Registervägen 30, Bromma

Accepterat pris

2 875 000 kr

Månadsavgift 2 539 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Bromma

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3  (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

Byggår: 1945

Boarea: 55 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ta chansen att förvärva denna pärla till accepterat pris 2 875 000! Välkommen till denna fina tvåa, belägen med absolut närhet till allt som önskas, utmärkt planerad och med balkong i fritt söderläge. Här erbjuds en lägenhet med genomgående bra standard och smakfulla lösningar där historiens charm möter det modernas bekvämlighet. Via hall med förvaring i platsbyggda garderober till ett stambytt och helkaklat badrum med stilfulla detaljer. Köket är en trevlig och praktisk kombination av nytt och gammalt med plats för frukostbord och den vackra funkisen vittnar om byggåret. Vidare ett större sovrum som ger plats för den dubbla sängen samt förvaring. Från vardagsrummet med sin fina parkett nås bostadens kanske största tillgång, den tidigare omnämnda balkongen i söderläge. Låter det som om något saknas? Trodde inte det, välkommen in för att stanna!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Tobias Sandseth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-10 12 03

  tobias.sandseth@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Malou Maxe

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-61 74 64

  malou.maxe@lansfast.se

  Planritning Planlösning Alternativ planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Inbjudande hall med fint originalgolv av kolmårdsmarmor, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Rymligt städskåp/garderob och säkerhetsdörr. Från hallen nås den nyrenoverade klädkammaren med platsbyggt förvaringssystem.

  Kök

  Nyrenoverat kök med bibehållna originaldetaljer samt genomgående hög standard med bänkskiva i marmor, induktionshäll, diskmaskin och vitvaror från bland annat Gaggenau. Köksinredning från Vedum. Stort och fräscht med generösa arbetsytor, plats för stort matbord och stolar. Mer än ljust tack vare två stora fönster.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong. Plats för soffgrupp, TV- och förvaringsmöbel samt övernattande gäster. Fint nyslipat parkettgolv i original och vitmålade väggar.

  Sovrum

  Sovrummet är rogivande och mysigt med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för stor säng. Sovrummet har platsbyggda garderober och nylagt parkettgolv.

  Badrum

  Ett fräscht och funktionellt insynsfritt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, förvaringsskåp och handfat. Badrummet har klinkergolv och väggar i kakel.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  55m2

  Våning

  2 av 3  (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  2209

  Andel i föreningen

  Uppgiften har ej gått att få fram

  TV och internet

  Föreningen har Comhem som leverantör av både TV och bredband där basutbudet för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler samt bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv. Bredband 250/50 Mbit ingår i avgiften.

  Övrigt

  Lägenheten är belägen i eftertraktade Abrahamsberg endast ett stenkast från Abrahamsbergs Centrum och dess tunnelbanestation. Från Abrahamsberg C tar du dig innanför tullarna på bara några minuter med grön linje. I området som av de boende uppskattas för sin tillgänglighet, sin charm och sitt lugn finns ett stort serviceutbud bland annat mataffär, café/restauranger samt vårdcentral. I närområdet finns även Lillsjön med sina fina promenadstråk. På intilliggande Brommaplan erbjuds ett stort utbud av närservice med ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger m.m. Här finns också bra kommunikationer genom en mängd busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. Oavsett om du är på jakt efter kommunikationer, att uträtta dina vardagliga ärenden eller en trevlig lunch så finns det du behöver här! Inom promenadavstånd ligger naturreservatet Judarn med omväxlande natur och öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana. Judarn är också ett av Stockholms första naturreservat. Vid Ängbybadet och Solviksbadet kan man passa på att bada eller bara ströva omkring längs alla mysiga sandstränder. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving range. I närheten finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns både Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola. Vill man shoppa finns Bromma Blocks - endast ett par minuter bort med bil/buss. Här finns ett modernt shoppingcentrum med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1945

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Diariet 6

  Föreningens organisationsnummer

  769606-5502

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  29 st , varav hyresrätter: 2 st

  Antal lokaler

  2

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Föreningen äger och förvaltar sedan den 17 september 2008 tomträtten Diariet 6, Bromma, Stockholms stad. Fastigheten är belägen på Registervägen 28-36 i Abrahamsberg och omfattar en total yta på 1.794 kvm fördelat på 27 bostadsrättslägenheter, 2 bostadsrättslokaler 2 bostadshyreslägenheter, 2 hyreslokaler. Byggnaderna är uppförda år 1945 och består av tre sammanhängande huskroppar.

  Föreningens ekonomi

  Tidigare har en 3% höjning skett varje år baserad på föreningens ekonomiska plan. Detta skedde inte 2017/2018 då behovet inte fanns. Avgiftshöjning 2018 motsvarande det nya gruppavtalet på bredband/tv: 219 kr/mån. Under 2017 såldes en hyresrätt samtidigt som en har byggts. Netto tillflöde till föreningen för detta var ca 1,5 miljoner kr som gått till att amortera lån. Tomträttsavtalet gäller till och med år 2024. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% (f.n. 1138 kr) av prisbasbeloppet som betalas av köparen, samt en pantsättningsavgift om 1% (f.n. 455 kr) av prisbasbeloppet som betalas av pantsättaren.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Utförda renoveringar 1986: Fasad och balkongrenovering 1991: Nya badrum 1990-tal: Stambyte 2009: Installation av säkerhetsdörrar - Ommålade trapphus och nya postboxar. 2011: Tvättstuga renoverad med nya maskiner 2012 - 2013: Nylagt tegeltak med snörasskydd -Ommurade och putsade skorstenar 2012 - 2014: Fönsterrenovering 2013: Nyanlagd uteplats - Nytt kärlskåp för sopsortering - Fönsterrenovering 2014: Dränering av fastighet -Stenläggning - Nya rabatter 2015: Elstammar och indragning av 3-fas till samtliga lägenheter 2016: Ytskikt trappuppgångar och källargångar, modernisering av VVS undercentral 2017: Lokal uppdelad, halva ombyggd till hyresrätt Kommande renoveringar: Planerat inom 5 år: Omputsning fasad samt nya balkongräcken.

  Gemensamma utrymmen

  GEMENSAMMA UTRYMMEN Det finns två förråd till lägenheterna, ett större på vinden och ett i källaren. Inom föreningen finns också cykelrum, barnvagnsförråd samt tvättstuga med 2 stycken tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangelrum.

  Gårdsplats

  Gemensam uteplats med utemöbler finns.

  Abrahamsberg

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Registervägen 30, Bromma

  Kommun: Stockholm

  Område: Abrahamsberg

  Församling: Bromma Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 875 000 kr accepterat pris

  Månadsavgift: 2 539 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 455 kr

  Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Bromma

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder