Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Västertorpsvägen 164, Hägersten

Ett hem för hela familjen att trivas i!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 860 kr/mån Inkluderar värme, vatten, kabel-tv (basutbud). Ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån tillkommer för bredband (100/100 Mbit). Föreningen har även en obligatorisk elnätsavgift om 25 kr/mån per bostadsrätt.

Bostadsrättslägenhet - Hägersten

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Boarea: 88 m2

- Stor balkong - Två badrum - Nyrenoverat - Förråd ingår - Hiss finns Välkommen hem, till en 4:a mitt emellan Mälarhöjdsidyllen och charmiga Västertorp! Stor, fin och fräsch lägenhet med generösa ytor för umgänge och allt för att maximera för en bekväm vardag. Den stora balkongen rymmer hela familjen samtidigt och erbjuder mycket sol. Den optimala planlösningen gör att varje rum har sin självklara plats i bostaden. En promenad bord tar du dig till både Mälarhöjdens centrum samt Västertorps centrum. Där finner du all möjlig tänkbar service så som matbutiker med generösa öppettider, apotek, bank, flertal restauranger, postombud, antikbutiker, skönhetssalong/frisör, tunnelbanas röda linje mot Ropsten/Mörbymm. Till Västertorp går även nattbuss 192. För dig med bil tar du dig enkelt till stora vägen på bara någon minut. Med bil tar det max 10 minuter till Kungens kurva och strax över 10 minuter till Stockholms central. För dig som värdesätter natur och grönska går du till Slättgårdsskogen på några få minuter och traskar du på ca 20 minuter till kommer du till vattnet vid Mälarhöjden. Närliggade finns flertalet skolor och förskolor. Välkommen att se denna pärla med egna ögon!

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Beatrice Granberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-11 22 28

  beatrice.granberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   88m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   00169

   Andel i föreningen

   0,55327%

   Andel av årsavgift

   0,51483%

   TV och internet

   Kabel-TV: Levereras av ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband: Föreningen har ett avtal med Ownit med ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån för 100/100 Mbit bredband. I avtalet ingår tillgång till internet via bredbandsuttaget. IP-TV och IP-telefoni kan tecknas separat om så önskas.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Gulddragaren 27

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-09-06
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 119 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

   Ventilation

   F med återvinning

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Gulddragaren

   Föreningens organisationsnummer

   769617-0880

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   229 st , varav hyresrätter: 25 st

   Antal lokaler

   33 st

   Byggår

   1988

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Gulddragaren är en äkta bostadsrättsförening belägen i vackra Mälarhöjden. Föreningen registrerades hos Bolagsverket under 2007 och består av 12 huskroppar med totalt 229 st lägenheter varav 25 st är upplåtna med hyresrätt (dolt kapital). Föreningen har även 33 st förråd/lokaler med hyresrätt. Marken är upplåten med tomträtt och avgälden kommer att vara oförändrad fram till 2027. Från 2027 kommer avgälden öka till ca 2 milj kr från dagens 1,37 milj kr (ökning baserad på beslut av Stockholms stad i dagsläget). Juridisk person accepteras för bostadsändamål (se föreningens stadgar). Delat ägande är ok. Föreningens hemsida: https://www.gulddragaren.se

   Föreningens ekonomi

   Enligt föreningen kommer alla beslutade höjningar att informeras om som nyhet på hemsidan https://webben.gulddragaren.se/index.php. För närvarande finns det ingen information gällande avgiftsändringar (2020-07-23)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Avslutade projekt: - Bergvärme - Energideklaration - OVK - Fasadmålning - Mindre åtgärder på avloppsstammar - Matavfallsåtervinning - Solceller - Anläggande av nytt parkeringsområde (ca 23 st nya platser) - Ventilation, rengöring/injustering - Stamspolning - Röranalys utav avloppsstammar - Byte till ledlampor på stolpbelysningen ute - Trapphusmålning - Renovering utav 2 hissar - Tilläggsisolering av vindar - Gemensamhetsel Pågående och planerade projekt (Uppdaterad 2020-07-23): - Underhåll av trädetaljer i hela området - Övernattningslägenhet - Hissrenovering efter behov

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga Föreningen har tvättstugor på Slättgårdsvägen 103A, Slättgårdsvägen 91 samt Västertorpsvägen 144B. Det finns även en grovtvättstuga på Västertorpsvägen 160B. Tvättstugan är öppen alla dagar 07.00-22.00. Föreningslokal Föreningen har en föreningslokal belägen på Västertorpsvägen 144B. Lokalen är avsedd för föreningsmöten samt enskilda medlemmars/hyresgästers behov av samlingslokal. Kostnaden för att hyra lokalen är 400 kr/per tillfälle. För mer information om föreningslokalen, se föreningens hemsida. Förråd Föreningen har ca 33 lokaler/förråd att hyra. Förråden är i regel 4-8 kvm med en ungefärlig årskostnad på 700 kr/kvm. Just nu är det ca 8 personer i kö. Cykel- och mopedförråd Föreningen har flera cykel och mopedförråd. Se föreningens hemsida för att se vart dem är belägna. Odlingslotter I nuläget finns det 17 kolonilotter på föreningens mark. Gemensamhetsel Föreningen har ett gemensamt elavtal. Läs mer om detta på föreningens hemsida: https://www.gulddragaren.se

   Gårdsplats

   För dem mindre finns det ett flertal lekplatser på innergården varav en del av dem är omgärdade med staket. Lekplatserna besiktigas en gång per år. För dem lite äldre finns det även lummiga gårdar med grillmöjligheter.

   Parkering

   Parkering med bilvärmare finns inom området och tilldelas efter kösystem. För närvarande är kö (2020-07-23) För närvarande kostar en plats 5890 kr/år samt att en administrationsavgift tillkommer på 1000 kr när man tilldelats en plats. Elbil: För att ladda elbil på föreningens parkeringsplatser behöver man betala ett tillägg på 350kr/månad (privatregistrerad bil) utöver kostnaden för parkeringsplatsen (700kr/månad för företagsregistrerad bil). Man får då ladda via befintliga bilvärmaruttag (med schukokontakt). Man är även begränsad till att ladda under natten. Garageplatserna hanteras av Parkando AB.

   Föreningens hemsida

   www.gulddragaren.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Västertorpsvägen 164, Hägersten

   Kommun: Stockholm

   Område: Mälarhöjden/Västertorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 860 kr/mån Inkluderar värme, vatten, kabel-tv (basutbud). Ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån tillkommer för bredband (100/100 Mbit). Föreningen har även en obligatorisk elnätsavgift om 25 kr/mån per bostadsrätt.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-09

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Fruängen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Fruängen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Fruängen

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder