Budgivning pågår

Snörmakarvägen 35, vån 4, Bromma

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Snörmakarvägen 35, vån 4 - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016/2017

Boarea

35m2

Våning

4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Brommaplan/Åkeshov

Avgift

2 035 kr/mån

Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 14/8 -19.

ACCEPTPRIS

2 495 000 kr

71 286 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  I populära brf Skräddaren finner ni här denna optimala enrummare med balkong i soligt söderläge, belägen på våning 4 helt utan insyn! Även för den mest kräsna har denna bostad verkligen allt man kan önska sig, med sina exklusiva val och sin trevliga planlösning. Här finner ni solig balkong, rymligt allrum, mycket stilfullt och modernt badrum samt rejält kök, allt på bara 35 kvadrat! Välkomna att bo ni i lugnet på grönskande kulle, bara en stenkast från Brommaplans puls och tunnelbanan rakt in till stan!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Hall med förvaring i tre garderober samt städskåp. Avhängningsmöjligheter innanför dörr. Ingång till badrum. Vitmålade väggar samt golv i plankutförande i bred enstavsparkett i mattlackad ek. Badrum Badrum med snygga materialval i form av kommod och tvättställ från Swoon, blandare och takdusch från Tapwell, sanitetsporslin från Duravit och badrumsgolv i matt varmbeige keramikplatta samt glaserade keramikplattor i bruten dimblå kulör i dusch och socklar. Kombimaskin. Kök Med specialritad köksinredning och skräddarsydda överskåp i tvålad mattlackad ek och underskåp i gråbetsad ek med kopparknoppar, bänkskiva i Silestone, blandare från Tapwell, induktionshäll samt rumshög bistrovägg i glaserade keramikplattor med stång i koppar för köksredskap. Integrerade vitvaror och köksmaskiner. Vitmålade väggar samt golv i plankutförande i bred enstavsparkett i mattlackad ek. Vardagsrum Rymligt allrum med möjlighet att möblera efter tycke och smak. Utgång till bostadens härliga balkong i soligt läge. Vitmålade väggar samt golv i plankutförande i bred enstavsparkett i mattlackad ek.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016/2017

  TV & bredband

  Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.

  Uteplats/Balkong

  Härlig balkong i soligt läge!

  Bilplats

  14 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Föreningen har tillgång till bilpool via SunFleet, två bilar med reserverade platser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  438 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  216 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  122 kr/månad

  Total driftkostnad:

  438 kr/månad

  Kommentar:

  Observera att ovanstående belopp är en schablon hämtad från ekonomisk plan

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  1,1189%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016/2017

  Fönster:

  3-glas energifönster

  Ventilation:

  FTX

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skräddaren

  Lägenhetsnummer:

  406/

  Antal lägenheter:

  73

  Byggår:

  2016/2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skräddaren består av 73st bostadslägenheter belägna på Snörmakarvägen 35 A-D. Föreningen äger marken för fastigheten (Sykorgen 6). Föreningen ingår ej i någon gemensamhetsanläggning och belastas inte med kända servitut. Det är en äkta förening. EL: 3-fas till lägenheter. Föreningen har abonnemang med rörligt elpris för samtliga lägenheter. Individuell mätning och debitering. Bostadsrättshavarna faktureras efter faktisk förbrukning.  Gjorda renoveringar:

  Då byggnaden är nyproducerad (2016) finns i dagsläget inga behov av renoveringar utöver traditionellt underhåll.  TV/Internet:

  Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.  Parkering:

  Det finns 14 parkeringsplatser som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För närvarande 10 st i kö, kontrollerat 14/8 -19.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen erbjuder cykelförråd, gemensam takterrass, miniverkstad, källsortering och källarförråd.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor