Bastuhagsvägen 55, Enskede

2 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bastuhagsvägen 55 - Enskede

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  32,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Stureby - Enskede

  Avgift

  2 192 kr/mån

  I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten. Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten och hushållsel. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

  Accepterat pris

  2 450 000 kr

  75 385 kr/m2

  Kvadratsmart etta högst upp i huset med balkong i ogenerat läge mot gård och lummigt skogsparti!

  - Accepterat pris - Kontakta ansvarige mäklare för visning - Nu finns möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta etta i absoluta toppskick belägen högst upp i huset i en Svanen märkt förening. Med sitt fördelaktiga läge mot den trevliga och lummiga gården med en välplanerad balkong blir det svårt att hitta en bättre enrummare. På dryga 32 kvadratmeter erbjudes en rymlig hall med bra förvaring, ett väl tilltaget badrum i modernast standard, rymligt kök med plats för matbord och ett rum som utan problem rymmer den stora soffan och sängen. Utöver allt detta har vi en generös balkong med morgon- och förmiddagssol. Lägenheten ligger bara ett par minuters promenad till T-banans gröna linje (station Stureby) som tar dig till T-centralen på ca 15 min och passerar Globen och Gullmarsplan på vägen. Turtätheten är ca var femte minut under rusningstid. För vidare info se www.sl.se. Med bil tar man sig mycket snabbt ut på Örbyleden och vidare till både Huddingevägen och Nynäsvägen. Ca 250 m från fastigheten går buss 173 mot Skärholmen som på 25 minuter tar dig ut till Kungens Kurvas köpcentrum där du har tillgång till både IKEA och Heron City. Ca 100 m från bostaden finner du Stureby livs och tar du en promenad 5 min återfinns större mataffär, div. andra affärer (antikaffär, guldaffär, cykelaffär, kemtvätt, loppis m.fl.), restauranger, café, stor lekplats och bad för barn.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av praktisk och snygg skjutdörrsgarderob med stor spegeldörr. I hela bostaden är det genomgående parkettgolv samt vitmålade väggar.

  Badrum

  Modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Komplett utrustat med duschhörna handfat m. kommod, WC, tvättmaskin samt handdukstork.

  Kök

  Modernt och smakfullt kök med öppna ytor mot rummet. Trevligt ljusinsläpp från den trevliga gården och skogspartiet. Köket går i ett stilrent utförande med modern interiör. Den maskinella utrustningen består av: spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Köket erbjuder goda arbetsytor, bra förvaring och plats för matbord.

  Vardagsrum

  Stort och rymligt rum med sociala sällskapsytor där sovmöbeln och sängen med enkelhet ryms. Här finns även utgången till den härliga balkongen som med sitt ogenerade läge ger en trivsam oas.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten tillhör ett källarförråd. I föreningen finns gemensamt barnvagns- och cykelrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Högst upp i huset ger det en frihetskänsla utan direkt insyn. Balkongen vetter mot öster med morgon och förmiddagssol. På sommaren lyser solen till ca 14.00 på balkongen.

  Bilplats

  63 garageplatser. Går att hyra för 900kr/mån. Till garageplatser är det separat kö. 7 parkeringsplatser. Går att hyra för 300kr/mån.Till parkeringsplatser är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,536%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-05-15

  Pantsättningsavgift:

  443 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 108 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Parkslingan

  Lägenhetsnummer:

  5-1403

  Antal lägenheter:

  110

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Parkslingan är en äkta förening som upplåter st lägenheter i 4 st huskroppar. Fastigheterna innehas med äganderätt och är belägna på Bastuhagsvägen 49-61 och 50-54 Fastigheterna är svanen märkta, läs mer här: http://www.svanen.se/Hitta-produkter/Produktsok/Produkt/?productID=39418 Föreningen har individuell mätning av hushållsel och varmvatten där man har goda möjligheter att påverka hushållets ekonomi. I föreningens fastighetsförsäkring ingår även bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar. Mer info och bilder finns på: www.veidekkebostad.se/parkslingan  Annat:

  Allmäna kommunikationsmedel Tunnelbana (800 m) Mataffärer Stureby Livs, närlivs/kiosk (50 m) Ica Bandhagen (1 km) Ica Kvantum Bea (1,5 km) Skolor och förskolor Förskolor StenSture, Rothuggsvägen 19–21 (200 m) Långåkerstorpet, Långåkersvägen 49 (300 m) Allmänna förskolan Solstrålen, Nykvarnsvägen (500 m) Grundskolor Sturebyskolan (100 m) Örbyskolan (1,3 km) Enskedefältets skola (1,5 km) Restauranger och caféer Café Phil’s Palats, Bastuhagsvägen 41 (50 m) Konditori Bandhagen Gamla Enskede Matbod, Stockholmsvägen 17 Enskede Värdshus, Bägersta byväg 1 Fritid Backhopparbacken, bästa pulkabacken i stan Tennis i Farsta Tennisklubb, Majrovägen 51 Gröna promenader i Sturebystråket Enskede Ridhus Enskede Rackethall Enskede IP med fotboll och friidrott Ågesta golf på Årstafältet Stureby IP med fotboll SATS Slakthuset, Globen Fresh Fitness, Globen


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  82 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor