill matplatsen som är optimal för fyra personer men går att duka upp för fler.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1929

  Uppvärmning

  Bergvärme med olja som tillägg

  TV & bredband

  TV via ComHem där basutbud kabeltv ingår i avgiften. Fiber finns indraget i lägenheten via Stockholms Stadsnät. Beställs och debiteras separat.

  Övrigt

  OMRÅDE Trivsamt och omtyckt läge med närhet till både matbutik, t-bana (Stora Mossen alt. Alvik), buss och naturen. Gångavstånd till Lillsjön, Ulvsunda Slott och Mälarens vatten med badmöjligheter. På bekvämt avstånd ligger Alviks Torg med kvällsöppen livsmedelsbutik, restauranger, bank, friskvårdscenter, Salkhallen, butiker för den som vill handla skor, kläder, heminredning m.m. Mycket bra kommunikationer genom flera busslinjer, t-bana grön linje, 12:ans spårvagn (Nockebybanan) samt nya tvärbanan mot Solna/Sundbyberg och Sickla Strand. Apotek, vårdcentral och barnavårdscentral finns vid Tranebergsplan. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviteter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. Inte långt härifrån finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns Äppelvikens Ridskola (Bromma Ridklubb) och Stora Mossens Idrottsplats. Vill man shoppa finns Bromma Blocks endast 5-10 min med bil/buss. Här finns ett modernt shoppingcentrum med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes. SKOLOR & DAGIS Det finns gott om daghem i området både privata och kommunala alternativ. De flesta ligger på gångavstånd. För de äldre barnen finns flera skolor i Bromma. Närmast är Alviksskolan (åk 0-9) och Bromma Gymnasium.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  130 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  5,79%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-31

  Byggnad

  Byggår:

  1929

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme med olja som tillägg

  Övrigt:

  Till lägenheten hör ett källarförråd med ståhöjd om ca 3-4 kvm.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lövriket

  Lägenhetsnummer:

  4291102

  Antal lägenheter:

  19

  Byggår:

  1929

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Lövriket registrerades 2014 och innehar 19 stycken lägenheter med bostadsrätt om totalt 829 kvm samt 1 lokal för uthyrning 100 kvm. Föreningen äger sin mark som anses vara en god ekonomisk fördel. Sedan man har amorterat en stor bit (2,3 mkr) av sina lån och har därmed en belåningsgrad om 8 443 kr/kvm vilket ger en total lånebild om 7 000 000 kr. Lägenhetsfördelning: 3 st 1 rok 6 st 1,5 rok 10 st 2 rok Både den ekonomiska och den tekniska förvaltningen sköts av Nytorget Fastigheter AB  Gjorda renoveringar:

  Utförda: 1990-1999 Stammarna byts partiellt i fastigheten i samband med renovering av badrum 1990 OVK besiktning 2014 Fasaden putsas om 2015 Bergvärme installeras 2017 Genomgång av stammar samt stamspolning. En genomlysning av alla stammar gjordes under sommaren av Svensk Röranalys AB och ingen åtgärd i dagsläget krävs. Firmans rekommendation är att föreningen fortsätter att spola rören med några års mellanrum och fortsätter hålla koll på dem. Kontrollerat 2018-04-24. 2018 Ny sopstation 2019 Installation av fiber Kommande: 2019 Besiktning av fasad 2019 Styrelsen jobbar med elen i huset 2024 Diskussion gällande stambyte  TV/Internet:

  TV via ComHem där basutbud kabeltv ingår i avgiften. Fiber finns indraget i lägenheten via Stockholms Stadsnät. Beställs och debiteras separat.  Parkering:

  Föreningen har 3 st parkeringsplatser, här gäller principen först till kvarn när ledig plats finns. I övrigt boendeparkering.  Gårdsplan:

  Trädgårdstomt framför entré.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har en tvättstuga i källaren med 1 st tvättmaskin, 1 st torktumlare, 1 st mangel och tvättbänk.  Annat:

  Trappstädning sköts av firma. Föreningen har utrymme om ca 100 kvm som inom en snar framtid ska börja hyras ut.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  53 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor