Borgarfjordsgatan 21B, Kista

2 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Borgarfjordsgatan 21B - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015-2016

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 16 (Våningsplan 6 av 16. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  3 420 kr/mån

  Värme, kallvatten. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer obligatorisk årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  Först till kvarn / Fastpris

  2 500 000 kr

  48 077 kr/m2

  ***Först till kvarn / Fastpris*** ***Vid köp av bostaden ingår möbler samt TV, och om köparen begär att bostaden ska återställas till sitt ursprungliga skikt kan detta göras. Vid eventuella frågor kontakta mäklare.*** Välkommen till denna helt unika 2:a i Kista Torn! Bostaden är belägen på våning 6, utan insyn från grannar eller liknande, med en planlösning som möter ett behov av att separat sovrum, vardagsrum samt kök från varandra för att skapa delning inom hemmet. Lägenhetens unikum kommer från den bearbetade inredningen som får en vanlig lägenhet att se dyster ut. Endast tre minuter från porten i loungen tar ni er till tunnelbanan och Bussterminalen, som i sin tur tar er till Stockholm City på 17 minuter. Jag välkomnar er till denna välinredda lägenhet i norrorts högsta och mest välplanerade lägenhetskomplex.

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Oscar Larsson

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-123 272

  oscar.larsson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: En öppen hall med heltäckningsmatta. Väggarna är tapetserade och det finns goda klädhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ingången. Kök: Exklusivt kök utrustat med häll, fläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys och arbetsbänk. Skåpluckor med avtagbar dekorplast. Parkettgolv och tapetserade väggar. Sovrum: Det stora sovrummet, har tapetserade väggar och heltäckningsmatta. Möjligheten att kombinera en stor säng med ytterligare förvaring, utöver den integrerade skjutdörrsgarderoben, finns för er med lite extra saker. Badrum: Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av vita och gråa klinker, i samband med belysningen, ger en lyxig känsla tillsammans med tillhörande vitvaror från Simens. WC, kommod, duschkabin och skåp för förvaring av diverse artiklar. Loggia: Det smarta alternativet till balkong, Logian, är byggt för att kunna användas som en oas mellan hem och omvärld. Skjutfönster ger möjligheten att skapa samma känsla som en balkong men med element som håller det varmt inne under kallare vinterdagar

  Övriga utrymmen

  Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan. Mellan båda tornen finns en samfällighet där man däribland delar på två övernattningsbostäder. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. Gemensam takterrass finns högst upp i huset på våning 17. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  TV och Bredband Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

  Bilplats

  Föreningen har 64 garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage. Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego. Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00 Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget: http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,845%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-21

  Byggnad

  Byggår:

  2015-2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf K2 kista torn

  Lägenhetsnummer:

  21604

  Antal lägenheter:

  96

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Mitt i Kista intill Kista Galleria bygger AB Borätt och JM AB ett gemensamt kvarter med två bostadshus om 16 respektive 35 bostadsvåningar. Det lägre huset byggs av Borätt och det högre av JM. Husen binds samman av sammanlagt fyra garage- och källarplan. En gemensam gård ligger mellan de båda husen. Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning. Entré, hissar och postboxar De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 som utformas med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade. Borätts hus ligger till höger i lobbyn och där finns två hissar. Övernattningslägenheter De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. Samfällighet En samfällighetsförening kommer att bildas som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m. Övernattningslägenheter De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.  Annat:

  Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor