Information med anledning av coronaviruset Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ernst ahlgrens väg 10, Kungsholmen

Välplanerad, generös tvåa högst upp i huset med balkong i västerläge, våning 3/3 - drömläge!

Pris:

3 095 000 kr

Månadsavgift 2 173 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud). Ett obligatoriskt tillägg på totalt 87 (69+18) kr för bredband och bostadsrättstillägg läggs på avin för månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Kungsholmen

Rum: 2 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1931-1933

Boarea: 41 m2

Välplanerad, generös tvåa högst upp i huset med balkong i västerläge, våning 3/3 - drömläge! Med synnerligen eftertraktat läge i attraktiv förening finns denna charmiga och smakfulla tvåa högst upp i huset, våning 3/3. Modern lägenhet med nymålade ytskikt samt polerade golv som har stora fönsterpartier vilket ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd. Ljus och luftig bostad som har balkong med eftermiddag- kvällssol samt härlig vy över den fridfulla gården. Spatiöst vardagsrum som ger plats för nära och kära att umgås i, här finns plats för de större sällskapsbjudningar. Bostaden ligger belägen på mycket attraktiv adress på Kungsholmen. Här bor ni nära kommunikationer, shopping, grönområden, dagligvaruhandel och med näravstånd till caféer och restauranger. Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer

Pris

3 095 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Visning sker i mindre grupper, bokad visning.

  Tor 02 April

  17:00 - 17:30

  FÖRHANDSVISNING! BOKA TACK! Vi håller även privatvisningar vid önskemål.

  Sön 05 April

  14:00 - 14:45

  SÖNDAGSVISNING! BOKA TACK! Vi håller även privatvisningar vid önskemål.

  Ansvarig mäklare

  Zeynep Anadol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0728-58 79 91

  zeynep.anadol@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande entré med inbjudande översikt över lägenheten och dess tilltalande ljusinsläpp. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Garderober med förvaringsmöjligheter finns.

   KÖK

   God förvaring bakom vita fronter. Komplett kök med bänkskiva i ek, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Praktiska över- och underskåp med avställningsyta maximerar förvaringen på ett effektivt sätt.

   VARDAGSRUM

   Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger imponerande ljusflöde och påtaglig rymd. Det finns plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang samt soffbord. Plats för större matbord finns och detta är den perfekta platsen för gott sällskap.

   BALKONG

   Rymlig balkong med plats för utomhusmöblemang samt önskvärda växter. Balkong i västerläge med eftermiddags- kvällssol. Fantastik utsikt över den fridfulla gården. I anslutning till sovrummet.

   SOVRUM

   Fridfullt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I anslutning till sovrummet finner man balkongen med härlig vy över gården. I sovrummet finns garderober som erbjuder optimal förvaring.

   BADRUM

   Komplett badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. WC, duschutrymme, tvättställ med ovanhängande spegel, förvaringsskåp och handdukstork.

   ÖVRIGT

   Vindsförråd tillhör lägenheten.

   Bostad

   Boarea

   41m2

   Areakälla

   Mätbevis

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   68444-07-01-0604

   Andel i föreningen

   0,11303%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   - TV: ComHems basutbud (analogt) ingår samt det digitalt okodade startutbudet om 9 st kanaler. - Bredband: Föreningen har tecknat ett avtal med Bahnhof om bredband (1000/1000). Ingår mot en obligatorisk avgift på 69 kr/mån.

   Byggnad

   Byggår

   1931-1933

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-02-18
   Energiklass:
   Energiprestanda: 158 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   F, mekanisk frånlufts

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Fredhäll i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   702000-6305

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   789 st

   Antal lokaler

   58 st

   Byggår

   1931-1933

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Fredhäll är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 789 lägenheter och 58 lokaler. Föreningen bildades 1931 och har under de senaste tjugo åren genomfört de flesta stora renoveringarna. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Briljantsmycket 3 och 4, Skogslandet 1, 2 och 3 samt Purpur 1 och 2. Föreningens fem hus byggdes mellan åren 1931-­1933. Arkitekt var en av HSB:s grundare, Sven Wallander. Av föreningens 789 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt, varav HSB:s Brf Fredhäll äger två. Antalet lägenheter/lokaler kan variera marginellt då föreningen med jämna mellanrum iordningställer outnyttjade utrymmen och skapar fler både bostadsrätter och andra lokaler. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://brffredhall.se/.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk Förvaltning utförs av Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Styrelsen har inte beslutat om någon avgiftshöjning framöver. Sådant beslut skall meddelas medlemmarna senast 6 månader innan det börjar gälla. (kontrollerat 2020-03-26) Föreningen tillåter delat ägande. Minsta andel vid delat ägande är 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2019 - Upprättande av ny energideklaration. 2016-2018 - Renoverades tak, fasad, fönster ( innerglas för att dämpa ljudinsläpp) och balkonger 2016 - Föreningen gjorde i ordning alla innergårdar. 2016 - Alla föreningens lägenheter fick en godkänd OVK 2014-2015 - Föreningen utförde en relining av huvudstammen på Frödingsvägen. 2013 - Bastu färdigrenoverad 2012 - Såväl portar som glassektioner har byts ut vilken minskar föreningens energiåtgång. 2010 - Spolades avloppsstammarna i badrum i majoriteten av lägenheterna. 2008-2013 - Stamspolning samt relining av föreningens köksstammar. 2007 - Trapphusrenovering samt installation av ny sopsug. 1999 - Fönsterrenovering 1997 - Fasadrenovering på föreningens fastigheter samt renovering av samtliga balkonger. 1990-1992 - Stambyte samt renovering av samtliga badrum. Elstambyte i fastigheten samt renovering av tak. 1968 - Stambyte av köksstammar (relining samt spolning har utförts senare). PLANERADE/PÅGÅENDE Föreningen planerar att renovera samtliga tvättstugor så som beskrivs på hemsidan. Dessutom utreder föreningen behov av renovering av ”liggande”, dvs horisontella avloppsstammar. Styrelsen har beslutat att omvandla 2 st parkeringsplatser till laddstationer för el- och hybridbilar. Laddplatserna tas i bruk 2020-04-01 och är till för föreningens medlemmar.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har ett antal gemensamhetsutrymmen som medlemmarna kan nyttja. Här finns en föreningslokal/festlokal, gästlägenheter, nyrenoverad bastu, motionslokal, fotolabb, snickarbod samt cykel- och barnvagnsförråd. Samtliga gemensamhetsutrymmen kan bokas elektroniskt via Internet och tvättstugan även genom mobil-app. Föreningen har helrenoverade tvättstugor. Föreningen har två gästlägenheter varav den ena är nyinredd. Lägenheterna ligger på Frödingsvägen 9 och Frödingsvägen 3 och kostar 400 kr/dygn att hyra. På Ernst Ahlgrens Väg 10 ligger föreningslokalen som rymmer ca 50 personer och kostar 200 kr/dygn att hyra. Föreningen har även ett stort rum för källsortering. Tvättstugor.

   Parkering

   I föreningen finns det 7 p-platser som kan hyras för cirka 1 350 kr/månad. I dagsläget är det väldigt lång kö till p-platserna. Föreningen hyr inte aktivt ut p-platserna, och för de få som finns marknadsanpassar de hyran efterhand. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se

   Försäkring

   Föreningen är försäkrad i Protector och har ett gemensamt bostadsrättstillägg som betalas via månatligt tillägg till årsavgiften (18 kr/mån).

   Föreningens hemsida

   http://brffredhall.se/

   Kungsholmen - Fredhäll

   Allmänt om området

   Välkommen till Fredhäll, här erbjuds grönska och vatten men samtidigt ett centralt läge. Mälarens vatten erbjuder vackra promenad- och joggingstråk samt mysiga ställen för den perfekta grillkvällen. Ett stenkast bort hittar du även en av stadens mest populära och bästa klippbad. I området finns främst populära funkisfastigheter uppförda under 1930-talet. I Fredhäll hittar du lummiga parker, Fredhällsbadet, lekpark, båtklubbar, tennisbana, fotbollsplan och minigolf. Här finns också populära restaurang Solstugan på toppen av Fredhäll. Ta en fika, ät en bit mat eller inta en svalkande drink på någon av de soldränkta terrasserna med utsikt över Mälaren. När det är dags att storhandla tar man sig lätt till Galleria Lindhagen. Goda kommunikationer till Fridhemsplan där flertalet bussar och både gröna och blåa tunnelbanelinjerna passerar. En annan fördel är att det normalt är mycket enkelt att parkera bilen i Fredhäll. Välkommen in i grönskande Fredhäll!

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ernst ahlgrens väg 10, Kungsholmen

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen - Fredhäll

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 095 000 kr

   Månadsavgift: 2 173 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud). Ett obligatoriskt tillägg på totalt 87 (69+18) kr för bredband och bostadsrättstillägg läggs på avin för månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-03-11 Lånen löses i sin helhet av säljaren på tillträdesdagen.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 555 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Försäkring: 305 kr/månad

   Övrigt: 250 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I driftkostnader för 2 personers hushåll, (2 vuxna), ingår försäkring på 305 kr/månaden och övriga poster på 250 kr/månaden.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder