Dold adress , Kista

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Dold adress - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  75m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  16 av 35 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  4 160 kr/mån

  Ingår värme, kallvatten. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Äntligen har du chansen att förvärva denna lägenhet på Borgarfjordsgatan 21A med mycket exklusiva materialval så som italiensk Carrara-marmor! Har du liknade krav på ditt nya boende så är denna lägenhet något för dig. Välkommen till 16:e våningen i den populära föreningen i Kista. Inte nog med att lägenheten är ligger i ett nordöstligt läge i huset så är även lägenheten väl genomtänkt både gällande materialstandard och planlösningen utav lägenheten. Bostaden är maximerad med lyxiga detaljer som gör detta boende perfekt för dig som vill ha ett boende i högsta kvalitet. Lägenheten erbjuder även det sista elementet för dig som letar efter ett boende med en härlig utsikt utan insyn ifrån grannar. Förutom den härliga utsikten erbjuder lägenheten ett modernt badrum med väl genomtänkta detaljer eller det fullt integrerade köket med de stora arbetsytorna och otroliga materialval. Oavsett så är denna 3:a ett unikt hem med en insynsskyddad vy som kan betraktas genom de stora fönsterpartierna. Utöver lägenhetens egna kvalifikationer finns även möjligheten att nyttja föreningens egna Lounge vid ingången när man väntar, eller varför inte den välutrustade gemensamhetslokalen 36 våningar upp från Loungen på toppen. Självklart finns det även en bastu med en otrolig vy man kan ta del utav i avslappnande syfte. I området har du allt du kan tänkas behöva. Bara ett stenkast bort ligger buss- och tunnelbanestationen. Med buss tar du dig enkelt runt och även till Barkarbystaden där du finner bland annat Stockholm Quality Outlet, IKEA och mycket mer. Ska du ta ett flyg går flygbussen från busstationen och på 20 minuter är du på Arlanda. Med Tunnelbanan tar du dig till Stockholm C och allt vad det innebär. Du har Kista Galleria just intill busstationen som kan erbjuda dig shopping, mängder av restauranger, matvaruaffärer samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar & go-cart för den som gillar sport och andra aktiviteter. För dig som tycker om att vara ute i naturen finns Kvarnbacksberget och dess natur en kort promenad bort. I och med att bostaden är belägen så central har du ett flertal skolor samt förskolor i närheten. Varmt Välkomna på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Eriksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Ender Karaman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0736-47 35 96

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: En öppen hall med parkettgolv. Väggarna är vita och det finns goda klädhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ingången. Kök: Samtliga vitvaror är inbyggda för att skapa en linje i köket utan utåt stickande partier. Alla köksenheter, så som induktionshäll och frysen, är av kvalitetsmärket Siemens. Vitmålade luckor och rostfria detaljer. Här finns även plats och rum för ett matbord om 4-6 personer vid utgången mot loggian. Vardagsrum: Ett stort och öppet vardagsrum skapar inga begränsningar i hur man vill inreda soffgrupperna och andra vardagsrumsmöbler. Den öppna känslan och ljusinsläppet ger sammantaget en fantastisk känsla under morgonen. Känslan att inte ha några grannar som kan se in är svår att förklara och något man istället bör uppleva för att verkligen förstå. Likt hallen, är det parkettgolv och målade väggar i det stora utrymmet. Badrum: Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av vit och grå klinker, i samband med den smarta belysningen, ger en lyxig känsla tillsammans med tillhörande vitvaror från Simens. WC, kommod, Duschhörn av glas, arbetsbänk, överskåp för förvaring av diverse artiklar. Sovrum 1. Det stora sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv. Möjligheten att kombinera en stor säng med ytterligare förvaring utöver den integrerade skjutdörrsgarderoben med spegelartiklar, finns för er med lite extra saker. Även här finns det en utsikt som kan avnjutas utan insyn av grannar! Sovrum 2: Det vanliga sovrummet har även den möjlighet till en säng med plats över till skrivbord eller liknande. Vitmålade väggar och parkettgolv. Det extra sovrummet erbjuder även en fin utsikt. Loggia: Det smarta alternativet till balkong, Loggian, är byggt för att kunna användas som en oas mellan hem och omvärld. Skjutfönster ger möjligheten att skapa samma känsla om en balkong men med element som håller det varmt inne under kallare vinterdagar.

  Övriga utrymmen

  Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning som går att boka i tre timmar för 100 kr, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Loggia, läge nordost.

  Bilplats

  Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1 000 kr/månad P-plats med EL: 1 250 kr/månad MC-plats 500 kr/månad Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Axlås hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Axlås.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,3707%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kista Torn

  Lägenhetsnummer:

  2604

  Antal lägenheter:

  266

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36! Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.  Annat:

  Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida. För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor