Styrbjörnsvägen 32, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Styrbjörnsvägen 32 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1947

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Aspudden

  Avgift

  3 282 kr/mån

  Källarförråd, tillgång till tvättstuga, värme och vatten ingår i hyran.

  Optimalt planerad och smakfullt renoverad, 3 rok i bästa läget

  OBS - bostaden säljs med försprång. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Välkommen hem, till denna smakfullt renoverade 3:a som erbjuder allt du kan tänkas önska och efterfråga! -Gavellägenhet -Fönster i tre väderstreck -Nyrenoverad -Stambytt -Stor HSB-förening -Insynsfritt från kök & sovrum -Högt beläget med mycket grönska -Diskmaskin & tvättmaskin -Lugn återvändsgata -Nära till kommunikationer Med ett mycket lugnt och trevligt läge i Aspudden ligger denna fastighet en kort promenad till Aspuddens centrum med T-bana och diverse service såsom; livsmedelsbutiker, caféer, videobutik, bibliotek, blomsteraffär, cykelaffär och frisör. Restauranger finns med inslag från hela världen. I Aspudden finns även populära Aspuddsparken med 4-H gård, servering och minigolfbana. Promenadavstånd till Aspuddens tunnelbana (ca 600 m), tvärbanan samt Liljeholmens galleria. Ett stenkast bort till Mälaren med klippbad, strandpromenader och småbåtshamnar. I grönområdet Vinterviken finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken med populära caféer, lunchrestauranger, badbryggor samt skulpturparken. Även mycket kort avstånd till badplats vid sjön Trekanten (plogad skridskobana vintertid). OBS - bostaden säljs med försprång. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947

  Uppvärmning

  Vattenburen värme från egen undercentral

  TV & bredband

  Bredband och ”tre hål i väggen” Alla lägenheter i föreningen är förberedda för anslutning till bredband både genom ComHem (”Tre hål i väggen”) och genom stadsnätets fibernätverk. Fiber i fastigheten är ett öppet fiber vilket innebär att det finns flera bredbandsleverantörer att välja mellan. För att välja bredbandsleverantör och se hela utbudet gå in på www.bredbandswebben.se. Telefon och TV Internetleverantörer erbjuder även möjlighet att ringa billigt genom telefonjacket. Man kan också få tillgång till tjänster som spel och hyrfilm direkt till din TV genom bredbandsnätet. Kontakta din leverantör eller läs mer om telefoni och TV genom bredband på: www.bredbandswebben.se, www.comhem.se eller telefon 90 222.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,51681%

  Andel av årsavgift:

  3,42989%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-19

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1947

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen värme från egen undercentral

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Styrgåsen

  Lägenhetsnummer:

  161

  Antal lägenheter:

  55

  Byggår:

  1947

  Byggår kommentar:

  Ombyggnadsår 2005

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  HSB:s Brf Styrgåsen bildades 2009 och består av två fastigheter med totalt 55 lägenheter varav 43 st är bostadsrätter och ca 12 st hyresrätter (dold tillgång) samt 1 st lokaler. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Höjning av avgift 1/7 2019 med 6%, kontrollerat 2019-07-02.  Gjorda renoveringar:

  Byggnadernas vatten och avloppstammar för kök och badrum byttes 2005, i samband med bytet renoverades samtliga badrum. Elinstallationer moderniserades 2005. Yttertaken renoverades ca 1998 och balkongerna renoverades år 2000. Tvättstuga byggdes 2012. Undercentral för fjärrvärme byggdes 2013. Vindarna isolerades 2014. Utförts 2019: Stamspolning. Luftning av radiatorer samt insättning av ventiler. Dränering utanför hus 22-26 samt återställande av funk i förråd. Nya källarförråd i samband med åtgärd av fuktskada (arbetet beställt, ej monerat). Brandskyddsåtgärder, montering av brandsläckare, brandvarnare samt tätning vid kabelhål. Vidare har inga större renoveringar beslutats om.  TV/Internet:

  Bredband och ”tre hål i väggen” Alla lägenheter i föreningen är förberedda för anslutning till bredband både genom ComHem (”Tre hål i väggen”) och genom stadsnätets fibernätverk. Fiber i fastigheten är ett öppet fiber vilket innebär att det finns flera bredbandsleverantörer att välja mellan. För att välja bredbandsleverantör och se hela utbudet gå in på www.bredbandswebben.se. Telefon och TV Internetleverantörer erbjuder även möjlighet att ringa billigt genom telefonjacket. Man kan också få tillgång till tjänster som spel och hyrfilm direkt till din TV genom bredbandsnätet. Kontakta din leverantör eller läs mer om telefoni och TV genom bredband på: www.bredbandswebben.se, www.comhem.se eller telefon 90 222.  Parkering:

  Föreningen har totalt 22 st. parkeringsplatser. Bortanför port nr. 22 finns 20 st. inkl. 4 st. gästparkeringar. Ytterligare 2 st. platser finns bredvid sophuset.  Annat:

  För mer info se: http://www.hsb.se/stockholm/styrgasen


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  201 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-03-20

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor