Ekholmsvägen 367, Skärholmen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ekholmsvägen 367 - Skärholmen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1998

  Boarea

  51,3m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 9 ((Entréplan)) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Skärholmen

  Avgift

  4 162 kr/mån

  inkl. värme, vatten, TV och bredband

  Milsvid utsikt - Soldränkt balkong - Ingen insyn

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  * Soldränkt balkong * Ingen insyn * Öppen planlösning * Stabil förening med god ekonomi * Endast 400 m till Skärholmens tunnelbanestation * Trevlig innergård med lek- och grillplats * Ett stenkast från Skärholmen Centrum och Kungens Kurva Ring ansvarig mäklare Romeo Sharro 0706-88 20 50 för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns bastu, tvättstuga, gym, cykelförråd och festlokal.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1998

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Grundutbud TV. Leverantör Telia.

  Bredband

  Fiber internet ingår i månadsavgiften. Leverantör Telia.

  Bilplats

  44 parkeringsplatser varav 2 handikapplatser. Avgiften för en bilplats är för närvarande 220 kronor per månad, för motorcykelplats 80 kronor per månad.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,07549%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-19

  Byggnad

  Byggår:

  1998

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Övrigt:

  Föreningen finns i Skärholmen i Stockholm och har 77 lägenheter. Föreningen består av 2 9-våningshus på Ekholmsvägen 367-369, uppe på Ekholmshöjden i Skärholmen. Husen byggdes 1999. Ekholmshöjden är en bostadsrättsförening inom ramen för Riksbyggen Marken upplåts med tomträtt. Besök gärna föreningens hemsida: https://ekholmshojden.wordpress.com/about/

  Förening

  Föreningens namn:

  RB Brf Ekholmshöjden

  Lägenhetsnummer:

  144

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Förening: Riksbyggens Brf Ekholmshöjden Riksbyggens Brf Ekholmshöjden som omfattar 77 lägenheter fördelade på 2 hus belägna i den övre delen av en västvänd sluttning vid Ekholmsvägen, endast ca 300 meter från Skärholmen Centrum. Byggnaderna uppfördes 1998/99. Via två allmänna hissar med början bredvid T-baneutgången kan man ta sig direkt från centrum upp till Ekholmsvägen. Installation av bergvärme har skett för att minska föreningens energikostnader. Med bergvärme får föreningen ett driftsäkert system som är bekvämt, miljövänligt och i det närmaste underhållsfritt. Bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsförändringar (2015-06-26)  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har valt att installera bergväme med fjärrvärme som komplement. För ytterligare effiktivisera har de valt att även instalera frånluftåtervining. Samtliga p-platser har målats Ett motionsrum har upprättats på plan 4 i hus 2 med löpband, motionscykel m.m.  TV/Internet:

  Kabel-tv via Telia. Lagom paketet ingår i avgiften. Bredband (fiber) 100 mbit viaTelia. Ingår i avgiften. Det ingår även Ip telefoni abonnemang. Man betalar dock för samtalskostnaden.  Parkering:

  Föreningen har 47 bilplatser, varav två är handikappanpassade platser. Det finns även två platser för motorcyklar. Bilplatserna har motorvärmaranslutning. Avgiften för en bilplats är för närvarande 220 kronor per månad, för motorcykelplats 80 kronor per månad. För frågor eller ansökan om plats, hör av er till parkeringsansansvarige Erik Lundevall.  Energideklaration

  Energiprestanda:

  67 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2008-04-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor