Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Hanna Rydhs Gata 22, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hanna Rydhs Gata 22 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1970

  Boarea

  44,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Fruängen

  Avgift

  2 693 kr/mån

  Optimal mini 2:a med fransk balkong. Nära både kommunikationer och grönområden!

  DENNA BOSTAD SÄLJS MED FÖRSPRÅNG! Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Optimal mini 2:a med fransk balkong! Välkommen till denna trevliga bostad på 44,5 kvm i bra läge med optimal planlösning. Här bor man med villor som granne och grönskande omgivning i Långbro park nära till hands. I bostadens allrum ger det stora fönsterpartiet härligt ljusinsläpp tillsammans med den charmiga franska balkongen. Den rymliga sovalkoven görs med enkla medel om till ett sovrum som rymmer en stor dubbelsäng. Köket är fräscht och erbjuder maximal bekvämlighet med bl.a. diskmaskin. Bostadens badrum är ett rum lätt att trivas i. Det är helkaklat med läckert schack-mönstrad svart/vit klinker samt ett unikt och vackert badkar att koppla av i. Här finns dessutom golvvärme och tvättmaskin som maxar bekvämlighetsfaktorerna. Här bor du i nära anslutning både till Stockholms city och handelsplatsen Kungens Kurva. Till city tar du dig med tunnelbanan på ca 15-20 min och med buss till Kungens Kurva och IKEA tar det ca 10 min. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. Bostaden ligger intill hjärtat av Fruängens centrum där all tänkbar service finns såsom mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, bibliotek, vårdcentral m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Varmt välkommen att se denna bostad med egna ögon!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Stor hall med gott om förvaring längst hela väggen med 4 st platsbyggda garderober med överskåp samt plats för avhängningsmöjöligheter.. Tapetserade samt målade väggar och ekparkett på golvet. Hallen grenar ut till badrum, kök samt allrum. Allrum: Det stora fönsterpartiet med den franska balkongen ger härligt ljusinsläpp. Väggarna är målade och tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Sovrum: Med enkla medel går denna sovalkov att göra om till ett eget rum genom att sätta upp en vägg mot allrummet. Här finns plats för både dubbelsäng samt mindre möbel. Väggarna är målade och på golvet ligger ekparkett. Badrum: Helkaklat med vitt kakel och schack-mönstrat svart/vit klinker. Unikt badkar, WC, handfat med kommod, spegel med litet förvaringsskåp brevid samt praktisk tvättmaskin samt golvvärme. Kök: Fräscht och maximalt utrustat med inbyggd micro, diskmaskin, spis samt kyl/frys. Skåpluckorna är vita, likaså kaklet ovan arbetsbänken som är i matchande material som golvet där det ligger ekparkett.

  Övriga utrymmen

  Tvättstugan finns i källaren under port 38 (ingång från kortsidan), det är samma nyckel som till grovsoprummet. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. Det finns även en grovtvätt med grovtvättmaskin, en separat torktumlare samt ett stort torkskåp med plats för exempelvis mattor. I tvättstugan finns även två stycken manglar. Finns för närvarande tvättstuga, uteplats och cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1970

  2014 Installation av ny värmeväxlare i den sekundära undercentralen för fjärrvärme. Målning av källargångar och dammbindning av golv. 2013 Byte av utomhusbelysning till LED, armatur på innergård, portar och parkering Byte av frånluftsfläktar i alla hus Nyinstallation av primär undercentral för fjärrvärme 2012 Trapphusen grovstädades och golven behandlades Uppgrävning och byte av dagvattenledning vid hus 4 och i samband med detta även isolering av grunden Målning av samtliga källarfönster Upprättat och byggt en MC-parkering Installation av STOKABs fastighetsfibernät 2011 Totalrenovering av trapphus, målning & belysning (LED) Filmning av dagvattenbrunnar 2010 Alla stammar genomgicks av entreprenör för att återfå ursprungligt flöde Horisontella och vertikala avloppsstämmar renoverades och byttes ut 2009 Kallvattenkranarna i källargångarna bytta Alla stammar spolades och vissa filmades 2008 Bytt samtlig armatur i källargångarna till ett energisnålare alternativ Inspektion av ventilationskanaler Byte av vissa avloppsstammar i källarna Hyresgästernas badrum fukttestades Energibesiktning utförd Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Fredrika Bremers gata Upprensning av buskage på gården Slamsugning av dagvattenbrunnar Nya fasta utemöbler installerades 2007 Införande av gästparkering Installation av fiberoptisk fastighetsnät Reparation av husens skärmtak Installation av lekredskap för barn i de yngre åldrarna Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Mickelbergsvägen OVK-besiktning utförd Översyn och lagning av frånluftsventiler Målning av ledstänger till källarnedgångar 2006 PCB-fogar sanerade i alla hus Yttertaken lagades och målades Vindsbjälklagen tilläggsisolerades Sopnedkasten stängdes och det installerades markbehållare för hushållsavfall och returpapper Alla yttre källardörrar byttes Besiktning av lekplatser, visst underhåll och installation av nya säkrare gungor Infartsbommar uppsattes på infarterna till gården 2005 Tvättstugan totalrenoverades Alla ytterportar renoverades Bytt alla stuprör samt spolat avloppen till stuprören Radonmätning genomförd, inga gränsvärden överskreds 2016 Renovering av fasad, måleri av takfötter samt utbyte av plåtar vid takfötter och balkonger Kommande renoveringar Under 2018 är det tänkt att vi ska byta till så kallade "tags" i portarna med mera. Det har även disskuterats byte av fönster i alla lägenheterna under 2018. 1-3 år Genomgång av ej meddelade renoveringar i bostadsrätter 1-5 år Hantering av komposterbart avfall 5-10 år Renovering av värmekulvertar Mer än 10 år Stambyte av fastigheten (alternativt relining av avlopp)

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  TV anslutningen är av formen IPTV och består av kanalpaketet Lagom enl. Telias utbud. Vill man utöka utbudet av kanaler går det bra mot tilläggskostnad som faktureras direkt av Telia. Detta gör man via "Mina sidor" på Telias hemsida eller vi telefon.

  Bredband

  Bredbandet är av hastigheten 100/100 Mbit. Vill man ha en högre nerladdningshastighet kan man beställa detta för en tilläggskostnad som faktureras direkt av Telia. Detta gör man via "Mina sidor" på Telias hemsida eller vi telefon.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong

  Bilplats

  Boendeparkeringen är i dagsläget avgiftsfri, alla boende får hämta ut ett parkeringstillstånd per lägenhet för parkering på någon av våra två parkeringsplatser. Det finns inga fasta platser så du kan parkera på valfri ledig plats så länge parkeringstillståndet finns synligt i vindrutan. Det finns även några gästparkeringsplatser på den stora parkeringen vid Mickelbergsvägen, parkeringsavgift betalas i parkeringsautomaten som finns i anslutning till parkeringen. Behöver du fler än ett parkeringstillstånd finns detta att hyra av föreningen, för att ställa sig i kö mejla till styrelsen@hannarydh.se .

  Vägbeskrivning

  www.hitta.se

  Övrigt

  För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,43745%

  Andel av årsavgift:

  0,44151%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-15

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1970

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2014 Installation av ny värmeväxlare i den sekundära undercentralen för fjärrvärme. Målning av källargångar och dammbindning av golv. 2013 Byte av utomhusbelysning till LED, armatur på innergård, portar och parkering Byte av frånluftsfläktar i alla hus Nyinstallation av primär undercentral för fjärrvärme 2012 Trapphusen grovstädades och golven behandlades Uppgrävning och byte av dagvattenledning vid hus 4 och i samband med detta även isolering av grunden Målning av samtliga källarfönster Upprättat och byggt en MC-parkering Installation av STOKABs fastighetsfibernät 2011 Totalrenovering av trapphus, målning & belysning (LED) Filmning av dagvattenbrunnar 2010 Alla stammar genomgicks av entreprenör för att återfå ursprungligt flöde Horisontella och vertikala avloppsstämmar renoverades och byttes ut 2009 Kallvattenkranarna i källargångarna bytta Alla stammar spolades och vissa filmades 2008 Bytt samtlig armatur i källargångarna till ett energisnålare alternativ Inspektion av ventilationskanaler Byte av vissa avloppsstammar i källarna Hyresgästernas badrum fukttestades Energibesiktning utförd Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Fredrika Bremers gata Upprensning av buskage på gården Slamsugning av dagvattenbrunnar Nya fasta utemöbler installerades 2007 Införande av gästparkering Installation av fiberoptisk fastighetsnät Reparation av husens skärmtak Installation av lekredskap för barn i de yngre åldrarna Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Mickelbergsvägen OVK-besiktning utförd Översyn och lagning av frånluftsventiler Målning av ledstänger till källarnedgångar 2006 PCB-fogar sanerade i alla hus Yttertaken lagades och målades Vindsbjälklagen tilläggsisolerades Sopnedkasten stängdes och det installerades markbehållare för hushållsavfall och returpapper Alla yttre källardörrar byttes Besiktning av lekplatser, visst underhåll och installation av nya säkrare gungor Infartsbommar uppsattes på infarterna till gården 2005 Tvättstugan totalrenoverades Alla ytterportar renoverades Bytt alla stuprör samt spolat avloppen till stuprören Radonmätning genomförd, inga gränsvärden överskreds 2016 Renovering av fasad, måleri av takfötter samt utbyte av plåtar vid takfötter och balkonger Kommande renoveringar Under 2018 är det tänkt att vi ska byta till så kallade "tags" i portarna med mera. Det har även disskuterats byte av fönster i alla lägenheterna under 2018. 1-3 år Genomgång av ej meddelade renoveringar i bostadsrätter 1-5 år Hantering av komposterbart avfall 5-10 år Renovering av värmekulvertar Mer än 10 år Stambyte av fastigheten (alternativt relining av avlopp)

  Förening

  Föreningens namn:

  Hsb:s Brf Långpannan i Stockholm

  Lägenhetsnummer:

  99-2392-1-83-3

  Antal lägenheter:

  180

  Byggår:

  1970

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Långpannan är en äkta förening som är upplåten med tomträtt. Föreningen består av 180 lägenheter fördelat på åtta hus. Av dem är 20 hyresrätter som säljs när de blir lediga. 1 rok - 36 st, 2 rok - 72 st, 3 rok - 63 st, 4 rok - 9 st. Styrelsen når du tisdagar och torsdagar 18:00-20:00, telefon: 070-144 36 33 eller via styrelsen@hannarydh.se.  Föreningens ekonomi:

  Under 2015 höjdes avgiften med 2,5%. Inga planerade avgiftshöjningar (Kontrollerat 2019-02-06).  Gjorda renoveringar:

  Planderade underhåll: 2018 Byte av fönster och balkongdörrar (Påbörjat oktober 2018, klart kvartal 2 2019). 1-3 år Inget i dagsläget, detta på grund av tidigare års större renoveringar. 5-10 år Renovering av värmekulvertar Mer än 10 år Stambyte av fastigheten (alternativt relining av avlopp) Utförda underhåll: 2018 Nytt låssystem i föreningen och installation av porttelefon. 2016-17 Renovering av balkonger och fasad, måleri av takfötter samt utbyte av fasadplåtar vid takfötter och balkongräcke. Byte av samtliga tak. 2015 Målning av källarutrymmen. 2014 Installation av ny värmeväxlare i den sekundära undercentralen för fjärrvärme. Målning av källargångar och dammbindning av golv. 2013 Byte av utomhusbelysning till LED armatur på innergård, portar och parkering Byte av frånluftsfläktar i alla hus Nyinstallation av primär undercentral för fjärrvärme 2012 Trapphusen grovstädades och golven behandlades Uppgrävning och byte av dagvattenledning vid hus 4 och i samband med detta även isolering av grunden Målning av samtliga källarfönster Upprättat och byggt en MC-parkering Installation av STOKABs fastighetsfibernät 2011 Totalrenovering av trapphus, målning & belysning (LED) Filmning av dagvattenbrunnar 2010 Alla stammar genomgicks av entreprenör för att återfå ursprungligt flöde Horisontella och vertikala avloppsstämmar renoverades och byttes ut 2009 Kallvattenkranarna i källargångarna bytta Alla stammar spolades och vissa filmades 2008 Byt samtlig armatur i källargångarna till ett energisnålare alternativ Inspektion av ventilationskanaler Byte av vissa avloppsstammar i källarna Hyresgästernas badrum fukttestades Energibesiktning utförd Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Fredrika Bremers gata Upprensning av buskage på gården Slamsugning av dagvattenbrunnar Nya fasta utemöbler installerades 2007 Införande av gästparkering Installation av fiberoptisk fastighetsnät Reparation av husens skärmtak Installation av lekredskap för barn i de yngre åldrarna Förbättrat asfaltsbeläggningen på parkeringen vid Mickelbergsvägen OVK-besiktning utförd Översyn och lagning av frånluftsventiler Målning av ledstänger till källarnedgångar 2006 PCB-fogar sanerade i alla hus Yttertaken lagades och målades Vindsbjälklagen tilläggsisolerades Sopnedkasten stängdes och det installerades markbehållare för hushållsavfall och returpapper. Alla yttre källardörrar byttes Besiktning av lekplatser visst underhåll och installation av nya säkrare gungor. Infartsbommar uppsattes på infarterna till gården 2005 Tvättstugan totalrenoverades Alla ytterportar renoverades Bytt alla stuprör samt spolat avloppen till stuprören Radonmätning genomförd, inga gränsvärden överskreds.  TV/Internet:

  Föreningen har en kollektivt tecknad anslutning med TV, bredband och telefoni från Telia. Kollektiv anslutning för alla tre tjänster, avgift 257 kr/mån. TV anslutningen är av formen IPTV och består av kanalpaketet Lagom enl. Telias utbud. Vill man utöka utbudet av kanaler går det bra mot tilläggskostnad som faktureras direkt av Telia. Detta gör man via ”Mina sidor” på Telias hemsida eller vi telefon.  Parkering:

  Boendeparkeringen är i dagsläget avgiftsfri, alla boende får hämta ut ett parkeringstillstånd per lägenhet för parkering på någon av våra två parkeringsplatser. Det finns inga fasta platser så du kan parkera på valfri ledig plats så länge parkeringstillståndet finns synligt i vindrutan. Det finns även några gästparkeringsplatser på den stora parkeringen vid Mickelbergsvägen, parkeringsavgift betalas i parkeringsautomaten som finns i anslutning till parkeringen.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstugan finns i källaren under port 38 (ingång från kortsidan), det är samma nyckel som till grovsoprummet. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. Det finns även en grovtvätt med grovtvättmaskin, en separat torktumlare samt ett stort torkskåp med plats för exempelvis mattor. I tvättstugan finns även två stycken manglar. Cykelrum och Barnvagnsrum finns.  Annat:

  För mer information om föreningen se hemsida: www.hannarydh.se. Finns 3-fas el i lägenheten, ja det finns 3-fas indraget i lägenheterna, när det gäller el-leverans är det Fortum som äger elnätet fastigheten är ansluten till, givetvis är det upp till lägenhetsinnehavaren att själv teckna eget elavtal med valfri el-producent.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  144 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor