Sorögatan 15, Kista

1 825 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sorögatan 15 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  45m2

  Våning

  3 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Stockholm - Kista/Tensta

  Avgift

  2 807 kr/mån

  Utgångs pris

  1 825 000 kr

  40 556 kr/m2

  # ACCEPTERAT PRIS - 1,825,000kr - Kontakta mäklaren för visning ## Välkomna till denna mysiga 2a om 45 kvadrat på Sorögatan 15! Bakom adressen Sorögatan 15 döljer sig en lägenhet som är ett litet underverk av yteffektivitet. Och det svårförklarliga ligger i att det faktiska antalet kvadratmeter helt tycks sakna relation till det upplevda utrymmet. Detta lika märkliga som välkomna faktum renderar i en synnerligen trivsam tvåa med ett helkaklat badrum, ett rum stort nog att tjäna som både kök och vardagsrum samt ett trevligt sovrum med klädkammare. Här bor du ett stenkast från populära Kista Galleria, allmänna kommunikationer samt ett fantastiskt utbud av tjänster och service. Perfekt för dig som letar efter din första bostad! Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Fastighetsmäklare

  0707-42 52 93

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrining

  Hall: Ljus och rymlig hall med plats för såväl avhängning som förvaring. Laminatgolv samt målade väggar. Kök/vardagrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med ett välplanerat kök. Laminatgolv, målade väggar, vita skåpsluckor, spis, fläkt, kyl, frys samt matplats. Sovrum: Mysigt sovrum med plats för en rejäl säng. Laminatgolv, målade väggar, garderob samt klädkammare. Badrum: Helkaklat badrum med klinkergolv, Jacuzzi, golvvärme, wc, handfat med en rejäl spegel, tvättmaskin samt vädringsfönster.

  Övriga utrymmen

  Det finns bastu, förråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  2009: Tak & fläkt 2010/11: Fönsterbyte 2012/13:Garagen under Sorögatan 3 & 27 2013: Byte av låssystemet för entrédörrar 2014: Utrustning till tvättstugan

  Bilplats

  GARAGE Föreningen har 127 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan. Det finns en kölista till garageplatserna. PARKERING Parkeringsplatser finns under tunnelbanan.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,2415%

  Andel av årsavgift:

  0,2415%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Römö i stockholm

  Lägenhetsnummer:

  015

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar. Föreningen har beslutat om att höja avgifterna årsskiftet 2011/2012 samt årsskiftet 2012/2013 med tre procent vardera år pga fönsterbyte samt underhåll av föreningens bostäder och utrymmen. Detta för att kunna sänka driftkostnaderna som leder till bättre ekonomi och öka trivseln. Läs årsredovisningen för mer info.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor