Budgivning pågår

Burspråksvägen 2, Johanneshov

Aktuellt bud

3 000 000 kr

Utgångspris 2 995 000 kr

Budgivare 1 20/08 kl: 09:00 - 3 000 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Burspråksvägen 2 - Johanneshov

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Johanneshov

  Avgift

  2 970 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme och vatten.

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  57 596 kr/m2

  Funkispärla med solig balkong på bästa läge!

  Välkomna till denna charmiga gaveltvåa med balkong i rakt söderläge på Burspåksvägen 2! En trappa upp i huset finner ni denna välplanerade lägenhet med stor balkong i söder. Bostaden präglas av härlig originalcharm i kombination med varsam renovering i form av fräscha ytskikt och stambytt badrum. Stort vardagsrum gör detta till ett socialt hem och rejäla fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i bevarad originalgarderob. Optimalt boende för singeln eller paret. Här bor ni på söderorts bästa läge med direkt närhet till stan samt ett stenkast från Globen som erbjuder all tänkbar service. Utmärka kommunikationer med flertalet tunnelbanelinjer och bussar. Stadspuls runt hörnet men även närhet till natur med Nackareservatet bara några minuter bort från bostaden, som erbjuder både badmöjligheter och härliga naturstråk. Denna lägenhet från helt enkelt inte missas. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Plats för avhängning. Säkerhetsdörr.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med ljust klinker och vita väggar. Handfat med kommod, spegelskåp, dusch och WC.

  KÖK

  Rymligt och fullt utrustat kök med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Vita skåpluckor ovan grå arbetsbänk. Utrustat med diskmaskin, ugn och häll. Plats för 4-5 personer intill stort köksfönster.

  VARDAGSRUM

  Stort och lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar med spotlights med dimmerfunktion i taket. Plats för soffgrupp, TV-möbel och bokhyllor. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Utgång till bostadens balkong på söderläge.

  BALKONG

  Stor balkong på soligt läge. Trätrall och plats för diverse utemöbler och blomsterarrangemang.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med bevarad originalcharm såsom garderobsvägg i trä, ekparkett och fönster i burspråk. Plats för stor dubbelsäng och möblemang.

  ÖVRIGT

  Till bostaden hör ett förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1941

  TV & bredband

  Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem (fiber).

  Bilplats

  I området råder boendeparkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  333 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  183 kr/månad

  Total driftkostnad:

  333 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  I angiven driftskostnad för två personer (2 vuxna) ingår hushållsel 2 200 kr/år och hemförsäkring 1 800 kr/år. Kostnaderna är beräknade enligt schablon och kan vara både högre och lägre.

  Andel i föreningen:

  5,08%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-20

  Pantsättningsavgift:

  443 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 113 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kupolen 5

  Lägenhetsnummer:

  012 (1102)

  Antal lägenheter:

  24

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kupolen 5. Föreningen består av 24 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen har även en hyresrättslokal. Föreningen bildades 1941 och äger marken.  Gjorda renoveringar:

  2013 installerades nya tvättmaskiner. 2012 renoverades balkongerna, baksidan asfalterades, fasaden renoverades och OVK godkändes. 2011 installerades fiber och säkerhetsdörrar. 2010 upprättades föreningens 10-åriga underhållsplan. 2009 byttes radiatorventiler. 2008 byttes taket. 2006 byttes elen. 2001 byttes stammarna.  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem (fiber).  Parkering:

  I området råder boendeparkering.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns gemensamma cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  162 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-03-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor