Fyrvaktarkroken 30, Enskededalen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Fyrvaktarkroken 30 - Enskededalen

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  70,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Blåsut

  Avgift

  4 410 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband.

  Fantastisk 3:a med stor uteplats i söderläge!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu erbjuds möjligheten att förvärva en riktig toppenlägenhet om 70,5 välplanerade kvadratmeter med en stor uteplats i lugnt och rofyllt läge in mot föreningens innergård. En trivsam 3:a belägen i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, naturen, serviceutbud och goda kommunikationer. Utöver det optimala läget erbjuds en lägenhet i genomgående fint skick med ett fantastiskt ljusinsläpp från flera väderstreck. Bostaden har en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt tillhörande garderober som ger gott om förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens stora och fräscha badrum med egen tvättstation. Ett modernt och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket bjuder in till stora sociala ytor som rymmer såväl matplats samt soffgrupp. Två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring. In mot föreningens lugna innergård finner ni bostadens fantastiska uteplats. Lägg där till en trygg och stabil förening så har ni ett optimalt familjeboende. Blåsut har de senaste åren utvecklats till ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härliga barnvänliga områden med närhet till naturen, serviceutbud och goda kommunikationer. Blåsut tunnelbanestation ligger endast ett stenkast från lägenheten som tar dig in till innerstan på ca 10 minuter. På gångavstånd nås även Gullmarsplan som tar dig runt om hela Stockholm via buss, tvärbana och tunnelbana. I närområdet når du Tele2 arena och Globen som erbjuder bra shopping, idrottsevenemang samt konserter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där ni kan bada och njuta under varma sommardagar. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Stor och rymlig entréhall med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

  Kök

  Stort och smakfullt kök med fokus på bästa förvaringen, goda arbetsytor samt en komplett maskinpark. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Framför kökets stora fönsterpartier finns möjlighet att placera matsalsbord.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är generöst till ytan med en öppen och härlig planlösning. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge.

  Badrum

  I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens badrum, stort och fräscht med helkaklade väggar och klinkergolv. Ett fullutrustat badrum med egen tvättstation (separat tvättmaskin och torktumlare) dusch, wc, spegel, kommod samt handdukstork.

  Sovrum 1

  Båda sovrummen ligger rofyllt in mot föreningens innergård. Detta är det största sovrummet som ligger med utgång till uteplatsen. Ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring.

  Sovrum 2

  Bostadens andra sovrum ligger även det in mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för möblemang.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2008

  Genomförda renoveringar/underhåll i föreningen: 2014-2015: OVK och injustering av ventilation 2015: Byte av jord och växter i rabatt 2017: Målning av spaljéer och träarbeten på innergården 2017: Besiktning av tak och åtgärd av taksäkerhet 2017: Installation för elbilsladdare i garaget 2019: Föreningen installerade nytt passersystem. Inga större planerade renoveringar.

  TV

  Kabel-TV från Com Hem i basutförande (ca 10 kanaler). Detta ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Bostadsrättsföreningen tillhandahåller också anslutning av IP-telefoni (sk. bredbandstelefoni) och bredband (100/10 Mbit) från Bredbandsbolaget. Även detta ingår i månadsavgiften.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Fantastisk uteplats som vetter i rakt söderläge. Uteplatsen bidrar verkligen till härlig radhuskänsla i denna bostad.

  Bilplats

  Föreningen förfogar över totalt 62 st parkeringsplatser varav 41 st är garageplatser och 21 st är utomhusparkeringsplatser. P-plats utomhus: 350 kr. Garageplats: 700 kr.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  600 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor. Föreningen har tecknat elavtal för samtliga boende och den faktiska kostnaden debiteras kvartalsvis i efterskott. Föreningen har tecknat en bostadstilläggsförsäkring via Folksam för samtliga boende.

  Andel i föreningen:

  1,20846%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-16

  Pantsättningsavgift:

  698 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 628 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Stationen i Stockholm

  Lägenhetsnummer:

  55

  Antal lägenheter:

  83

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Stationen ligger precis vid Blåsuts tunnelbanestation i södra Stockholm och förvaltar ett hus byggt 2008 med 83 lägenheter på adress Fyrvaktarkroken 16-34. Föreningen är välskött och äger dessutom marken. I bottenplanet finns restaurang Il Coure. För mer information, besök gärna föreningens hemsida. http://www.brfstationen.se/  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  123 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2013-06-04

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor