Objektbild

Radiusbacken 39, Hägersten

Nyproducerad trea med oslagbart läge i populära och trivsamma Telefonplan

Pris

4 950 000 kr

Månadsavgift 4 734 kr/mån Inkluderar värme, kallvatten, bredband samt digital-tv (grundutbud).

Bostadsrättslägenhet Hägersten

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 10  (Två våningar ovan mark (souterräng)) , Hiss finns

Byggår: 0000

Boarea: 71 m2 Areauppgifter enligt ritning(ar)

Välkommen på modulvisning till Ture wennerholms torg 2! - Accepterat pris - Inflytt 13 mars 2020 - Comhem 1000/1000 - Mycket förvaring - Garage i Huset (ej kö f.n.) - Gemensam takterrass med lokal - Tillhörande källarförråd Nu har du chansen att flytta in i ett helt nyproducerat hem! Här på Radiusbacken 39 väntar en optimalt planerad och modern gavellägenhet med bra förvaringsmöjligheter, modern utrustning, generös takhöjd och lättmöblerade rum där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset första gången. En kvadratsmart bostad med hög standard som lämnar ytterst lite övrigt att önska. Bostaden, som är perfekt belägen i Telefonplans hjärta på trevliga Radiusbacken, är som gjord för den moderna lilla familjen. Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade utöver Metronomen så som The Brick och Tellus Tower. Ett stenkast från fastigheten hittar du det nyöppnade och fräscha ICA Supermarket och vid Telefonplan har ni en Hemköp. Vill ni storhandla finns Västberga Handelsplats på gångavstånd som innehar bl.a. Coop Forum, samtliga närliggande livsmedelsbutiker har generösa öppettider (öppet 7-23, alla dagar). Utöver Coop erbjuder Västberga handelsplats även Systembolaget, Rusta, Jysk, Budo Fitness samt Cykelbutik. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb samt anrika Söderbergs Bageri (och Kafferosteri). I anslutning till tunnelbanan i Ericssons gamla vaktkur finns även relativt nyöppnade restaurang Koloni. Träningsanläggningen SATS hittar du i Ericssons gamla fabrikslokaler och även populära Klättercentret finns i anslutning och är en del av den Nya LM-staden. Här finns även lunchrestaurangen Add Food, Resturang & Bar Tonic, Sushirestaurang, BVC, skrädderi, förskolor och skolor med mera. Sedan juni 2004 finns också välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik. Crossfit Telefonplan hittar du mittemot fastigheten på Tellusborgsvägen för den som vill testa på något nytt i träningsväg. Det finns också ett flertal närliggande parker och grönområden. En kort promenad till Midsommarkransen centrala del där du finner ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker, kvarterskrogar och biograf Tellus. I området finns bland annat det populära Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, husmansinriktade Nalle & Kroppkakan, smörrebrödsbaren Klingborn & Co samt relativt nyöppnade Zugoi Sushi. Det finns även design/inredningsbutiker som Mimmi Staaf Möbelmakeri, 2 Little Spoons, Svenska Armaturer samt En snyggare tisdag. I Midsommarkransen hittar du populära Svandammsparken och en längre promenad bort ligger härliga Vinterviken med kolonilotter, båthamn, bad i Mälaren, motionsspår, ett trädgårdscafé, Markus Aujalays restaurang Winterviken och Skulpturens Hus.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Allmänt

  Grundinredningen är genomgående i stilren standard med vitmålade väggar och vacker ekparkett på golven. 3,2 m i takhöjd. Snygga och klimatsmarta 3-glasfönster med fönsterbänkar i sten och helkaklat badrum. Kök: Vitmålade väggar samt kakel som stänkskydd. Vita släta luckor och bänkskiva i laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, ugn, diskmaskin samt förberett med uttag i väggskåp för micro. Badrum: Helkaklat badrum med klinker på golvet. Spotlights i taket och utrustat med praktiskt spegelskåp, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Bostad

  Areakälla

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Våning

  0 av 10  (Två våningar ovan mark (souterräng)) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  2-1002

  Andel i föreningen

  0,86%

  TV och internet

  Digital-TV och Bredband levereras av ComHem. TV grundutbud ingår i månadsavgiften.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Timotejen 17

  Byggår

  0000

  Byggnadstyp

  Flerfamiljhus

  Energideklaration

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Metronomen

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  188 st

  Antal lokaler

  0

  Äger föreningen marken

  Ja

  Föreningens ekonomi

  Föreningen följer den ekonomiska planen.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Inga gjorda eller planerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.

  Gemensamma utrymmen

  I direkt anslutning till takterrassen finns den gemensamma lokalen som de boende kan abonnera för festliga sammankomster. Lokalen planeras att inredas med pentry, wc samt bord och stolar.

  Gårdsplats

  Gemensam innergård som utformas och planeras för att bli en trivsam, gemensam mötesplats för både Brf Metronomen och grannfastigheterna. Föreningens egna takterrass beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset och fördelaktigt i samband med föreningslokalen som går att hyra precis intill.

  Parkering

  Garage kommer att byggas under marken med ca 70 parkeringsplatser.

  Föreningens hemsida

  https://www.ssmliving.se/vara-bostader/metronomen/

  Telefonplan

  Allmänt om området

  Hägersten med Telefon plan har på senaste tiden vuxit fram som ett av Stockholms populäraste områden i anslutning till innerstaden. Här hittar du en härlig mix av etablerade kvarter med kulturvärde tillsammans med nyproducerade moderna bostäder. Ett mysigt och trivsamt område med härlig småstadskänsla som ger en lugn kontrast till innerstaden och samtidigt erbjuder restauranger, barer och ett rikt aktivitetsutbud. Området är rikt på gräsytor och parker för trevliga dagar och kvällar. Bara området kring gamla LM-staden erbjuder ett stort skogsparti och många trevliga parker samt Mälaren inom gångavstånd. Några trevliga grönytor är populära Svandammsparken i Midsommarkransen, Lugnet i Västertorp samt Vinterviken en längre promenad bort. Vid Vinterviken finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. I Midsommarkransen finner du den anrika biografen Tellus från 1920-talet, ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och kvarterskrogar.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Radiusbacken 39, Hägersten

  Kommun: Stockholm

  Område: Telefonplan

  Församling: Hägerstens Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 4 950 000 kr

  Månadsavgift: 4 734 kr/mån Inkluderar värme, kallvatten, bredband samt digital-tv (grundutbud).

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Hägersten

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder