Hägerstensvägen 113, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hägerstensvägen 113 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  33,5m2

  Våning

  2 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Aspudden

  Avgift

  2 202 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och hushållsel.

  Optimal mini 2:a med balkong i rakt söderläge!

  OBS - denna bostad säljs med försprång. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer! Välkommen hem! Denna optimalt planerade mini 2:a med balkong i fritt söderläge erbjuder många soltimmar med utsikt över föreningens lummigt grönskande innergård. Varje kvadratmeter fyller sin funktion och hela lägenheten håller hög standard. Köket är stilrent och badrummet stambytt och helkaklat. Sovrummet ger dig möjlighet att få plats med dubbelsäng. Vardagsrummet är lägenhetens pärla med utgång till den underbara balkongen i söderläge. Många fina originaldetaljer kvar så som furugolv, garderober, fönsternischer. Denna lägenhet är perfekt för singeln/paret som vill bo i en optimal lägenhet i populära Aspudden. I området finns det mesta man kan önska såsom caféer, mataffärer, restauranger samt T-banan (avstånd ca 200 m). Närhet till Vinterviken och dess promenadstråk samt smultronstället Aspuddsparken som erbjuder allt från minigolf, getter och plaskdamm för barnen. På gångavstånd når man den fräscha gallerian i Liljeholmen som har allt man kan önska i serviceväg.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1939

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Leverantör TV-anslutning, bredband och internetuppkoppling: ComHem och Bredbandsbolaget. Planerat är att teckna avtal med Bredbandsbolaget i september 2018 (bredband kommer då ingå i avgiften).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,5461%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s BRF Vandraren i Stockholm

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  175

  Antal lokaler:

  16

  Allmänt om föreningen:

  Gammal och välskött förening från 1939 som utfört många stora samt kostsamma renoveringar på fastigheterna såsom byte av vatten/avloppsstammar, el-stigare, fasad, takbeläggning, balkonger och installation av bullerglas. Föreningen äger fastigheterna Vandraren 17, Vallfarten 3 och Pilgrimen 6 sedan år 1939. På fastigheterna är tre bostadshus uppförda, innehållandes 175 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 16 lokaler som utgör hyresrätt. Föreningens bostadshus återfinns på adresserna Vallfartsvägen 2-6, Pilgrimsvägen 54 A-D samt Hägerstensvägen 111-117 och 135-141. Fastigheterna är försäkrade genom skadeförsäkringsbolaget Trygg-Hansa. RådRum Mäkleri och Förvaltning AB handlägger den ekonomiska förvaltningen. Föreningen kräver inte medlemskap hos HSB. Föreningens expedition är belägen på Hägerstensvägen 139 och bemannas delvis av vicevärd Richard Kahn. Under vår och höst anordnar föreningen gemensamma arbetsdagar för att städa föreningens gårdar (fixa trädgårdsmöbler). Arbetsdagarna är ett bra tillfälle för medlemmarna att lära känna varandra samt styrelsen. Ägande i föreningen Delat ägande godkänns. Minsta ägarandel 10%  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  Under 1992-94 gjordes ett antal stora renoveringar så som byte av stammar i kök, badrum samt elstigar, renovering av tak, fasad samt fönster. 2003 renoverades tvättstugor.  TV/Internet:

  Leverantör TV-anslutning, bredband och internetuppkoppling: ComHem och Bredbandsbolaget. Planerat är att teckna avtal med Bredbandsbolaget i september 2018 (bredband kommer då ingå i avgiften).  Parkering:

  Parkering på närliggande gator med Taxa 4 alt. boendeparkering.  Gårdsplan:

  Föreningen är välskött och har flera gemensamma trevliga innergårdar/trädgårdar med utemöbler.  Gemensamma utrymmen:

  Övernattningslägenhet, cykel-och barnvagnsförråd samt tvättstugor.  Annat:

  Föreningen äger marken.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  154 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor