Fyrskeppsvägen 136, Johanneshov

Drömtvåa om 55 kvm i ett fritt läge högst upp i huset med balkong!

Accepterat pris

2 900 000 kr

Månadsavgift 3 550 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Johanneshov

Rum: 2rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , Hiss finns inte

Byggår: 1949

Boarea: 55 m2

- Fönster i två väderstreck - Solig balkong - Högt och fritt läge - Insynsskyddat - Oslagbar utsikt - Rymlig klädkammare - Stabil Brf - Naturnära - Utmärkta kommunikationer Äntligen erbjuds nu denna pärla till tvåa med ett högt och fritt läge på Fyrskeppsvägen 136! Här finner ni verkligen en bostad som erbjuder er allt och lite till. Lägenheten präglas av ljus från fönster i två väderstreck, tidstypiska detaljer, gott om förvaring och en underbar balkong i bästa tänkbara solläge! Lägg där till en välskött föreningen så har du verkligen ett hem att trivas i. Från bostaden nås både Björkhagens tunnelbana och Kärrtorps tunnelbana på gångavstånd från lägenheten som tar dig in till Södermalm på mindre än 10 minuter. Vill du ta dig genom med pendeltåg genom Stockholm är det bara att hoppa på buss 163 går till Älvsjö där pendeltågsanslutning finns. Lägenheten ligger otroligt välplacerad med närhet till både Södermalm med shopping, uteliv, caféer m.m samt naturen Nytorpsgärdet, Nackareservatet och Hammarbybacken. Det finns gott om motionsmöjligheter med elljusspår och längdskidspår på vintern, och drygt 1 km från Fyrskeppsvägen ligger Dammtorpssjön och Söderbysjön med en populär badplats. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren finns både klippbad och badbryggor. Det är inte heller långt till Hellasgården, som erbjuder friluftsaktiviteter året om. Under sommaren är det bara att ta på sig badrocken och tofflorna för att promenera tre minuter bort till Nytorpsbadet som erbjuder bad hela sommaren. Gångavstånd från bostaden nås även Kärrtorps centrum med flera matbutiker, restauranger, bank, apotek, Biografen Reflexen och Turteatern. I övrigt serviceutbud är Globen City att rekommendera. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom gångavstånd. Varmt välkomna att uppleva denna pärla med närhet till allt!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Josefin Uggla

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 30 60

  josefin.uggla@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Entréhall

  Välkomnande hall med ljusa väggar och ljusa golv. Goda avhängningsmöjligheter.

  Badrum

  Rymligt badrum med ljusa kaklade väggar. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp och tvättmaskin. Fönsterparti som ger fint ljusinsläpp.

  Kök

  Modernt och stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med spis, ugn, diskho, kyl/frys samt diskmaskin. Här finner ni den givna platsen för stort matbord intill fönsterpartiet. Insynsskyddat läge med underbar utsikt!

  Sovrum

  Rofyllt sovrum i ljusa nyanser. Här har ni ett fritt läge och magisk utsikt mot Nytorps Gärde mm. Stor säng samt annan förvaring möbleras enkelt i rummet.

  Klädkammare

  Goda förvaringsmöjligheter i rymliga klädkammaren.

  Vardagsrum

  Härligt vardagsrum med ljusa väggar och fint parkettgolv.Plats för soffmöblemang, mediamöbel och matbord intill fönsterparti. Från rummet nås den underbara balkongen.

  Balkong

  Balkongen vetter i ett sydvästläge och blir en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår långt inpå hösten. Här avnjuter ni av solen under dess bästa timmar.

  Förråd

  Till bostaden hör två förråd, ett matkällarförråd samt ett källarförråd.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  55m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  0133

  Andel i föreningen

  0,4568%

  TV och internet

  I månadsavgiften ingår TV med grundutbud. Föreningen är ansluten till bredband via Ownit broadband AB. Kostnad för detta är 95 kr/månad och debiteras i samband med avgiften.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  1949

  Energideklaration:

  Energideklaration är inte utförd

  Hiss:

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  Brf Fyrhöjden

  Föreningens organisationsnummer:

  769621-9521

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening:

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  199 st

  varav hyresrätter: 18 st

  Antal lokaler:

  23

  Byggår

  1949

  Äger föreningen marken?

  Nej

  Allmän information

  Brf Fyrhöjden bildades 2010 och köpte sina tre fastigheter 2011. Föreningen består av 199 st bostadslägenheter, varav ca 16 hyresrätter, fördelat på 8 trevåningshus på adresserna Fyrskeppsvägen 71-89 samt 94-138. Det finns 23 lokaler som ligger i fastigheterna och hyrs ut av föreningen. Se gärna föreningens hemsida på http://www.brffyrhojden.se

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har god ekonomi. Man har ca 16 hyresrätter kvar i föreningen, vilket är en så kallad dold tillgång, då pengarna för dessa tillför föreningen när de väl säljs av. Det finns även 23 lokaler i föreningen som hyrs ut.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  1989 installerades fjärrvärme. 1990 byttes tak och balkonger. 1992 utfördes stambyte och totalrenovering av kök och badrum. 2005 Renoverades fönster. 2011 Renoverades tvättstuga och lekplats på gården. 2012 OVK besiktning. 2014 Renoverades lokaler och lägenheterna elsäkrades. 2015 Renoverades portarna. 2017 OVK-besiktning samt nya undercentraler i husen. Planerade renoveringar: Inom de kommande åren kommer fasad och fönster att renoveras.

  Gemensamma utrymmen

  Det finns en tvättstuga i föreningen, belägen vid port 89 på Fyrskeppsvägen. Det finns två bokningsbara tvättstugor och en spontantvättstuga utan tidsbokning. Cykel- och barnvagnsförråd finns i fastighetens skyddsrum. Förråden nås från utsidan och i vissa fall genom källarutrymmen. Föreningen har en miljöstuga som ligger bakom Fyrskeppsvägen 138. Föreningen har gemensamma gårdar som medlemmarna kan nyttja, här finns ställ för cyklar.

  Parkering:

  Föreningen har 8 garageplatser och 32 p-platser utomhus, med och utan elstolpe. Separat kö genom förvaltaren Rådstornet AB. Garage 600 kr/mån, p-plats med el 450 kr/mån, p-plats utan el 300 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering.

  Föreningens hemsida:

  http://brffyrhojden.se/

  http://brffyrhojden.se/
  Läs mer

  Allmänt

  Adress Fyrskeppsvägen 136, Johanneshov

  Kommun Stockholm

  Församling Skarpnäcks Församling

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 2 900 000 kr Accepterat pris

  Månadsvgift: 3 550 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-07

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Enskede

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder