Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Hållövägen 11, Enskededalen

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 13:00 - 13:45

    Varmt välkommen på visning!

    Mån 25 Mar 17:30 - 18:00

    Varmt välkommen på visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Hållövägen 11 - Enskededalen

    Kommun

    Stockholm

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2014

    Boarea

    41,5m2

    Areauppgifter enligt mätning

    Våning

    2 av 5 (Våningsplan 2 av 5 (1,5 trappor). ) , Hiss finns

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Blåsut

    Avgift

    2 612 kr/mån

    Inkl. värme, kallvatten och Kabel-TV. Individuell mätning av varmvatten och el. Tillkommer 214 kr/mån för internetuppkoppling.

    Utgångspris

    2 495 000 kr

    60 120 kr/m2

    Välplanerad 2:a med öppen planlösning och balkong i söderläge.

    Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna enormt trivsamma och ljusa tvåa om 41,5 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten bjuder på egenskaper så som fina fönsterpartier, öppen planlösning och balkong i söderläge. Här bor du i en välskött förening som äger marken samt vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Direkt närhet till tunnelbanan, grönområden och ett fint utbud av service och nöje. Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter med balkong eller uteplats mot grön innergård med lekplats. Föreningen har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Föreningen har även 3 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Föreningen äger marken. Lägenheten ligger i nyproducerade och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Husen ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Blåsut, två stationer från Skanstull med promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Globen-området och Tele2-arena finns inom kort promenadavstånd från bostaden. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 13:00:00 2019-03-24 13:45:00 40 Bostadsvisning Hållövägen 11, Enskededalen 59,2899883076723, 18,0937607792675 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-25 17:30:00 2019-03-25 18:00:00 40 Bostadsvisning Hållövägen 11, Enskededalen 59,2899883076723, 18,0937607792675 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Välkomnande och rymlig entréhall med goda avgängnings- och förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Bostadens ytskikt är genomgående fräscha med vitmålade väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr finns.

    Badrum

    I direkt anslutning till hallen hittar vi badrummet. Fräscht och rymligt i modernt utförande. Här finns WC, handfat, duschhörna, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

    Kök

    Köket är tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet, ljust, luftigt och trivsamt. Gott om arbetsyta samt förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, integrerad mikro samt kombinerad kyl och frys.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Ett väl tilltaget fönsterparti förser rummet med ett härligt ljusinsläpp som adderar till känslan av rymd. Ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge.

    Sovrum

    Sovrummet är ljust, charmigt och rofyllt. Rummet ligger i hörnläge vilket innebär att man får otroligt fint ljusinsläpp från fönster i två olika vädersträck samt balkongdörren. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt gott om plats för säng. Här finns också utgång till den fina balkongen i bästa tänkbara söderläge. Plats för mindre bord med tillhörande stolar.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2014

    Bilplats

    Föreningen har ca 64 garageplatser (ca 900kr/mån) samt ca 36 parkeringsplatser utomhus (ca 300 kr/mån).

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    300 kr/månad

    Försäkring:

    150 kr/månad

    Elkostnad:

    150 kr/månad

    Total driftkostnad:

    300 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    0,40147%

    Andel av årsavgift:

    0,4154%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-27

    Pantsättningsavgift:

    698 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 628 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Byggår:

    2014

    Fönster:

    3-glasfönster

    Förening

    Föreningens namn:

    HSB Brf Perrongen i Stockholm

    Lägenhetsnummer:

    99-2476-1-134-3

    Antal lägenheter:

    152

    Antal lokaler:

    3

    Allmänt om föreningen:

    Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter som alla har möjlighet att nyttja den fina innergården med lekplats och gemensam grillplats. Föreningen har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Föreningen har även 3 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Föreningen äger marken.    Gemensamma utrymmen:

    Det finns en grovtvättstuga, ett antal cykelrum, barnvagnsrum i varje trapphus, en föreningslokal, ett gym, ett styrelserum samt fyra kommersiella lokaler i föreningen.    Energideklaration

    Status:

    Ej utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor