Borgarfjordsgatan 21A, Våning 34, Kista

3 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Borgarfjordsgatan 21A, Våning 34 - Kista

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015-2016

Boarea

82m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

34 av 35 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Kista

Avgift

4 420 kr/mån

värme, kallvatten. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Ingår värme, kallvatten. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning

Acceptpris

3 795 000 kr

46 280 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Siktar du HÖGT? då har du kommit RÄTT!

  ***Acceptpris*** Här mellan himmel och stad hittar ni denna fantastiska trea om 82m² på våning 34. Denna lägenhet är belägen näst högst upp i Kista Torn med milsvid utsikt i två väderstreck. De stora och inbjudande fönsterpartierna öppnar upp en vacker vy mot Kista och gör att ljuset är ständigt närvarande. Modern och stilren lägenheten med ett ljusflöde utöver det vanliga i kombination är något som bara måste upplevas på plats. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar upp besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla bostadsrättsägare i tornet möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. Missa inte chansen att bli inspirerade av att denna unika våning. Varmt välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlös

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Hallen har plats för av hängning och förvaring med skjutdörrsgarderob samt förråd.

  Kök

  Samtliga vitvaror är inbyggda för att skapa en linje i köket utan utåt stickande partier. Alla köksenheter, så som induktionshäll, frysen, kyl, är av kvalitetsmärket Siemens. Vitmålade luckor och rostfria detaljer. Här finns även plats och rum för ett matbord om 4-6 personer.

  Vardagsrum

  Ett stort och öppet vardagsrum skapar inga begränsningar i hur man vill inreda soffgrupperna och andra vardagsrumsmöbler. Den öppna känslan och ljusinsläppet ger sammantaget en fantastisk känsla. Känslan att inte ha några grannar som kan se in är svår att förklara och något man istället bör uppleva för att verkligen förstå. Likt hallen, är det parkettgolv och ljus målade väggar.

  Badrum

  Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av vit och grå klinker, i samband med den smarta spotlights belysningen, ger en lyxig känsla tillsammans med tillhörande vitvaror från Siemens. WC, handdukstork, kommod, dusch och skåp för förvaring av diverse artiklar.

  Sovrum 1

  Det stora sovrummet har parkettgolv, ljusmålade väggar. Möjligheten att kombinera en stor dubbelsäng med ytterligare förvaring utöver den integrerade skjutdörrsgarderoben, finns för er. Här finns det även en utsikt som kan avnjutas utan insyn av grannar!

  Sovrum 2

  Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord samt fönster med utsikt utöver grönskan. Ljus målade väggar och ekparkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp ifrån det stora fönstret som skapar ett ljust och luftigt intryck.

  Loggia

  Det smarta alternativet till balkong, Loggian, är byggt för att kunna användas som en oas mellan hem och omvärld. Skjutfönster ger möjligheten att skapa samma känsla som en balkong men med element som håller det varmt inne under kallare vinterdagar.

  Övriga utrymmen

  arje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning som går att boka i tre timmar för 100 kr, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  • Vi byter till Bahnhof för Internet och Sappa för TV. Bakgrunden till detta är att avtalet med Telia sagts upp. Istället för en automatisk förlängning tog styrelsen beslut om att konkurrensutsätta tjänsten. Efter noga överväganden hamnade valet på Bahnhof och Sappa. • Månadsavgiften för tjänsten sänks från 220 kr till 115 kr, vilket är en besparing på 1260 kr per år och lägenhet. Totalt sparar medlemmarna 335 000 kr/år. • Hastigheten höjs från nuvarande 100/10 Mb/s till 1000/1000 Mb/s, vilket är 10 gånger snabbare nedladdningshastighet och 100 gånger snabbare uppladdningshastighet. • Samtliga lägenheter får en ny trådlös router samt en ny TV-box. • Det kommer vara färre antal kanaler som ingår i grundutbudet. Det finns dock möjlighet att individuellt köpa till kanaler. • Detaljerad information om de nya tjänsterna och kanalerna finns i detta dokument. • Tisdag 10 september kl. 18.00 kommer Bahnhof ha ett informationsmöte för föreningens medlemmar i samlingslokalen på plan 36.

  Uteplats/Balkong

  Loggia.

  Bilplats

  Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. För medlemmar som hyr garageplats med laddbox och utnyttjar elbilsladdning ligger kostnaden på 1.250 kr/mån. MC-plats 500 kr/månad. Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Axlås hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Axlås.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,3939%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-02

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2015-2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kista Torn

  Lägenhetsnummer:

  4402

  Antal lägenheter:

  266

  Byggår:

  2015-2016

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36! Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.  Föreningens ekonomi:

  För kommande år 2019 finns det inga indikationer på några avgiftshöjning. Lån per kvm bostadsrättsyta, kr: 10 227 Kr/kvm  TV/Internet:

  • Vi byter till Bahnhof för Internet och Sappa för TV. Bakgrunden till detta är att avtalet med Telia sagts upp. Istället för en automatisk förlängning tog styrelsen beslut om att konkurrensutsätta tjänsten. Efter noga överväganden hamnade valet på Bahnhof och Sappa. • Månadsavgiften för tjänsten sänks från 220 kr till 115 kr, vilket är en besparing på 1260 kr per år och lägenhet. Totalt sparar medlemmarna 335 000 kr/år. • Hastigheten höjs från nuvarande 100/10 Mb/s till 1000/1000 Mb/s, vilket är 10 gånger snabbare nedladdningshastighet och 100 gånger snabbare uppladdningshastighet. • Samtliga lägenheter får en ny trådlös router samt en ny TV-box. • Det kommer vara färre antal kanaler som ingår i grundutbudet. Det finns dock möjlighet att individuellt köpa till kanaler. • Detaljerad information om de nya tjänsterna och kanalerna finns i detta dokument. • Tisdag 10 september kl. 18.00 kommer Bahnhof ha ett informationsmöte för föreningens medlemmar i samlingslokalen på plan 36.  Annat:

  Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida. För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor