Budgivning pågår

Korintvägen 11, Farsta

Aktuellt bud

2 680 000 kr

Utgångspris 2 800 000 kr

Budgivare 2 30/09 kl: 08:58 - 2 680 000 kr

Budgivare 3 30/09 kl: 08:53 - 2 660 000 kr

Budgivare 2 30/09 kl: 08:44 - 2 650 000 kr

Budgivare 3 30/09 kl: 08:41 - 2 630 000 kr

Budgivare 2 30/09 kl: 08:27 - 2 620 000 kr

Budgivare 3 30/09 kl: 08:17 - 2 600 000 kr

Budgivare 2 30/09 kl: 07:47 - 2 580 000 kr

Budgivare 3 29/09 kl: 17:22 - 2 560 000 kr

Budgivare 2 24/09 kl: 16:56 - 2 550 000 kr

Budgivare 1 24/09 kl: 16:42 - 2 530 000 kr

Budgivare 2 24/09 kl: 14:41 - 2 520 000 kr

Budgivare 1 24/09 kl: 14:36 - 2 500 000 kr

Budgivare 2 24/09 kl: 14:15 - 2 470 000 kr

Budgivare 1 24/09 kl: 11:51 - 2 450 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Korintvägen 11 - Farsta

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2010

Boarea

65m2

Våning

3 av 3 , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Hökarängen

Avgift

3 900 kr/mån

i avgiften ingår värme, vatten samt basutbud kabel-tv

Accepterat pris

2 800 000 kr

43 077 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Modern gavellägenhet högst upp med härlig balkong i söderläge.

  Accepterat pris, kontakt mäklaren för visning. Välkomna till denna eftertraktade bostad med lugnt skyddat läge, belägen i slutet av återvändsgata på den så kallade Kryddhyllan. Här bor ni högst upp i en rymlig och charmig gavellägenhet i genomgående toppskick i modern fastighet från 2010. Stora fina ytor i kombination med öppen planlösning, fönster i tre väderstreck, grönskande utsikt, en stor fin balkong i söder samt moderna bekvämligheter gör detta till en sällsynt pärla. Runt knuten finner ni den rogivande skogen där ni plockar blåbär bland rådjur och ekorrar och på endast några minuters promenad tar ni er till både Hökarängens samt Farsta centrum Hökarängen ligger ca 5 km ifrån Stockholm och här bor idag ca 9500 invånare. Stadsdelen uppfördes med start 1945 och är idag klassat som ett av stadens kulthurhistoriskt värdefulla områden. Hökarängens centrum är ett av Stockholms äldsta och otroligt charmigt med sin kullerstensbelagda gågata, välsorterade mataffärer, små lokala butiker, restauranger och bagerier. Här kan ni välja mellan Green Praline, Konditorn och Bagaren samt nyöppnade BAK. Självklart finns också det lokala bryggeriet Pang Pang samt Hökis Thai för den som gillar mat och dryck. I området finns ett stort antal offentliga konstverk, bl.a. Ernst Billgrens skulptur ”Kyrka” som Stockholm stad gav till kronprinsessan Victora i morgongåva 2010. Hökarängen har även en konsthall samt ett flertal fina parklekar såsom Starrmyran och Fagerlidsparken med plaskdamm på sommaren. För den som gillar att motionera finns här ett trevligt elljusspår samt Hökarängens egna Yogastudio. I Hökarängen finns en mycket väl utbyggd barnomsorg med ett flertal förskolor samt hela 4 grundskolor i området. För den som vill motionera finns här också ett trevligt elljusspår. Kommunikationer sker enklast med tunnelbanans gröna linje som tar er in till stan på ca 20 minuter samt till Farsta centrum på ca 2 minuter. Farsta centrum erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger samt vårdcentral m.m. Här finns även torghandel med blommor, frukt och grönt. Här finns mycket goda kommunikationer med bussar, pendeltåg och tunnelbanan som tar er in till centralen på ca 20 minuter. I närområdet finns även lekparker, idrottsplats, förskolor, skolor samt badplats vid Magelungen och Drevviken. Här finns även möjlighet till skridskoåkning vintertid. Ågesta friluftsområde ligger också inom kort avstånd med golfbana och härliga naturområden. Vi brinner naturligtvis lite extra för just Hökarängen då vi själva har vårt kontor här.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  plan korintvägen 11

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALLEN

  Luftig och inbjudande hall välkomnar er in i bostaden. Här finns mycket bra plats för avhängning samt förvaring i ett flertal garderober. Från hallen letar sig ögonen direkt fram till det vackra fönstret i vardagsrummet som ramar in den grönskande omgivningen som en tavla.

  VARDAGSRUMMET

  Vardagsrummet är verkligen magiskt fint. Fyra stora fönster i två väderstreck, helt skyddade från insyn med trädtopparna i blickfånget. Här finns stora ytor som kan användas till både tv-möbel, matplats för många gäster, förvaring, stor soffgrupp eller annat som kan behövas. Vardagsrummet är mycket luftigt och här har ni ett verkligt kanonutrymme att umgås i.

  KÖKET

  Köket kommer från Vedum och är väldigt mysigt, färgsatt i stilrent vitt och grått med gott om förvaring. Härifrån har ni också utgång till den härliga balkongen. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin (2018). I anslutning till vardagsrummet har ni en trevlig matplats för 4-6 personer som även den erbjuder vacker och rofylld vy över trädtopparna.

  SOVRUMMET

  Stort och fint sovrum med snygg och praktisk förvaring längs ena väggen och ett fönster som skänker trevligt dagsljus. Här finns bra plats för en stor dubbelsäng och ytterligare förvaring i lägenhetens förråd. Förrådet är rejält tilltaget och har även ett fönster vilket gör att det kan disponeras som arbetsrum/barnrum eller liknande.

  BADRUMMET

  Stort och fräscht badrum i snyggt grått och vitt. Helkaklade väggar samt klinkergolv tillsammans med duschväggar i klarglas ger ett modernt intryck. Här finns även vägghängd toalett, handfat elektrisk handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsyta samt vägghängd förvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2010

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Telia triple play

  Uteplats/Balkong

  Stor härlig balkong med underbart skyddat söderläge och utsikt mot den grönskande skogen. Här njuter ni av solens värmande strålar och det finns också en motordriven markis (2018) när sommardagarna blir för varma. Markisen är fjärrstyrd och har även vindsensor som automatiskt rullar in den om vinden blir för stark.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Andel i föreningen:

  4,53594%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2010

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Korinten

  Lägenhetsnummer:

  402

  Antal lägenheter:

  27

  Byggår:

  2010

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har en sund belåningsgrad med lån på 5 437 kr/m²  TV/Internet:

  Telia triple play  Parkering:

  Föreningen har 19 p-platser som kan hyras för 300 kr/månad. För närvarande är det ingen kö.  Gemensamma utrymmen:

  Gårdshus för cykelförvaring samt sopsortering. Det finns inga förråd i huset men möjlighet finns att hyra förråd i grannfastigheterna. (Prisexempel: 12m² - 400 kr/månad)  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  96 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor