Svedalavägen 14, Johanneshov

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Svedalavägen 14 - Johanneshov

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  107m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hammarbyhöjden

  Avgift

  5 855 kr/mån

  Värme, vatten och kabel-TV ingår. Obligatoriskt tillägg om 165 kr tillkommer för bredband.

  Välkommen till en av Hammarbyhöjdens och Björkhagens trevligaste 4:or!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På populära Svedalavägen hittar ni här en av Hammarbyhöjdens och Björkhagens trevligaste 4:or om 107 välplanerade kvadratmeter. Bostaden präglas av sociala, luftiga ytor och härliga ljusinsläpp. Här finns tre fina sovrum, ett välutrustat kök, dubbla badrum samt ett rymligt vardagsrum med takhöjd på över 3 meter samt utgång till en härlig balkong i lummigt västerläge, vilket innebär att ni får njuta av solsken under eftermiddag och kväll. Här bor du i en så gott som nybyggd fastighet med bekvämligheter så som hiss, gästlägenhet, bibliotek, stort källarförråd, cykelförråd samt gymlokal. På taket har 300 kvm solceller installerats som täcker husets gemensamma elförbrukning. Lägg därtill en välskött förening som äger marken så har du ett boende att trivas i. Anledningarna till att vilja bo på Svedalavägen är många. Från bostaden har man ett par hundra meters promenad till Hammarbyhöjdens tunnelbanestation med en restid på 5 minuter in till Södermalm. Husen ligger helt avskilt från omgivningen i Ekbackens skogsdunge med Ekbackens förskola som närmaste granne. I sydväst gränsar Nytorps gärde. Här finns Nytorpsbadet inom fem minuters gångavstånd och härliga promenadstråk mot Nackareservatet. Fem minuters gångväg i andra riktningen mot Sjöstaden ligger Hammarby IP:s konstgräsplan och Hammarby skidbacke med milsvid utsikt över hela Stockholm.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Säkerhetsdörr finns.

  Badrum 1

  I förlängningen av hallen hittar vi bostadens första badrum. Helkaklat och fräscht med handfat, WC, golvvärme, badkar samt egen tvättstation (tvättmaskin och torktumlare) med tillhörande arbetsbänk och vägghängd förvaring.

  Kök

  Köket är ljust och trivsamt. Gott om arbetsyta samt fina förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och diskmaskin.

  Sovrum 2 & 3

  Ljusa, insynsskyddade och rofyllda sovrum. Gott om plats för säng och annat önskat möblemang.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är generöst till ytan och får tack vare två stora fönsterpartier ett enormt ljusinsläpp som adderar till känslan av rymd. Gott om plats för soffgrupp och matmöbel.

  Badrum 2

  Bostadens andra badrum ligger mellan sovrum 1 och 3. Här finns handfat, WC, golvvärme, handdukstork samt dusch.

  Sovrum 1

  Bostadens största sovrum. Gott om plats för dubbelsäng, förvaringslösningar och andra möblemang. Två väl tilltagna fönsterpartier i insynsskyddat läge. Utanför sovrummet finns även en praktisk klädkammare som tillfredsställer förvaringsbehovet.

  Övriga utrymmen

  Tillhörande bostaden finns ett stort källarförråd. Gemensamt i föreningen finns även: - En utegård med sittplatser och grillar samt en lekplats för barnen - Cykelförråd - Soprum/källsorteringsrum (mellan port 12 och 14) - En uthyrningslägenhet i port 14 som kan hyras för föreningens gäster (200 kr/dygn). Här finns sängplatser för en hel familj, vardagsrumsdel, köksdel samt WC med dusch. - Gym (port 10) - Ett bibliotek (port 12)

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2003

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong som ligger i ett ogenerat och lummigt västerläge, vilket innebär sol under eftermiddag och kväll.

  Bilplats

  I fastigheten finns 19 garageplatser fördelade på 15 platser för bilar samt 4 avsedda för motorcyklar. Det finns även 30 parkeringsplatser utomhus, varav 5 platser är handikapplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  800 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  500 kr/månad

  Total driftkostnad:

  800 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,8666%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-01

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ekbacksskolan

  Lägenhetsnummer:

  141

  Antal lägenheter:

  66

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2003-2004 av JM och fastigheten består av tre nybyggda punkthus och en helrenoverad gammal skolbyggnad från 1956 - som ger en unik karaktär med en speciell arkitektur och planlösning. Husen ligger på en höjd nära T-banans station Hammarbyhöjden. Föreningen består av 66 moderna lägenheter i storlek från 1 till 5 rum. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  För mer information om föreningens ekonomi, se årsredovisningen som finns bifogad som PDF på denna bostads till-salu annons. Där återfinns även stadgar föreningens energideklaration. För mer information om föreningen, se www.ekbacksskolan.se  Gjorda renoveringar:

  Föreningen arbetar efter en löpande underhållsplan.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  127 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor