Objektbild

Ståltrådsvägen 50, Bromma

Unik fyrarummare med lummig uteplats!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 217 kr/mån Ink. Värme, vatten samt Comhems grundutbud.

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 4 rok varav 3-3 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1952

Boarea: 86 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Mycket smakfull och välplanerad fyrarummare med en unik touch i populära Johannesfred! Välkommen till denna rymliga och ljusa bostad med stora fönsterpartier i flera väderstreck. Köket är välutrustat med bland annat diskmaskin, inbyggd mikro samt kolsyreblandare! Köket bjuder även på sjöglimt. I direkt anslutning till det generösa vardagsrummet finner du den lummiga uteplatsen med plats för loungedel och mycket mer! Här har ni allt för en bekväm vardag! Bo i trivsamma och charmiga Johannesfred där Ulvsundasjöns vatten ständigt är närvarande med fina promenadstråk, badplatser samt båtklubbar. Efter en kort promenad når du tvärbanestationen som tar dig till Alvik eller Solna. Flera busslinjer finns också i området. Inom bekvämt gångavstånd finns både närservice och stormarknader.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anders Norman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare / Kontorschef

  Mobil: 073-708 45 66

  anders.norman@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   86m2 (Enl. bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   50-1001

   Andel i föreningen

   6,014%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   ComHems levererar kabel-tv och bredband där deras grundutbud ingår i avgiften. Ytterligare kanaler och bredband tecknas separat med ComHem av respektive medlem.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Slaggvarpen 6

   Byggår

   1952

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-24
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 132 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Slaggvarpen 5

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   24 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1952

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Förening registrerades 1988 och äger fastigheten Slaggvarpen 5 med äganderätt, dvs ingen tomträttsavgäld vilket måste anses vara en stor fördel i jämförelse med många närbelägna föreningar. Denna består av 24 bostadsrättslägenheter samt 1 hyreslokal. Boyta 1458 kvm, lokalyta ca 182 kvm, tomt 1808 kvm ägd av föreningen. Stambyte genomfördes succesivt under perioden 2002-2014. Trappstädningen utförs av anlitad städfirma. I månadsavgiften ingår gemensamt bostadsrättstillägg. I föreningen finns cykelförråd/barnvagnsrum samt en snickarbod. Gemensam tvättstuga hittar vi i port 52, den är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum samt mangelrum.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Mycket gedigen och välskött fastighet där i stort sett alla större renoveringar är genomförda. Se bifogat föreningsdokument "Utfört & pågående/planerade renoveringar"

   Johannesfred

   Allmänt om området

   Johannesfred är ett grönt och lummigt område utmed vattnet, med strandpromenad och möjligheter till bad och skridskoåkning beroende på årstid. I närheten ligger vackra Ulvsunda Slottspark, Ulvsundasjön och Bromma golfklubb för de golfintresserade. På promenadavstånd finns Ulvsunda industriområde, Brommaplan och Brommablocks där det finns gott om restauranger, butiker och service. I närområdet finns även flera skolor och förskolor. Med tvärbanan tar du dig till Alvik på 3 minuter och vidare med tunnelbana eller buss. Hela Johannesfred försörjs av den nya moderna Tvärbana Norr som skapar snabba förbindelser till flera närområden och närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden.

   Kommunikation

   I Johannesfred trafikerar tvärbanan som på 3 minuter tar dig till Alvik med anslutningar till gröna linjen och bussar. Det är smidigt att ta sig vidare söderut med tvärbanan till Stora Essingen, Liljeholmen, Gullmarsplan och vidare till Sickla Udde. Åt andra hållet kommer du med tvärbanan via Sundbyberg till Solna på 7 minuter. Tvärbanans Kistagren kommer att passera Johannesfred. Den öppnas delvis 2021 och kommer att vara färdigställd 2023. Pendeltågslinjen finns från Sundbyberg samt Solna station. Med tvärbana och T-bana nås Stockholms City inom 20 minuter. Buss 176 och 177 och 129 avgår från Norrbyvägen och tar dig till både Alvik och Brommaplan på ett par minuter. Med en kort promenad om 10-15 minuter tar du dig till tunnelbanestationen Solna Strand (blå linjen). Buss 110 avgår från Johannesfred och tar dig till Alvik (grön linje) på drygt 10 minuter. Buss 112 och 509 avgår från Ekbacksvägen och tar dig till Alvik respektive Brommaplan (grön linje) på åtta minuter. De blåa stomlinjebussarna som passerar går från Ekerö till Mörby station och stannar även på Solna centrum norra (blå linje), Solna station (pendeltåg) och Danderyds sjukhus (röd linje). Flygbussarna avgår från Voltavägen och tar dig till Arlanda på 45 minuter.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ståltrådsvägen 50, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Johannesfred

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 217 kr/mån Ink. Värme, vatten samt Comhems grundutbud.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 633 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 225 kr/månad

   Försäkring: 408 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder