Hökmossevägen 62, Hägersten

2 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hökmossevägen 62 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1943

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hägersten

  Avgift

  3 494 kr/mån

  Inkluderar värme och vatten.

  Inkluderar värme och vatten.

  Accepterat pris

  2 550 000 kr

  50 000 kr/m2

  Perfekt liten 3 rok nära grönområden med 1 min till bussen

  ACCEPTERAT PRIS Ring för privatvisning * Fönster i tre väderstreck * Mycket förvaring, stort källarförråd samt cykel- och-barnvagnsutrymme * Perfekt disponerad med 2 sovrum * Belägen nära grönområden * 1 min till buss & gångavstånd till tunnelbana Denna trevliga och välplanerade bostad med yteffektiva 51 kvm ligger med fritt läge mot innergården. Där du kan avnjuta varmare dagar vid föreningens grillplats som ligger precis intill mysig lekplats. Hökmossevägen 62 ligger på bästa läge i Hökmossen mellan Hägerstens stadsdelar Midsommarkransen, Hägerstensåsen, Aspudden, Liljeholmen, Gröndal och Mälarhöjden och Älvsjö/Solberga och Fruängen. Dessa stockholmspärlor till områden utgör enligt de boende här Stockholms bästa närförort. Här blandas fantastiska restauranger med mysiga gator, caféer och promenadstråk. Missa inte Vintervikens härliga idyll eller Mälarhöjdens vattennära fik och caféer. I Älvsjö och Solberga hittas villor och parkområden, likaså strandbad i Långsjön och poolbad på Hägerstensbadet. Från Fruängen nås IKEA och Kungens Kurva. Både tunnelbanan Hägerstensåsen och Telefonplan nås på en kort promenad där matbutiker, florister, frisörer, apotek och restauranger hittas, samt buss 147 precis vid bostaden som går till Liljeholmen där allt och lite till finns i fantastiska Liljeholmens Galleria. Vid Telefonplan hittar ni restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, träningsanläggningen SATS samt Klättercentret. Sedan juni 2004 finns välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik. 1 minut från bostaden tar du buss 141 som tar dig direkt till Telefonplan om du har ett ärende och regnet öser ner.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hallen är välkomnande och ger plats för både avhäningsmöjligheter och övrigt mindre möblemang. Stilrent vitmålade väggar och svartmålad plastmatta.

  Sovrum 1

  Det stora sovrummet ger plats för dubbelsäng, skrivbordsplats samt övrigt möblemang. Här erbjuds dessutom stor platsbyggd garderob. Vitmålade väggar och vacker ekparkett på golvet. Fönster ger rikligt med dagsljus och ger utsikt mot grönska.

  Allrum

  Allrummet är stor och rymligt och har fönster i två väderstreck mot grönska. Vacker ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

  Rum 2

  Rum 2 uppfyller i dagsläget sin funktion som ett sovrum. Plats för både säng, sängbord samt övrigt mindre möblemang. Fönster mot grönska och föreningens grillplats och innergård.

  Kök

  Köket är arbetsvänligt renoverat år 2007 för att skapa ett extra rum. Stilrent inrett i blått/nougat och svartmålad, lättstädad och praktisk plastmatta.

  Badrum

  Badrummet är stambytt och erbjuder WC, vädringsfönster, handfat med spegelskåp, handdukstork, dusch och är förberett för tvättmaskin. Sköna och neutrala färger.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1943

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Ansluten till kabel-TV via ComHem. För mer information om utbud och priser se; www.comhem.se Bredband levereras genom ComHem alternativt Fiberanslutning genom Tele2/Bredbandsbolaget. Beställs och debiteras separat.

  Bilplats

  Parkeringsplats går att hyra för 200:-/mån. 4 p platser, dock är alla upptagna för tillfället med lång väntetid. (Kontrollerat 2019-02-27) I övrigt finns gott om parkeringsmöjligheter på omkringliggande gator.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,9511%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-21

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1943

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Korpen

  Lägenhetsnummer:

  15725-01-01-0065

  Antal lägenheter:

  111

  Byggår:

  1943

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Korpen är en äkta förening och förvärvade byggnaderna och marken 2001. På fastigheten finns 6 stycken bostadshus som byggdes 1943 och som har totalrenoverats mellan 2001-2005. Föreningen innefattar totalt 111 stycken bostadslägenheter, varav 3 st innehas med hyresrätt.  Föreningens ekonomi:

  Ingen planerad ändring av avgiften (2019-02-27)  Gjorda renoveringar:

  2001 - Kök och bad stambyttes 2001 - Ventilationen renoverades med bibehållet självdrag 2001 - Byte av elstigar i fastigheten och lägenheten (3-fas indraget) 2001 - Fönster renoverades 2002 - Taket byttes 2005 - Tvättstugan renoverades 2011 effektiviserades värmesystemet. 2013 - OVK genomförd och godkänd 2014 - Föreningen har ökat trycket i vattenledningarna för bättre tryck högre upp i husen. 2014 - Energideklaration utförd 2015 - Nya tätningslister och bättringsmålning av källarfönster Inga planerade renoveringar i föreningen (2019-02-27)  TV/Internet:

  Ansluten till kabel-TV via ComHem. För mer information om utbud och priser se; www.comhem.se Bredband levereras genom ComHem alternativt Fiberanslutning genom Tele2/Bredbandsbolaget. Beställs och debiteras separat.  Parkering:

  Parkeringsplats går att hyra för 200:-/mån. 4 p platser, dock är alla upptagna för tillfället med lång väntetid. (Kontrollerat 2019-02-27) I övrigt finns gott om parkeringsmöjligheter på omkringliggande gator.  Gårdsplan:

  Föreningen har mycket välskötta och grönskande utemiljöer runt husen. Bland annat finner du grillplatser och sittgrupper på ett flertal ställen samt en nyrenoverad lekpark runt hörnet.  Gemensamma utrymmen:

  Till bostaden hör ett förråd om ca 3-4 kvm. I föreningen finns förråd att placera cyklar, barnvagnsrum och en stor gemensam tvättstuga. Föreningens tvättstuga är belägen på Mellanbergsvägen 19-23 och är försedd med 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 2 torkrum och 2 manglar. Föreningen är miljömedvetna och tar ut en avgift om 5 kr per tvätt. Hushållssopor slängs i separat kärl placerade utanför porten.  Annat:

  Delat ägande OK, minsta ägarandel är 10%, högst 4 delägare. Juridisk person kan godkännas, dock måste styrelsen godkänna innan överlåtelseavtal undertecknas.


  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  174 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2014-12-18

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor