Torshamnsgatan, Kista

2 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torshamnsgatan - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  45m2

  Rum

  2 rok

  Område

  Kista Äng

  Avgift

  2 790 kr/mån

  Pris

  2 700 000 kr

  60 000 kr/m2

  FÅTAL LÄGENHETER KVAR - Här planerar SSM för 204 lägenheter i varierade storlekar. De flesta är mindre, yteffektiva ettor och tvåor med uteplats eller balkong. Här finns en grönskande innergård och sociala ytor med både pool och orangeri. Kista förnyas. Den största skillnaden mellan idag och igår är, att man inte längre åker till Kista för att jobba. Man bor och jobbar i Kista. Där det förr mest bara var kontor och arbets­platser, finns idag bostäder och utbildningsplatser. Det nya området, Kista Äng, har runt 1 550 nya bostäder och lokaler. Kista Galleria ligger bara en kort promenad bort med 180 butiker, restaurangtorg, caféer, biograf och hotell. Gallerian har också Sveriges mest generösa öppettider. Vid gallerian stannar också tunnelbanan (du kliver av vid T-Centralen efter 18 minu­ter). Förutom över 1 000 företag verksamma inom ICT (alltså informations- och kommunikationsteknologi) finns här även KTH Kista med lärare och studenter från hela världen. Allt tillsammans skapar ett område fyllt av energi och liv. Vårt fokus: Yteffektivitet. Här finns enrummare om ca 35 kvadratmeter där köket och vardagsrummet får en öppen planlösning och en alkov skapas som sovdel. Några tvåor, runt 55 kvadrat, ligger vid gavel och får en social yta med kök och vardagsrum i vinkel. Där släpps ljuset in från två håll. Kosmopoliten gör skäl för sitt namn - som entré till den mo­derna, högteknologiska globala byn. Mer information om projektet och dess lediga lägenheter hitta ni här: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/kosmopoliten/

  Ansvarig mäklare

  Joel Nylund

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-084 976

  joel.nylund@lansfast.se Läs mer om Joel

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, pool, utegym, organeri, kylrum, barnvagnsrum, rullstolsrum och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2021

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  75 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft (FTX)

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kosmopoliten

  Lägenhetsnummer:

  3-1704

  Antal lägenheter:

  204

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor