Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hållövägen 17, Enskededalen

Rymlig och ljus 3:a med låg avgift i förening som äger marken!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 4 533 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och bastvutbud.

Bostadsrättslägenhet - Enskededalen

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 6  (Våningsplan 1 av 6. ) , hiss finns

Byggår: 2014

Boarea: 85 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ljus, rymlig och modern 3:a om 85 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder en välkomnande entréhall som mynnar ut i allrummet som på ett modernt vis har öppen planlösning mot köket. Köket går i smakfull stil med funktionella inslag som bra arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter samt en komplett maskinpark med spishäll, inbyggnadsugn, fullhöjds kyl- och frys samt diskmaskin. Sällskapsdelen i vardagsrummet är rymlig och möbleras med enkelhet för det stora sällskapet, här rymmer både sällskapsdel samt matbordsservering. Det finns två bra sovrum i bostaden där båda vetter in mot den lugna innergården. Från de största sovrummet finns även utgång till den rymliga uteplatsen med bästa söderläge. Utöver detta finns ett modernt badrum med helkakladeväggar, klinkergolv och moderniteter såsom tvättmaskin & torktumlare. Här bor du dessutom i en nybyggd fastighet där hissen tar dig hela vägen ner till garaget. Blåsuts T-bana ligger 30 sekunders promenad från porten, dock slipper man se eller höra tunnelbanan tack vara bostadens läge i huset och områdets utformning. Övrigt serviceutbud finns i nära anknytning till detta nyproducerade område. Stabil förening med låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni ingår. Föreningen äger marken. Intill Hammarbyhöjden och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast två stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alfred Gunnarsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 39 35

  alfred.gunnarsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johan Sandberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-162 74 26

  johan.sandberg@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Välkomnande entréhall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. Öppna ytor mot kök och vardagsrum. Från entrén når man även bostadens rymliga klädkammare. Längre in i entréhallen finns också skjutdörrsgarderober i anknytning till de två sovrummen.

   Kök

   Modernt och smakfullt kök med goda arbetsytor och bra förvaring i köksskåp. Öppen planlösning råder mellan kök och vardagsrum där det även ryms möblering för middagsmöblemang åt den stora familjen. Den maskinella utrustningen består av: spishäll, inbyggnadsugn, integrerad micro, diskmaskin samt fullhöjds kyl och frys.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med härliga ljusinsläpp. Den öppna planlösningen i samspel med de stora fönsterpartierna ger en modern och luftig känsla. Här möbleras med enkelhet för det stora sällskapet.

   Badrum

   Fräscht badrum med helkaklade väggar, klinklergolv och golvvärme. Komplett utrustat med handfat m. tillhörande kommod, WC, duschhörna, tvättmaskin samt torktumlare.

   Sovrum 1

   Stort och rymligt sovrum med utgång till den härliga uteplatsen. Här finns plats för möblering med stor dubbelsäng samt bra förvaringslösningar.

   Sovrum 2

   Ytterligare ett bra sovrum som vetter ut mot den lugna innergården. Nyttjas idag som ett fint gästrum/arbetsrum.

   Uteplats/Balkong

   Stor uteplats i rakt söderläge med sol hela dagen. Uteplatsen vetter mot den fina innergården. Rymligheten välkomnar möblering för det större sällskapet.

   Bostad

   Boarea

   85m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 6  (Våningsplan 1 av 6. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   101

   Andel i föreningen

   1,61843%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Ett tillhörande källarförråd finns till bostaden. I övrigt finns också gemensamt cykel-/barnvagnsrum, soprum med källsortering samt ett grovsoprum.

   Byggnad

   Byggår

   2014

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda: 88 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Almagrundet 1

   Föreningens organisationsnummer

   769624-3729

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   82 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Almagrundet 1 är en modern uppsättning bostäder där inflyttning skedde 2014. Denna förening har idag de lägsta avgifterna i detta nya område som har vuxit fram under de senaste åren. Byggherre är Peab bostad. Föreningen består av 82 lägenheter och en kommersiell lokal. Almagrundet 1 delar en tyst innergård med Brf Almagrundet 2. Här bor ni med närheten till Globen, Södermalm och grönområden såsom fantastiska Nackaresrevatet som erbjuder bl.a. springspår och mysiga badsjöar. Gå gärna in och läs mer på föreningens hemsida: http://brfalmagrundet1.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hållövägen 17, Enskededalen

   Kommun: Stockholm

   Område: Blåsut

   Församling: Skarpnäck

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 533 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och bastvutbud.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-30

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Hushållsström för nuvarande hushåll motsvarar ca 300kr/mån.

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder