Objektbild

Hökmossevägen 30, HÄGERSTEN

Mumsig funkispärla med de rätta ingredienserna för ett riktigt tårtkalas

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 0 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HÄGERSTEN

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 42 m2

*Lägenheten marknadsförs med försprång. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information* - Gavelläge - Funkisromantik - Lummig balkong på hörnan - Insynsskyddad - Väldisponerade kvadratmetrar Nu saluförs denna mumsiga funkispärla med gavelläge och balkong. Den smyger sig ut på marknaden och är inte riktigt säljredo ännu. Lägenheten är otroligt välplanerad och rymmer på sina 42 kvm ett rejält vardagsrum med utgång till balkongen, ett rymligt sovrum, ett ljust kök med gott om förvaring samt ett badrum som genomgått en liten renovering bestående av ett magisk rosa tak, ny kommod och stringhylla för förvaring. Livet levs här bekymmerslöst och lätt. Ibland är det inte så mycket svårare än så. På Hökmossevägen 30 bor du i en äkta bostadsrättsförening som bildades 1943. Fastigheterna är byggda 1945-1946 och består av 66 bostadsrätter och fyra lokaler som hyrs ut till bland annat kontor och kaffestuga. Föreningen har odlingspallar och rabatter, två grillplatser och en fantastiskt lummig baksida mellan husen, skyddad av träd och stora äventyrliga stenar. Föreningen har även har ett flertal lokaler som stabiliserar ekonomin och bidrar till ett levande område! Cykelrum och två förråd som hör till lägenheten finns på bottenplan. Bor du på Hökmossevägen 30 får du den perfekta kombinationen av lugnt och grönt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. Närmsta tunnelbana in till stan är Telefonplan som ligger på en kort promenads avstånd. Möjlighet finns även att ta bussen precis utanför dörren till Telefonplan (141) eller Liljeholmen (147) via kvarteren på Hägerstensåsen. Pendeltåget nås snabbt och enkelt med en närbelägen buss till Älvsjö station och du kommer smidigt ut på E4/Södertäljevägen. Det utmärkta kommunikationsläget gör att du på mindre än en kvart, från det att du låser ytterdörren, är på Södermalm och Hornstull. Föredrar du cykel tar det mindre än 20 minuter. Bättre kan det inte bli! Hökmossen är ett lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter. Detta gör gatorna lugna, tysta och gemytliga. Området erbjuder mycket grönska och ett rikt djurliv där både rådjur och harar syns runt fastigheten. Läget nära Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Aspudden, Mälarhöjden och dess grönområden såsom Svandammsparken, Mellanbergsparken (Hägerstensbadet) och Vinterviken med bad och café/restaurang är perfekt för vidare äventyr. Telefonplan och Midsommarkransen erbjuder också ett sällsynt bra utbud av lokala nöjen. För dig som uppskattar kultur finns Tellus bio, Midsommargården, Melodybox och Konstfack. För den som gillar att äta ute finns ett stort utbud av restauranger och kaféer såsom Landet, Svenska Sushi-, Svenska Tapas- och Svenska Hamburgerköket, AB Café, prisbelönta Scandwich, hamburgerrestaurangen KRUBB samt Söderbergs bageri. På gångavstånd finns både Hemköp, Ica Supermarket och stora Coop Forum. På torget vid Telefonplan ligger även ett bibliotek, apotek samt torghandel med flitigt besökande food trucks.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Veronica Pettersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-11 22 29

  veronica.pettersson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hökmossevägen 30 till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    42m2

    Våning

    2 av 3 , hiss finns inte

    Andel i föreningen

    Andel i föreningen har ej gått att få fram.

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens byggnader

    Antal lokaler

    0 st

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hökmossevägen 30, HÄGERSTEN

    Kommun: Stockholm

    Område: Telefonplan - Hägersten

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: Pris ej angivet

    Månadsavgift: 0 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Karta & område

    Stockholm - Hägersten

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

    Läs mer

    Bobutiken i Stockholm - Hägersten

    Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder