Götaforsvägen 32, Enskede

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Götaforsvägen 32 - Enskede

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  44,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Stureby - Enskede

  Avgift

  2 978 kr/mån

  I avgiften ingår; värme, vatten, internet och kabel-tv (basutbudet)

  Kvadratsmart tvåa - Balkong i bästa sydvästläge - Stambytt - Stabil förening - Bra kommunikation

  Välkommen till Stureby och populära Skönviksvägen. Här bor man i idylliska kvarter med närhet till kommunikationer via både tunnelbanans gröna linje samt bussar. City nås på endast ca 10 minuter. Lägenheten är synnerligen välplanerad, med välbevarde 50-talsdetajer och belägen med ett fördelaktigt gavelläge. Här finns allt man kan önska av en bostad. Stora fina ytor, härligt ljusinsläpp med en stor och solig balkong. De välplanerade kvadratmeterna är i ett genomgående fint skick med välbevarad 50-talscharm och disponeras på följande sätt; Ljus hall med praktiskt inbyggda förvaringslösning. Från hallen nås det välbevarade 50-talsköket som erbjuder bra förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och plats för middagsbordet. I anslutning till hallen finns det stambytta badrummet med kakel och klinkers. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna vardagsrummet med sociala sällskapsytor med plats för både soffgrupp och matsalsbordet. Från vardagsrummet nås det stora sovrummet med plats för dubbelsäng klädförvaring. Härifrån nås den härliga balkongen i bästa sydvästläge med plats för bord och stolar. Stabil HSB-förening som bildades 1952 och består av 53 portar med 3 respektive 4 våningar och totalt 399 lägenheter. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Källarförråd & matkällare tillhör lägenheten. Cykelrum och barnvagsförråd. Bakom Skönviksvägen 285 finn ett gym med tv hörna att nyttja för endast 200:-/år Bastu med relax avd. går att boka i samma lokal. Föreningslokal med välutrustat kök , bord & stolar finns att hyra på Skönviksv 309 för 250kr/dag. Pingisrum på Skönviksvägen 307. Brf har övernattningsrum med dubbelsäng , tv , toalett & dusch som man kan hyra för 150:-/dygn ligger på Skönviksv.272. Det finns flera nyren.tvättstugor i området. Tvättstugorna finns på följande adresser: Tvättstuga nummer 1 - Götaforsvägen 11 Tvättstuga nummer 2 - Götaforsvägen 20 Tvättstuga nummer 3 - Götaforsvägen 12 Tvättstuga nummer 4 - Skönviksvägen 287 Tvättstuga nummer 5 - Skönviksvägen 311 Tvättstuga nummer 6 - Skönviksvägen 323 Tvättstuga nummer 7 - Skönviksvägen 274.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1952

  1995 - 1997 Stambyte 1995 - 1997 Nya elstammar 1995 - 1997 Balkongrenoveringar 1997 - 1999 Ommålning samtliga fönster, utsida. 2000 - Renovering tvättstugor. 2008 - 2009 Fasadrenoveringar. 2015 - 2016 Fönsterrenovering (Installation energiglas) Planerat underhåll; Renovering av entréportar, anläggning av ytterligare 10 parkeringsplatser och renovering av garagetakens undersida.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge sydväst.

  Bilplats

  Tillhörande föreningen finns 90 parkeringsplatser som är försedda med el-stolpar. Plats kan hyras till en kostnad om ca 250 kr/månad. Det finns även 29 garageplatser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 650 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga bilplatser. I övrigt råder fri parkering på gatorna. För information kring kötid m.m. kontakta HSB på 08-785 3500. Fri datumparkering på gatorna i området.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,21792%

  Andel av årsavgift:

  0,21792%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-04-25

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas isolerrutor

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  1995 - 1997 Stambyte 1995 - 1997 Nya elstammar 1995 - 1997 Balkongrenoveringar 1997 - 1999 Ommålning samtliga fönster, utsida. 2000 - Renovering tvättstugor. 2008 - 2009 Fasadrenoveringar. 2015 - 2016 Fönsterrenovering (Installation energiglas) Planerat underhåll; Renovering av entréportar, anläggning av ytterligare 10 parkeringsplatser och renovering av garagetakens undersida.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Stureby

  Lägenhetsnummer:

  210

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  HSB brf Stureby bildades 1953 och består av 399 bostadsrätter och 30 lokaler. För mer info se föreningens hemsida.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  155 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor