Astrakangatan 113, Hässelby

1 475 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Astrakangatan 113 - Hässelby

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1955

Boarea

31m2

Våning

0 av 4 , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Hässelby Gård

Avgift

2 469 kr/mån

Grundutbud kabeltv ingår i avgiften.

Accepterat pris

1 475 000 kr

47 581 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Yteffektiv & ljus - Perfekt första lägenhet

  Var vänlig ring 0707328200 för visning! Välkomna till denna optimalt planerade 1:a! Perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till kommunikationer och servicemöjligheter. Lägenheten bjuder in till en hall med bra förvaringsmöjligheter i form av två stora garderober och en väl tilltagen klädkammare. Bostaden erbjuder vidare ett rymligt allrum där det nybyggda köket är rummets hjärta. Den nybyggda köksdelen är dessutom en bra avskiljare mot resten av rummet och skapar en naturlig samlingsplats för gäster. I rummet finns dessutom gott om plats för säng och sittgrupp. Lägenheten har ett stambytt, helkaklat badrum med dusch bakom vridbar duschvägg i glas. Tack vare fönster i två väderstreck får rummet en härlig rymd och upplevs luftigt och ljust.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Bra hall med plats för kläder i två garderober samt access till praktisk klädkammare. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är vitmålade. Klädkammaren har plastmatta och ljust målade väggar. Till lägenheten finns säkerhetsdörr monterad.

  Allrum

  Ett ljust och rymligt rum med bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Fint golv och vita väggar. Den tidigare trinettdelen har renoverats (2016) med luckor i eklaminat, kakel med mosaik, diskmaskin från Bosch samt rostfri ho. En halvvägg har även byggts till med en ytterliggare arbetsdel där det finns gott om förvaring. På arbetsbänken ligger en mörk laminatbänkskiva med vitt kakel ovan bänk. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys från Electrolux , inbyggnadshäll samt ugn från IKEA (2016).

  WC/Dusch

  Helkaklat badrum, stambytt år 2012. Mörkt klinkergolv, vitt hamrat kakel, wc, handfat, skåp och duschhörna samt vädringsfönster.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955

  2019 Renovering yttertak 2016 - 2017. Renovering av fasader och balkonger. Fasaderna tilläggsisolerades och putades om i originalfärg. 2014. Ommålning av trapphusen. 2013. Installation rörelseaktiverad belysning trapphus och källare. 2013. Tilläggsisolering vind. 2013. Isoler/energi-glas monterat på fönster 2012. Fiber installerades för internetuppkoppling. 2011-2012. Stambyte 2011-2012. Komplettering ytterbelysning, 2011. Lekplats med grill.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i avgiften). Fast lina via fiber. Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. 200 mbit/s internet.

  Bilplats

  30 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 21 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Möjligt tillträde

  Möjlighet till snart tillträde eller enl. ö.k.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftskostnaden baserar sig på säljaren uppgifter med 1 person i hushållet.

  Andel i föreningen:

  0,46027%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-06

  Byggnad

  Byggår:

  1955

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2019 Renovering yttertak 2016 - 2017. Renovering av fasader och balkonger. Fasaderna tilläggsisolerades och putades om i originalfärg. 2014. Ommålning av trapphusen. 2013. Installation rörelseaktiverad belysning trapphus och källare. 2013. Tilläggsisolering vind. 2013. Isoler/energi-glas monterat på fönster 2012. Fiber installerades för internetuppkoppling. 2011-2012. Stambyte 2011-2012. Komplettering ytterbelysning, 2011. Lekplats med grill.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tempelekot

  Lägenhetsnummer:

  1391-003

  Antal lägenheter:

  142

  Byggår:

  1955

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Tempelekot i Stockholm bildades i oktober 2007 och är belägen på Astrakangatan 83-117 i Hässelby. Föreningens fastighet förvärvades 2009 och består av flerbostadshus om 3 våningar med 142 lägenheter och 1 lokal, 30 garage samt 21 p-platser. Fastighetens byggnader är uppförda 1955. Ombildningen av fastigheten från hyresrätter till bostadsrätter skedde den 18 December 2009. Föreningens hemsida: http://tempelekot.se/ Marken innehas mot tomträtt. Föreningen har flera kvarvarande hyresrätter vilket ger en latent tillgång till föreningen när dessa upplåtes för försäljning. Fr. o.m. 2014-01-01 sköts ekonomisk förvaltning av Storholmens Fastighets AB, tel. 08-545 875 45 Hemsida: http://www.storholmen.se/  Gjorda renoveringar:

  2019 Takbyte (pågående) 2019 Upprustning av lekplatsen (våren) 2017 Fasadrenovering inkl balkongrenovering 2011/12 Stambyte (såväl badrums- som köksstommar)  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i avgiften). Fast lina via fiber. Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. 200 mbit/s internet.  Parkering:

  Föreningen innehar: 30 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 21 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.  Gårdsplan:

  Det finns en mysig innergård med anlagd lekplats. Två grillplatser finns för gemensamt nyttjande.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns en föreningslokal med plats för ca 30 personer som går att hyra från medlemmarna mot en mindre kostnad. Tvättstuga finns.  Annat:

  Gemensamma städdagar anordnas av styrelsen 2 gånger/år och avslutas ofta med en gemensam aktivitet som t ex korvgrillning.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  169 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor