Klensmedsvägen 1, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Klensmedsvägen 1 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1945

  Boarea

  43m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hägersten - Hökmossen

  Avgift

  2 589 kr/mån

  + 89 kr i obligatoriskt tillägg för bredband

  Inkluderar värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 89 kr för 1000/1000 Mbit bredband.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  **LÄGENHETEN SALUFÖRS MED FÖRSPRÅNG OCH ÄR DÄRMED EN KOMMANDE BOSTAD - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRISBILD!** Välplanerad tvåa på bästa läge invid expansiva och trevliga Telefonplan, högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Lägenheten är i genomgående bra skick med ljusa golv, ljusa väggar och ett helkaklat badrum. Lägenheten är belägen i populära Hökmossen och är optimalt disponerad med ett väl tilltaget sovrum, rymligt vardagsrum och ett kök med plats för matbord. I hallen finns det plats för ytterligare förvaring och sovrummet ackompanjeras av en större garderob. Lummiga Hökmossen ligger med direkt närhet till både E4 och tunnelbanan vid Telefonplan. Vid telefonplan finns även bussar mot bl.a Älvsjö, Västberga och Bandhagen. Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade så som The Brick, Tellus Tower och Metronomen. Under vintern 2017/2018 öppnar även en Ica Supermarket ett stenkast från lägenheten för att komplettera Hemköp vid tunnelbanan Telefonplan och Coop Forum i Västberga Handelsplats. Alla tre matbutiker ligger endast en kort promenad bort. Västberga Handelsplats erbjuder även systembolag, Rusta, Budo Fitness och Cykelbutik. Vidare i närområdet finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb och anrika Söderbergs Bageri (och Kafferosteri) & AB Café. I anslutning till tunnelbanan i Ericssons gamla vaktkur finns även relativt nyöppnade restaurang Koloni. En kort promenad bort hittas Midsommarkransen och restaurangerna Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Det finns även ett flertal närliggande parker och grönområden så som Svandammsparken och Vinterviken med bl.a kolonilotter, båthamn, bad i Mälaren, motionsspår och ett trädgårdscafé. Området har till synes otroligt mycket att erbjuda och de som en gång flyttat till området tenderar att bli kvar.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande hall varifrån lägenhetens alla rum nås. Plats för avhängning och mindre möblering eller ytterligare förvaring. KÖK Rymligt och funktionellt kök med vita luckor, mosaik ovan arbetsbänk och plats för matplats. Maskinparken består av spishäll, ugn och fläkt samt diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket erbjuder ett riktigt fönster och bra förvaring samt goda avlastningsytor. VARDAGSRUM Lättmöblerat vardagsrum där möblemanget kan placeras efter tycke och smak. Plats för både soffgrupp och matsalsbord eller annat önskvärt möblemang. BADRUM Helkaklat badrum med badkar och handfat i porslin. Spegelskåp ovanför handfat samt handdukstork ovan badkar. Plats och framdraget för tvättmaskin om så önskas samt fönster. SOVRUM Sovrum med plats för större säng samt ytterligare möblering. Här finns även en rymlig garderob med dubbeldörrar. Interiörbilder är på gång, under tiden är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig för ytterligare information!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1944

  TV & bredband

  Kabel Tv går att beställa både från Stockholms Stadsnät, 2 olika leverantörer, och comhem. Bredband 1000/1000 via stockholms stadsnät. Obligatoriskt tillägg om 89 kr/mån för denna tjänst. Vidare är föreningens hus anslutna till ComHem.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,636%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Smältrullen

  Antal lägenheter:

  75

  Byggår:

  1945

  Antal lokaler:

  12

  Allmänt om föreningen:

  Brf Smältrullen är en äkta bostadsrättsförening. Lägenheterna och lokalerna som förfogas av föreningen finns på följande adresser. Borrvägen 1-3, Klensmedsvägen 1-11 och Tvingvägen 22-32. Brf Smältrullen består av två fastigheter med 6 stycken hus, (75 st. lägenheter och 12 st. lokaler, samt 5 hyreslägenheter) För mer information se www.smaltrullen.se  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade ändringar av månadsavgiften. (Kontrollerat 2019-04-11)  Gjorda renoveringar:

  2011 Stambyte, bergvärme 2013 Fiberbredband 2013-2014 Relining 2014 Nya fönster 2015 Dagvattenbrunnar 2017 Nya entréportar, säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter Trapphusen planeras målas om under 2019 (Kontrollerat 2019-04-11)  TV/Internet:

  Kabel Tv går att beställa både från Stockholms Stadsnät, 2 olika leverantörer, och comhem. Bredband 1000/1000 via stockholms stadsnät. Obligatoriskt tillägg om 89 kr/mån för denna tjänst. Vidare är föreningens hus anslutna till ComHem.  Parkering:

  Inga parkeringsplatser i föreningen. Parkering sker på närliggande gator  Gårdsplan:

  Innergård med odlingar, blommor, träd och buskar. Här finns även bänkar och bord som kan nyttjas. Goda möjligheter att grilla för den som uppskattar det.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningens tvättstuga är belägen i källaren på Klensmedsvägen 5-7. Tvättstugan är utrustad med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torkrum och 1 mangel.  Annat:

  Stockholms stad har infört parkeringsavgift under januari 2018, boendeparkering 300:-/månad (Taxa 5)


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor