Vattenledningsvägen 81 vån 1, HÄGERSTEN

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vattenledningsvägen 81 vån 1 - HÄGERSTEN

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1-1 sovrum

  Område

  Midsommarkransen

  Avgift

  2 853 kr/mån

  inkl. värme, VA

  Perfekt planerad två på lugn gata vid Svandammsparken

  Lägenheten säljs med FÖRSPRÅNG*. Meddela gärna ditt intresse. Välplanerad och toppfräsch tvåa i klassiskt 40-talshus på lugn gata i mysiga Midsommarkransen invid populära Svandammsparken. Nyrenoverade ytskikt, balkong i bästa sydvästläge och stambytt badrum. - Funkispärla med originaldetaljer - Genomgående nya, vitoljade trägolv - Optimal planlösning - Badrummet stambytt 2003 - Balkong i sydvästläge - Invid Svandammsparken - Närhet till t-bana och bussar - Restauranger och butiker bakom hörnet - Förening med låg belåning Midsommarkransen är ett mysigt och trivsamt område med härlig småstadskänsla. Här finner du den anrika biografen Tellus från 1920-talet, ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och kvarterskrogar. I området finns bland annat det populära Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket, husmansinriktade Nalle & Kroppkakan samt smörrebrödsbaren Klingborn & Co. Här finns även design/inredningsbutiker som Mimmi Staaf Möbelmakeri, 2 Little Spoons samt En snyggare tisdag. Området är rikt på gräsytor och parker så som Svandammsparken och Julikullen. En promenad bort har du Aspudden och Vinterviken. Vid Vinterviken finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken. Närhet till två tunnelbanestationer (Telefonplan och Midsommarkransen). För att ta dig in till city så har du några minuters gångväg till båda tunnelbanestationerna (närmast till Midsommarkransen) och vidare 13 minuter in till T-centralen. I anslutning till Telefonplans t-bana avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. * Försprång innebär att lägenheten endast är förberedd för en framtida försäljning. Om du meddelar ditt intresse så håller ansvarig fastighetsmäklare dig informerad när det blir aktuellt för visning etc.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Trevlig hall med plats för avhängning och skoförvaring. Här finns plats för garderober för den som behöver mer förvaring. Från hallen får man en god överblick över lägenheten. Mörkgrå fondvägg och vackert trägolv som är genomgående för hela lägenheten. Säkerhetsdörr.

  Kök

  Ljust och fräscht kök med härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Här finns gott om förvaring i både köksskåp och intilliggande köksö. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis och ugn från Siemens samt integrerad diskmaskin och köksfläkt. Goda arbetsytor på snygg köksbänk i trä. Nytt kakel i vitt ovan arbetsbänk. Köksö med plats för trevliga middagar. Infällda spotlights i tak och högskåp.

  Vardagsrum

  Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och mycket mer. Vackra, tidstypiska detaljer vid fönstret. Väggar målade i en ljusgrå ton. Från vardagsrummet nås lägenhetens härliga balkong.

  Sovrum

  Mysigt sovrum med fönster mot lugnt skogsparti. Här finns plats för upp till 180 cm bred säng. I dagsläget är sängen platsbyggd med förvaring undertill men med enkla medel går det att ställa in en mindre säng. Det vackra trägolvet finns i hela sovrummet. Goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med spegeldörrar.

  Balkong

  Från vardagsrummet nås lägenhetens solsäkra balkong i sydvästläge.

  Badrum/WC

  Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2003. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegel, duschhörna med glasväggar som går att fälla in. Gott om förvaring i stort skåp. Här finns dessutom ett frostat vädringsfönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

  Övrigt

  Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 4 kvm.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bredband och Kabel-tv beställs och debiteras individuellt. Fiber är indraget i fastigheten men ännu inte distruberat till lägenheterna. Kommer ske på sikt.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  4,121%

  Andel av årsavgift:

  4,3%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-06-05

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Martallen 22

  Lägenhetsnummer:

  00002

  Antal lägenheter:

  24

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är en äkta förening som registrerades 2001. Marken är upplåten med tomträtt. Föreningen har 24 lägenheter varav 1 hyresrätt. Föreningen har även 3 lokaler som alla är uthyrda.  Föreningens ekonomi:

  Ingen planerad avgiftshöjning (2017-06-05)  Gjorda renoveringar:

  Renovering av trapphusen 2002 Omputsning av fasad 2005 Renovering av fönster 2005 Rörstambyte 2002 Elstambyte 2002 Installation av nya säkerhetsnycklar/lås 2010 + 2014 Renovering av södra hyreslokalen inkl.brunn 2012 Indrag av fiber 2012 Takrenovering 2013 Renovering av fönster 2015 Kommande: Inget i dagsläget, enbart laga några sprickor i fasaden vilket är en mindre åtgärd  TV/Internet:

  Bredband och Kabel-tv beställs och debiteras individuellt. Fiber är indraget i fastigheten men ännu inte distruberat till lägenheterna. Kommer ske på sikt.  Annat:

  Föreningen har 5 parkeringsplatser som kostar 200kr/månaden. För tillfället är dessa uthyrda. I källaren finns en tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Finns även en samlingslokal och möjlighet att parkera sin cykel i källaren. Till varje lägenhet tillhör ett förråd


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  196 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-09-23

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor