Lina Sandells plan 26, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Lina Sandells plan 26 - Hägersten

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1955

Boarea

54m2

Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Fruängen

Avgift

3 945 kr/mån

Värme, Vatten. Obligatorisk kostnad för tv och bredband 175:-/mån.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Våning 2 av 3 - Ingen insyn - Renoverat kök - Fint skick - Nära kommunikationer

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Accepterat pris, kontakta mäklare vid intresse! Välkommen till denna välplanerade tvåa centralt belägen i Fruängen, ett stenkast från bra kommunikationer och service. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck som bjuder på renoverat kök med alla bekvämligheter, generös klädkammare, balkong i ett högt läge, samt ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong! Bostaden är i mycket gott skick och ligger i ett insynsskyddat läge. Områdesbeskrivning | Mycket trivsamt läge i Fruängen med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. I närheten finns både Fruängens skola från förskoleklass till åk 9 samt Kunskapsskolan från åk 6-9. I området finns även flertal förskolor samt den populära lekparken Vippan. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, bibliotek, vårdcentral m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Kommunikation | På ett par minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  George Tentak

  Franchisetagare / Mäklare

  0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se Läs mer om George

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Entrén erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i praktisk klädkammare. Vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Härifrån når man bostadens balkong som ligger i ett högt läge med sol stora delar av dagen. Goda ytor för umgänge med plats för både soffgrupp samt matbord, väggarna är vitmålade.

  Kök

  Modernt kök med vita släta skåpsluckor samt vitt kakel ovan mörk arbetsbänk. Här finns goda arbetsytor och flertal skåp för förvaring. Maskinparken består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro och ugn samt fläkt. Matplats för ca 4-6 personer. Vitmålade väggar samt fönster med utsikt över grönska!

  Sovrum

  Rymligt sovrum med fönster vänd mot föreningens trevliga innergård. Här finns plats för dubbelsäng samt annat möblemang.

  Badrum

  Stambytt badrum med ljus klinker samt vitt kakel. Utrustat med dusch, spegelskåp, handfat med kommod, wc, tvättmaskin samt vädringsfönster.

  Övrigt

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fast bredbandsuppkoppling via Telia Fiberlan (100/10 Mbit/s) finns tillgänglig i samtliga lägenheter. Kostnaden för internet ingår i den obligatoriska tv-avgiften. För att utnyttja tjänsten måste dock ett kostnadsfritt avtal tecknas med Telia. Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia. Obligatorisk kostnad för tv och bredband 175:-/mån.

  Bilplats

  Föreningen har sammanlagt 24 garageplatser för bilar, samt 3 mindre garage avsedda för förvaring av motorcyklar. Av dessa är 6 belägna i punkthuset, dvs. Lina Sandells plan 2 och resten på baksidan av vårt U-formade hus. Hyran varierar beroende på areal, med ett riktpris på ca 500 kr/mån. Föreningen förfogar också över 16 parkeringsplatser belägna på gården, mellan Lina Sandells plan 2 och Lina Sandells plan 32. Alla P-platser har eluttag med timer för anslutning av motor och kupévärmare. Hyran för en parkeringsplats är ca. 250 kr/mån. Eftersom det är ont om både P– platser och garageplatser är väntetiden lång. Därför har en kölista upprättats. Principen är att boende som flyttar från BRF Kamkoftan avsägs rätten att hyra P-platser respektive garageplatser. På så sätt frigörs desamma och kan hyras av nästa person som står på tur. Endast boende i BRF Kamkoftan (bostadsrättsinnehavare och hyresgäster) kan anmäla sig till kölistan.

  Vägbeskrivning

  www.hitta.se

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,69724%

  Andel av årsavgift:

  0,70871%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-03

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1955

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kamkoftan

  Lägenhetsnummer:

  00205

  Antal lägenheter:

  158

  Byggår:

  1955

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är en äkta förening som består av 152 lägenheter med bostadsrätt och 6 med hyresrätt. Vid övriga frågor går det bra att kontakta Robert Järnbrink 070-440 99 66 från styrelsen i Brd Kamkoftan.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen kan inte utesluta avgiftshöjningar även om inga sådana är beslutade, 2019-09-02.  Gjorda renoveringar:

  Utförda underhåll: 2018 Renovering av taket på låghuset 2018 Balkongerna renoverades 2017 Börjas byte av stammar i källaren och det kommer att ske i etapper 2016 Byte av fönster och balkongdörrar (låghus) 2016-2017 Uppfräschning av gårdens grönområden 2015 Byte av plåttak på höghuset. 2015 Sophus utanför LSP 2. Plombering av höghusets samtliga sopnedkast vilka ersattes med ett sophus utanför porten. 2014 Stamspolning badrumsstammar. 2013-2014 Stambyte kök. 2013 Byte av tvättmaskiner. Två gamla maskiner byttes. 2012 Källardörrar. Utbyte av fyra källarytterdörrar. 2012 Tilläggsisolering vind. 2012 Energieffektiv belysning. Ny trapphusbelysning. 2012 Uppgradering undercentral. Ny styrning i undercentralen. 2012 Fönster tvättstugan. Nya fönster mot gården. Planerade underhåll: 2019 Tvätt av fasad höghuset 2019 Relining av stammar i höghuset  TV/Internet:

  Fast bredbandsuppkoppling via Telia Fiberlan (100/10 Mbit/s) finns tillgänglig i samtliga lägenheter. Kostnaden för internet ingår i den obligatoriska tv-avgiften. För att utnyttja tjänsten måste dock ett kostnadsfritt avtal tecknas med Telia. Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia. Obligatorisk kostnad för tv och bredband 175:-/mån.  Parkering:

  Föreningen har sammanlagt 24 garageplatser för bilar, samt 3 mindre garage avsedda för förvaring av motorcyklar. Av dessa är 6 belägna i punkthuset, dvs. Lina Sandells plan 2 och resten på baksidan av vårt U-formade hus. Hyran varierar beroende på areal, med ett riktpris på ca 500 kr/mån. Föreningen förfogar också över 16 parkeringsplatser belägna på gården, mellan Lina Sandells plan 2 och Lina Sandells plan 32. Alla P-platser har eluttag med timer för anslutning av motor och kupévärmare. Hyran för en parkeringsplats är ca. 250 kr/mån. Till parkerings- och garageplatserna är det separat kö.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns gästlägenhet, barnvagnsrum, cykelförråd, 2 st källarförråd (1 förråd och en matkällare) och tvättstuga. Ovanför tvättstugan (Lina Sandells Plan 4) finns en lokal med bord, stolar och komplett köksutrustning som passar bra för mindre fester, möten eller andra sammankomster. I lokalen får max 15 personer vistas samtidigt. Denna lokal hyr föreningen ut till medlemmar och hyresgäster för 200 kr / tillfälle efter en deposition på 500 kr.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2011-03-28

  Primärenergital:

  164 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor